Valla bilmiyorum kuzum kendimi tanıyamıyorum bu ay. Çok garip hallerdeyim. Eş kişisi kana yanaşmıyor. Adet söküldü ama bu adet kanı gibi değil. Rabbim muhafaza kötü bir şey yoktur inşallahcanımm senin bu durumlar beni çok işkillendirdi, testin de sıkıntı çıkarmış. bolca dinlenmeye bak, artık eşini ikna edebilirsen kan ver bence en garantisi o..
Allah razı olsun davşanım edicem tabi etmez miyim dert ortağım oldunuz benim kimse anlamazken kimseye anlatamazken sizinle paylaştım üzüntümü sizin yeriniz ayrı bende Rabbim hayırla sağlıkla tez vakitte en güzel sıpaları nasip etsincanımm senin bu durumlar beni çok işkillendirdi, testin de sıkıntı çıkarmış. bolca dinlenmeye bak, artık eşini ikna edebilirsen kan ver bence en garantisi o..
allah rahmet eylesin canım.. bundan sonra sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah..
performans ödevi iyiymiş, güldürdün valla canım
yavrum şoklardayımmm süper bir görüntü bu maşallah yaa
demek ki kafayı rahatlatmanın ve kürlerin etkisi olmuş çoooooook sevindim, her şey güzel ilerlesin inşallah
bana da çok dua et nolur
Kuzum belki de vicks temizlemiştir ondan böyle oluyodur bi hastaneye git istersen tam kırmızı değilseValla bilmiyorum kuzum kendimi tanıyamıyorum bu ay. Çok garip hallerdeyim. Eş kişisi kana yanaşmıyor. Adet söküldü ama bu adet kanı gibi değil. Rabbim muhafaza kötü bir şey yoktur inşallah
Gidicem balım, kamyon çarpmışa döndüm resmenKuzum belki de vicks temizlemiştir ondan böyle oluyodur bi hastaneye git istersen tam kırmızı değilse
Git kuzum sıkıntı varsa da belli olsun ki yoluna bakasın... tahmin edebiliyorum bitanem hepimiz dert ortağı olduk burda sizin olunca bende kendiminki gibi sevinicemGidicem balım, kamyon çarpmışa döndüm resmenAy valla ben hâlâ çok mutluyum ya senin için :)
Kuzum bana da biri fal baktı süt buharına yatınca olucak dedi şimdi sende diyince yapsam mı dedim fal olduğu için kale almadım anlatır mısın nasıl yaptığınıAllah razı olsun canım benim darısı size olsun en tez vakitte inşaallah
Ne oldu kız kamyon çarpmış gibisin köyü bişey yokyaGidicem balım, kamyon çarpmışa döndüm resmenAy valla ben hâlâ çok mutluyum ya senin için :)
yani o kadar gün gecikince umutlandım be kuzumNe oldu kız kamyon çarpmış gibisin köyü bişey yokya
Canım inşallah vardır bu defa ben kendimden bişey anlamıyom senden hiç anlamadımyani o kadar gün gecikince umutlandım be kuzum
Çakşır suyu biz kullanamadık nasıl kullandınız suya karıştırıp mıAllah razı olsun davşanım edicem tabi etmez miyim dert ortağım oldunuz benim kimse anlamazken kimseye anlatamazken sizinle paylaştım üzüntümü sizin yeriniz ayrı bende Rabbim hayırla sağlıkla tez vakitte en güzel sıpaları nasip etsinsizde bana edin sağlıcakla alayım kucağıma bu sefer evet kafa rahatlayınca vücutta rahatlıyormuş kuzum çakşır suyu keçiboynuzu hepsinin etkisi olmuş bitanem Rabbim hepinizi doğru tedaviye yöneltsin inşaallah en kısa zamanda sonuç alın ben hala şoktayım ihtimal vermiyordum ama olmuş
Ayy alemsin canım :) kadın olmak zor işte her haltı çekiyoruzCanım inşallah vardır bu defa ben kendimden bişey anlamıyom senden hiç anlamadım
canim sen test yapmadin mi?Ayy alemsin canım :) kadın olmak zor işte her haltı çekiyoruz
Adet oldum canım, testler de gelmedi. Gelince yine yaparım zevk olsun diye :)))canim sen test yapmadin mi?
Aa en son oldum gibi ama olmadim filan demistin de onu anlayamamisim, tamam :) son bat olsun ins...Adet oldum canım, testler de gelmedi. Gelince yine yaparım zevk olsun diye :)))
Fala inanma zaten kuzum :) anlatıyım yumdan 3 gün önce 2 akşam yaptım maydanozla sütü kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra derin bi kovaya döktüm dayanabileceğim sıcaklığa geldiğinde üstüne oturdum etek giydim ki buhar dışarı çıkmasın diye etrafıma da battaniye sardım sıcak olsun diye sıcaklık etkisi gidene kadar oturdum birinci akşam ilişkiye girmedim ikinci akşamda ilişkiye girip sabah namazına kadar ayaklarım havada yattım şifa olur inşaallah :):)Kuzum bana da biri fal baktı süt buharına yatınca olucak dedi şimdi sende diyince yapsam mı dedim fal olduğu için kale almadım anlatır mısın nasıl yaptığını
Evet suya karıştırdık canım 1/3çakşır suyu geri kalanını suyla tamamlayıp içtiÇakşır suyu biz kullanamadık nasıl kullandınız suya karıştırıp mı
Gece söküldü manyak gibi kanamam oldu canım, sen yapmadın mı testAa en son oldum gibi ama olmadim filan demistin de onu anlayamamisim, tamam :) son bat olsun ins...
olsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldumyok balım gece söküldü hatta bi Ped doldu. umutlar Ekime inşaallah, en azından belirsizlikten kurtuldum :)
Allah razı olsun kuzum şimdi Bnim adetimin onuncu günü şimdi geldim hastaneden çok şükür iki büyük yumurta olusmus doktorum kaliteli olsun dıye iki gün daha geçsin perşembe saat 10da iğneyi yapalım dedi Bn şimdi yapsam mı buharıFala inanma zaten kuzum :) anlatıyım yumdan 3 gün önce 2 akşam yaptım maydanozla sütü kaynattım maydanoz pörsüyene kadar sonra derin bi kovaya döktüm dayanabileceğim sıcaklığa geldiğinde üstüne oturdum etek giydim ki buhar dışarı çıkmasın diye etrafıma da battaniye sardım sıcak olsun diye sıcaklık etkisi gidene kadar oturdum birinci akşam ilişkiye girmedim ikinci akşamda ilişkiye girip sabah namazına kadar ayaklarım havada yattım şifa olur inşaallah :):)
yok canım haftaya giderim inşaallah.olsun canım bidahaki ay inş hayırlısı olur sen doktora gıttınmı hsg ıcın. Benim bu ay cok garıp oldu hamile değilim ama bir farklılık var cok az oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?