İnşaallah canım ya gerçekten diken üstündeyim şu an :/ siparişim gelirse yapıcam kuzum, tabii o zamana kadar adet gelmezse :)ay hadi inşallah güzel haber verirsin kuzu ne zman test yapacaksın:)
Testim gelmedi canım ya, inşaallah bebiş vardır :)ay test yaaap :)
İlçede 1 eczane var o da eşimi tanıyor o yüzden eşim test almıyor ordan, ben de sipariş verdim gelirse yaparım artık tabii kırmızılar gelmezsetest yaptın mı ?
Ay komşu falan yokmu :)İlçede 1 eczane var o da eşimi tanıyor o yüzden eşim test almıyor ordan, ben de sipariş verdim gelirse yaparım artık tabii kırmızılar gelmezse
Kargolanmadımı daha cnm senin sonucu cidden merak ediyorum kendimden daha çok sana sevinirim valla :)İnşaallah canım ya gerçekten diken üstündeyim şu an :/ siparişim gelirse yapıcam kuzum, tabii o zamana kadar adet gelmezse :)
Evet normalde düzenlidir canım sol kasığım sızlıyor. Burdaki arkadaşlarım bekar hayatta gitmezler valla :) İnşaallah yarın elime ulaşır şu test :/Ay komşu falan yokmu :)
İlk defa mı gecıkıyor böyle ?
Kargolanmış olarak gözüküyor Kuzum :) İnşaallah birbirimize güzel haberimizi vercezKargolanmadımı daha cnm senin sonucu cidden merak ediyorum kendimden daha çok sana sevinirim valla :)
Hay allah, evde hep bulundurmak lazım 1 tane demek ki... Valla ne güzel ya inşallah hamilesindir.Evet normalde düzenlidir canım sol kasığım sızlıyor. Burdaki arkadaşlarım bekar hayatta gitmezler valla :) İnşaallah yarın elime ulaşır şu test :/
Kuzum niye üzüyorsun kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin. Elbet gelecek bebişimizAllah rızası için hamile arkadaşlar bize çok dua edin, bugün o kadar umutsuz o kadar üzgünüm ki, sanırım regl sendromu ama sabahtan beri ağlamaktan gözlerim çizgi kadar kaldı
Kuzum niye üzüyorsun kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin. Elbet gelecek bebişimiz
aslında vardı ben adete 3 gün kala sabırsızlıktan yapmıştım. inşaallah canımKızlar
Hay allah, evde hep bulundurmak lazım 1 tane demek ki... Valla ne güzel ya inşallah hamilesindir.
Benim de 5 gün kaldı regl günüme sabırsızlanıyorum.
Erkekler doktora gitmeyi gurur meselesi yapıyor canım, gitmek istemiyorlar. Allahım gönlüne göre versin inşallah sen sıkma canını kuzumKötü bi dönemden geçiyoruz, eşim çok anlayışsız davranıyor, kesinlikle bebek konusunda destek değil, asla doktora gitmiyor, o kadar üzülüyorum ve o kadar çok ihtiyacım var ki o mucizeye...
Evet kuzumZeyah3917 kuzum ya senin de esinde sperm hareketliliginde sorun vardı dimi
Hadi inşallah güzel haberlerını beklıyorumEvet normalde düzenlidir canım sol kasığım sızlıyor. Burdaki arkadaşlarım bekar hayatta gitmezler valla :) İnşaallah yarın elime ulaşır şu test :/
İnşaallah canım ya Allah razı olsunHadi inşallah güzel haberlerını beklıyorum
balım sen ne durumdasınEvet kuzum
Benim ağrım başlayacak gibiKargolanmış olarak gözüküyor Kuzum :) İnşaallah birbirimize güzel haberimizi vercez
Bekliyorum bebeğim eşim teste izin vermiyor ve evde yıllık izne çıktı test de yapamıyorum bakalım sende gelen giden yok hala demibalım sen ne durumdasın
Femera canımNe ilacı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?