- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Yaa işte öyle yapıyo :) çok güzel yumurta büyütüyo ve kaliteli yapıyo. Alternatif tıbbın gücü :) inşallah artık hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım canımay benim başıma geldi doktora gittim dedim sancım var kasığımda belimde baktı dedi rahim duvarı kalınlaşmış doktordan çıktım 1 saat sonra kanamam başladı 4 gün sürdü dedim tamam kesin bu adettir saydım anaaa 13.gün ne adeti be dedim. sonra temizlenince utana sıkıla gittim doktora artık akraba olucaz kadınladedim hocam aynı adet gibi kanama oldu ve yine aynı uzunlukta sürdü yok mok dedi olur mu dedi daha 13 gün olmuş gel bi bakalım dedi ki kadın şok
rahim duvarı incecik ve yumurtalar oluşmuş dedi bende diyemedim bu kürü uyguladığımı
Birbirimizin duasın da olmak en güzeli kuzum rabbim en yakın ve hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün inşOyyy kuzummmm bitanemmm duana icim titredi adimi gorunce gozyaslarim suzulduu o yuce Rabbim razi olsun sendenn insallahh dualarimiz karsiliksiz kalmayacak kuzummmm inanan insanlariz hepimiz masallahhh ck tskr ederim sizlerde benim dualarimdasiniz gonul birligimiz bozulmasin insallah
İnş kuzumŞükür balım iyiyim sen nasılsın kuzum :)
yüreğine sağlık balıımmm. Mübarek günün ve Muharrem ayının yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarını duası kabul olunmuşlara katsın canımın içi
Çok ucuz kuzum biz 210 TL yapmıştık 6 ay önceHanımlar özel bir laboratuvar buldum da fiyat 50 tl. Sizce normal mi ucuz mu. hiçbir bilgim yok
bazılarında kist yapmış birden fazla yumurta büyüynce tabi..Yaa işte öyle yapıyo :) çok güzel yumurta büyütüyo ve kaliteli yapıyo. Alternatif tıbbın gücü :) inşallah artık hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım canım
Ay keşke canım yaa keşke, ilk bebeğim ilk denemede gelmişti, şimdi de bi mucize olup gelse mutluktan ağlarım valla. Hepimizin bebişi gelsin artıkbazılarında kist yapmış birden fazla yumurta büyüynce tabi..
ay inşallah canım ya vallahi hakkımızda en hayırlısı olsun ameliyat öncesi rabbim sseni sevindirsin gerek bile kalmasın
Cnm esim ozel hastanede 45 tlye vermisti testi lboratuvar fiyatlarinu bilmiyrm ama normal geldi bana
ayy Allah kabul etsin inşallah canım :)Anamdaym asure yaptik dagittik kuzum Allahim kabul ederse insallah
Bu hafta idrar yolu enf. İçin cipro kullandım. Bugün bitecek antibiyotiğim. Yarın regl olcam. Bebek için bir sorun olur mu bu ay ilk defa deneyecegiz korunmadan? Gerçi haftaya doktordan randevu aldim onada soracağım fakat sizlerde fikir verirseniz sevinirim:)
Çok ucuz kuzum biz 210 TL yapmıştık 6 ay önce
Valla kuzum medicalpark ta yaptık o fiyata şimdi yine olmazsa tekrarlıcak ama bu sefer bızde farklı Bı yerde yaptıracağız... Bn aktara gösterdiğim de iyi çok güzel bi test hepsine bakılmış dedi tabi Bn başka Bı test görmediğim için ne demek istediğini bilmiyorumYani ucuz diye yalan yanlış sonuçlar vermesinler elimize kuzum
ayy Allah kabul etsin inşallah canım :)
Canım ben de cipro kullandım oldukça yan etkileri fazla bir ilaç. Antibiyotik bitmeden korunmayı bırakma.
Bi yere sordum onlar da 110 ₺ dedi balım. bi de eşim bu hafta sonu burda değil iyi ki randevu almadım, sinir etti beni :/
Canimm aynen valla gene umudumuza sariliyoruz. Sen de bu aralar degerlendir kuzum es gecmeyin :) ellerine saglik mis gibi ev insanin icini ferahlatiyor. Ben de ugrasmaca iste ya adetin bitmesini bekliyom :)Yavrmm insan mahvoluyor kirmizilari gorunce ama iki gun gecince bitsede degerlendirsek cabasina giriyrz ne bileyim Rabbim hakkimizda hayrlisini versin insallah..temizlik yaptm kuzumm evim cicek gibi oldu :) 14. Gunmus bugun adette..dun degerlendirme firsatimiz oldu daha olurmu bilmem hayirlisi bakalm
Canim duanda beni de unutmamisin allah razi olsunKuzum hayırlı cumalar Bi tane de senin günlük alman gereken folic asit ve diğer vitaminler var.. İstersen Bı tane düşür bazı vıtamınler çok alınca halsizlik yapabiliyor belki ondandır.. Bnim dilimden düşmeyen Bı duadır inş şifa olucaktır kuzum.. ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et... İsteyen tüm kullarına sonrada bana hayırlı Bı evlat nasip et..
Sana açmış olduğum bu eli boş çevirme yarabbim...  sen gören duyan işitensin allahım ben elimden geleni yaptım senin rızana ihtiyacım var. Eyy sonsuz mucizelerıne şahit olduğum allahım bir buçuk yıldır Bnim için bu kadar zor olan senin ol demenle oluşacak küçük mucizemi bana gönder sana kıldığımız hacet namazların şükür namazlarını da kılmayı nasip eyle @r4bi4 @1melegimolsun @Umithepvar @whiterabbit88 @AleooVeraa ve burda adını yazamadığım bütün kızlar duamdasınız rabbim bizede yaşatsın anneliği anne diyince bile yüreğimizde oluşan o yürek sızısını sevince dönüştürsün inş
Ay yerim seni de belirtilerini de. Unut arada ki kendini cok dinleme ve tadini cikar yavrum :) caksirdan korkuyorum ya bazilari olumsuz seyler soylemis. Kboynuzu dusundum. Kendime de bal yapayim diyorum ama onda da kist oldu diyenler var. off ne zor durumlar yaw.Kuzum şimdilik hiç bi belirti yok göğüs hassasiyeti hariç onu da yokladığımda anlıyorum öyle ki unutuyorum hamile olduğumu vücut o kadar alışmış ki beklemeyi hala bekliyormuş gibi hissediyorum bazen :):) ballı kürü yap canım eşine de çakşırı içir mutlaka hiç bi zararı yok ben çok araştırdım hızınız kaçtı ? Rabbim tez zamanda nasip etsin kuzum inşaallah :):) ama çakşır çok iyi geliyo kesinlikle tavsiye ediyorum kuzum :)
Bence 2 gun kala koyuluk iyi. Insallah koyulasir daha da :)Canım ya benim bata 2- 3 gün var da acaba bu gittikçe koyulaşır mi sence
Aktar derken kuzum.Valla kuzum medicalpark ta yaptık o fiyata şimdi yine olmazsa tekrarlıcak ama bu sefer bızde farklı Bı yerde yaptıracağız... Bn aktara gösterdiğim de iyi çok güzel bi test hepsine bakılmış dedi tabi Bn başka Bı test görmediğim için ne demek istediğini bilmiyorum
Ayy gözün aydın olsun balım sağlıkla kucağına al inşaallahcanlar kan testimin sonucu 33 cıktı dua edij bana artisi normal olur insallah
Kuzum burada Bı aktar var testi gösterip ona göre Bı karışım hazırlıyor.. Bilmiyorum ki kuzu olabilir ama eminim o kadar verdik sadece o testeAktar derken kuzum.
Medicalparkda burda 140 Tl balım. İlden ile fark mı gösteriyor ki
Allah hepimizden razı olsun kuzumCanim duanda beni de unutmamisin allah razi olsun
Bizde hiç bi yan etkisi olmadı aksine yararı oldu %1 den %30a çıktı :) sen Allah’a sığın yap kuzum olumlu yönden bak herkes bi şeyler söylüyor :)Canimm aynen valla gene umudumuza sariliyoruz. Sen de bu aralar degerlendir kuzum es gecmeyin :) ellerine saglik mis gibi ev insanin icini ferahlatiyor. Ben de ugrasmaca iste ya adetin bitmesini bekliyom :)
Canim duanda beni de unutmamisin allah razi olsun
Ay yerim seni de belirtilerini de. Unut arada ki kendini cok dinleme ve tadini cikar yavrum :) caksirdan korkuyorum ya bazilari olumsuz seyler soylemis. Kboynuzu dusundum. Kendime de bal yapayim diyorum ama onda da kist oldu diyenler var. off ne zor durumlar yaw.
Bence 2 gun kala koyuluk iyi. Insallah koyulasir daha da :)
insallah canim tum isteyenlere nasip etsin rabbimAyy gözün aydın olsun balım sağlıkla kucağına al inşaallah
aha haaaaaa çok iyi yaaaaa..ay benim başıma geldi doktora gittim dedim sancım var kasığımda belimde baktı dedi rahim duvarı kalınlaşmış doktordan çıktım 1 saat sonra kanamam başladı 4 gün sürdü dedim tamam kesin bu adettir saydım anaaa 13.gün ne adeti be dedim. sonra temizlenince utana sıkıla gittim doktora artık akraba olucaz kadınladedim hocam aynı adet gibi kanama oldu ve yine aynı uzunlukta sürdü yok mok dedi olur mu dedi daha 13 gün olmuş gel bi bakalım dedi ki kadın şok
rahim duvarı incecik ve yumurtalar oluşmuş dedi bende diyemedim bu kürü uyguladığımı
Amin canım. takipteyim bende göğüs ağrısı bacak sızlaması yaşıyorum dünden beri hafif de ıslaklık var sanki ama hala pik yapmadı ovulasyonAy keşke canım yaa keşke, ilk bebeğim ilk denemede gelmişti, şimdi de bi mucize olup gelse mutluktan ağlarım valla. Hepimizin bebişi gelsin artık
aha haaaaaa çok iyi yaaaaa..
Bence 1-2 gün içinde pik yapar gibi canım. Sen güzel değerlendir kaçırmaAmin canım. takipteyim bende göğüs ağrısı bacak sızlaması yaşıyorum dünden beri hafif de ıslaklık var sanki ama hala pik yapmadı ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?