Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa işte öyle yapıyo :) çok güzel yumurta büyütüyo ve kaliteli yapıyo. Alternatif tıbbın gücü :) inşallah artık hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım canım

Birbirimizin duasın da olmak en güzeli kuzum rabbim en yakın ve hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün inş

İnş kuzum

Yaa işte öyle yapıyo :) çok güzel yumurta büyütüyo ve kaliteli yapıyo. Alternatif tıbbın gücü :) inşallah artık hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım canım
bazılarında kist yapmış birden fazla yumurta büyüynce tabi..
ay inşallah canım ya vallahi hakkımızda en hayırlısı olsun ameliyat öncesi rabbim sseni sevindirsin gerek bile kalmasın

bazılarında kist yapmış birden fazla yumurta büyüynce tabi..
ay inşallah canım ya vallahi hakkımızda en hayırlısı olsun ameliyat öncesi rabbim sseni sevindirsin gerek bile kalmasın
Ay keşke canım yaa keşke, ilk bebeğim ilk denemede gelmişti, şimdi de bi mucize olup gelse mutluktan ağlarım valla. Hepimizin bebişi gelsin artık

Cnm esim ozel hastanede 45 tlye vermisti testi lboratuvar fiyatlarinu bilmiyrm ama normal geldi bana

Yani ucuz diye yalan yanlış sonuçlar vermesinler elimize kuzum

Anamdaym asure yaptik dagittik kuzum Allahim kabul ederse insallah
ayy Allah kabul etsin inşallah canım :)

Canım ben de cipro kullandım oldukça yan etkileri fazla bir ilaç. Antibiyotik bitmeden korunmayı bırakma.

Çok ucuz kuzum biz 210 TL yapmıştık 6 ay önce

Bi yere sordum onlar da 110 ₺ dedi balım. bi de eşim bu hafta sonu burda değil iyi ki randevu almadım, sinir etti beni :/

Valla kuzum medicalpark ta yaptık o fiyata şimdi yine olmazsa tekrarlıcak ama bu sefer bızde farklı Bı yerde yaptıracağız... Bn aktara gösterdiğim de iyi çok güzel bi test hepsine bakılmış dedi tabi Bn başka Bı test görmediğim için ne demek istediğini bilmiyorum

Canimm aynen valla gene umudumuza sariliyoruz. Sen de bu aralar degerlendir kuzum es gecmeyin :) ellerine saglik mis gibi ev insanin icini ferahlatiyor. Ben de ugrasmaca iste ya adetin bitmesini bekliyom :)

Canim duanda beni de unutmamisin allah razi olsun

Ay yerim seni de belirtilerini de. Unut arada ki kendini cok dinleme ve tadini cikar yavrum :) caksirdan korkuyorum ya bazilari olumsuz seyler soylemis. Kboynuzu dusundum. Kendime de bal yapayim diyorum ama onda da kist oldu diyenler var. off ne zor durumlar yaw.

Canım ya benim bata 2- 3 gün var da acaba bu gittikçe koyulaşır mi sence
Bence 2 gun kala koyuluk iyi. Insallah koyulasir daha da :)

Aktar derken kuzum.
Medicalparkda burda 140 Tl balım. İlden ile fark mı gösteriyor ki

Aktar derken kuzum.
Medicalparkda burda 140 Tl balım. İlden ile fark mı gösteriyor ki
Kuzum burada Bı aktar var testi gösterip ona göre Bı karışım hazırlıyor.. Bilmiyorum ki kuzu olabilir ama eminim o kadar verdik sadece o teste

Bizde hiç bi yan etkisi olmadı aksine yararı oldu %1 den %30a çıktı :) sen Allah’a sığın yap kuzum olumlu yönden bak herkes bi şeyler söylüyor :)

aha haaaaaa çok iyi yaaaaa..

Ay keşke canım yaa keşke, ilk bebeğim ilk denemede gelmişti, şimdi de bi mucize olup gelse mutluktan ağlarım valla. Hepimizin bebişi gelsin artık
Amin canım. takipteyim bende göğüs ağrısı bacak sızlaması yaşıyorum dünden beri hafif de ıslaklık var sanki ama hala pik yapmadı ovulasyon

Amin canım. takipteyim bende göğüs ağrısı bacak sızlaması yaşıyorum dünden beri hafif de ıslaklık var sanki ama hala pik yapmadı ovulasyon
Bence 1-2 gün içinde pik yapar gibi canım. Sen güzel değerlendir kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…