Ooyy ball :)Anne babayla oturmaca yavrm sen naparsin
Ha yok sürmez canım merak etme.Anladım canım teşekkürler. Bugün bitti ilaç zaten, haftaya korunmayı bırakcaz. Benim merak ettiğim etkisi sürer mi o zamana kadar
Elbette kuzum, hoşgeldin :)Rabisim benide eklermisin listeye 17 ekim
Günaydın :) İçini ferah tut canm stres mevsim değişikliği vs gibi bi çok faktör etkileyebiliyo tarihleri. Kan testinde bebiş çıkmazsa (inşş çıkar) git bi dr a için rahatlasınGünaydın kızlar bat veremiyorum ben Rabia çünkü gecikmenin 7.ya da 8.gün en son kan net 0 cikmisti yazmıştım.Yarın tekrar kan vericem acilde.Ona göre doktora gideceğim kötü bir şey olmaz umarım.
kac gun once sıfır cikmisti canimGünaydın kızlar bat veremiyorum ben Rabia çünkü gecikmenin 7.ya da 8.gün en son kan net 0 cikmisti yazmıştım.Yarın tekrar kan vericem acilde.Ona göre doktora gideceğim kötü bir şey olmaz umarım.
Günaydın kuzum, kan testin pozitif çıkar inşallahGünaydın kızlar bat veremiyorum ben Rabia çünkü gecikmenin 7.ya da 8.gün en son kan net 0 cikmisti yazmıştım.Yarın tekrar kan vericem acilde.Ona göre doktora gideceğim kötü bir şey olmaz umarım.
Çarşamba günü 0 idi canım 3 gün önce.kac gun once sıfır cikmisti canim
Rabbım hayırlara çıkartsın inşallahHanımlar günaydın. Bugün pek iyi değilim. İçimde garip bir his var. Ne iyi ne de kötü. Hayrolsun inşaallah ya.
Hayir olsun canım takip edemiyorum cok sorun mu varHanımlar günaydın. Bugün pek iyi değilim. İçimde garip bir his var. Ne iyi ne de kötü. Hayrolsun inşaallah ya.
Önceden hiç başıma gelmeyince biraz stres de yaptım.Hani madem bebe yok niye regl başlamıyor diye.Şimdi daha rahatım belki de vardır diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederim canımGünaydın :) İçini ferah tut canm stres mevsim değişikliği vs gibi bi çok faktör etkileyebiliyo tarihleri. Kan testinde bebiş çıkmazsa (inşş çıkar) git bi dr a için rahatlasın
Rabbim gönlüne göre versin canımÖnceden hiç başıma gelmeyince biraz stres de yaptım.Hani madem bebe yok niye regl başlamıyor diye.Şimdi daha rahatım belki de vardır diyorum hayırlısı olsun teşekkür ederim canım
Hayır olsun canım dua en iyi ilaç Rabbim ferahlik versinHanımlar günaydın. Bugün pek iyi değilim. İçimde garip bir his var. Ne iyi ne de kötü. Hayrolsun inşaallah ya.
Amin canım cümlemizin inşallah.Mide bulantısı ara ara,bir de halsizlik ve uyku var.hayırlısıRabbim gönlüne göre versin canımağrın sancın yoksa allahın izniyle ya bebek ya strestir
yok kuzum bi sorun yok hamdolsun eşim yanımda değil. 2 gündür kötü rüyalar görüyorum. psikolojik midir nedirHayir olsun canım takip edemiyorum cok sorun mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?