Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlçede 1 eczane var o da eşimi tanıyor o yüzden eşim test almıyor ordan, ben de sipariş verdim gelirse yaparım artık tabii kırmızılar gelmezse
Ay komşu falan yokmu :)
İlk defa mı gecıkıyor böyle ?

İnşaallah canım ya gerçekten diken üstündeyim şu an :/ siparişim gelirse yapıcam kuzum, tabii o zamana kadar adet gelmezse :)
Kargolanmadımı daha cnm senin sonucu cidden merak ediyorum kendimden daha çok sana sevinirim valla :)

Ay komşu falan yokmu :)
İlk defa mı gecıkıyor böyle ?
Evet normalde düzenlidir canım sol kasığım sızlıyor. Burdaki arkadaşlarım bekar hayatta gitmezler valla :) İnşaallah yarın elime ulaşır şu test :/

Reactions: H E
Kızlar
Evet normalde düzenlidir canım sol kasığım sızlıyor. Burdaki arkadaşlarım bekar hayatta gitmezler valla :) İnşaallah yarın elime ulaşır şu test :/
Hay allah, evde hep bulundurmak lazım 1 tane demek ki... Valla ne güzel ya inşallah hamilesindir.

Benim de 5 gün kaldı regl günüme sabırsızlanıyorum.

Allah rızası için hamile arkadaşlar bize çok dua edin, bugün o kadar umutsuz o kadar üzgünüm ki, sanırım regl sendromu ama sabahtan beri ağlamaktan gözlerim çizgi kadar kaldı
Kuzum niye üzüyorsun kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin. Elbet gelecek bebişimiz

Kuzum niye üzüyorsun kendini. Rabbim sağlık sıhhat versin. Elbet gelecek bebişimiz

Kötü bi dönemden geçiyoruz, eşim çok anlayışsız davranıyor, kesinlikle bebek konusunda destek değil, asla doktora gitmiyor, o kadar üzülüyorum ve o kadar çok ihtiyacım var ki o mucizeye...

Kızlar

Hay allah, evde hep bulundurmak lazım 1 tane demek ki... Valla ne güzel ya inşallah hamilesindir.

Benim de 5 gün kaldı regl günüme sabırsızlanıyorum.
aslında vardı ben adete 3 gün kala sabırsızlıktan yapmıştım. inşaallah canım
Senin de az kaldı heyecanlı bekleyiş :)

Kötü bi dönemden geçiyoruz, eşim çok anlayışsız davranıyor, kesinlikle bebek konusunda destek değil, asla doktora gitmiyor, o kadar üzülüyorum ve o kadar çok ihtiyacım var ki o mucizeye...
Erkekler doktora gitmeyi gurur meselesi yapıyor canım, gitmek istemiyorlar. Allahım gönlüne göre versin inşallah sen sıkma canını kuzum

Hadi inşallah güzel haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…