Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bat veremiyorum ben Rabia çünkü gecikmenin 7.ya da 8.gün en son kan net 0 cikmisti yazmıştım.Yarın tekrar kan vericem acilde.Ona göre doktora gideceğim kötü bir şey olmaz umarım.

Günaydın kızlar bat veremiyorum ben Rabia çünkü gecikmenin 7.ya da 8.gün en son kan net 0 cikmisti yazmıştım.Yarın tekrar kan vericem acilde.Ona göre doktora gideceğim kötü bir şey olmaz umarım.
Günaydın :) İçini ferah tut canm stres mevsim değişikliği vs gibi bi çok faktör etkileyebiliyo tarihleri. Kan testinde bebiş çıkmazsa (inşş çıkar) git bi dr a için rahatlasın

Günaydın kuzum, kan testin pozitif çıkar inşallah

Hanımlar günaydın. Bugün pek iyi değilim. İçimde garip bir his var. Ne iyi ne de kötü. Hayrolsun inşaallah ya.

Benm de bat 4 ekim ama dün ve önceki gün açık kahve pembe arası az akıntım oldu. Ya adet erken geliyo ya da yerleşme diycem ama hamilelik belirtim de hiç yok halsizlik dışında.. ama adet belirtim de yok bu ay bi saçma oldu sanki

Günaydın :) İçini ferah tut canm stres mevsim değişikliği vs gibi bi çok faktör etkileyebiliyo tarihleri. Kan testinde bebiş çıkmazsa (inşş çıkar) git bi dr a için rahatlasın
Önceden hiç başıma gelmeyince biraz stres de yaptım.Hani madem bebe yok niye regl başlamıyor diye.Şimdi daha rahatım belki de vardır diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederim canım

Önceden hiç başıma gelmeyince biraz stres de yaptım.Hani madem bebe yok niye regl başlamıyor diye.Şimdi daha rahatım belki de vardır diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederim canım
Rabbim gönlüne göre versin canım ağrın sancın yoksa allahın izniyle ya bebek ya strestir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…