Bizde hiç bi yan etkisi olmadı aksine yararı oldu %1 den %30a çıktı :) sen Allah’a sığın yap kuzum olumlu yönden bak herkes bi şeyler söylüyor :)
canım benim önerilerin için çok teşekkür ederim. bu arada sen bu işlerden anlarsın diye söyleyeyim dedim. eşimin test sonucunda ml bazında sayı düşüktü ama totalda alt sınırda da olsa referans değerde idi. ileri hızlı ve hızlı hareket de %50 falandı sanırım, hareket adına iyiydi. morfoloji kötü %1.. bu ay da olmazsa 1 senemizi dolduruyoruz. bir daha test verecek bakalım. bu süreçte de kürler ikimize de iyi gelir umuyorum. ne güzel size şifa olmuş mesela.. bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora yavrum? :)
whiterabbit88
beybimm nerelerdesinnn
@Blankinfinity kuzucuk naparsin
@babyloading87 kuzumm nasil oldnn
canımm buralardayım aslında, arada sinsi sinsi okudum ama kafamı toparlayıp yazamadım bir türlü. adetin 7. günü artık temizlendim, ufaktan çalışmalar başlasın

sen de yumtiş dönemindeymişsin yansın geceler
Gunaydin kizlar gunaydin pazartesi sendorumuma tutulup calismak zorunda olan ancak bekle bizi 2019 grubunu da ihmal etmeyen guzel anne adaylari..
Dun klomenin 5. Si de bitti. Tamamen bitti yani. Inofolic combi devam.
Carsamba dr kontrolu var. Insallah hayirli haberler veririm kizlar.
Bitsin artik hasretlerimiz insallah....
inşallah ilaçlar şifa olur canım. kontrolden sonra yaz bize de..
günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..
İnşallah kuzumm yaa bu arada hepinize gun aydın Yine Bn yine rüyalar kız çoçuğum oluyordu..
ah ah senin rüyalar da pek güzel canım ya :) iğnenin etkisinin geçmesini bekle, sabret
kızlar yeni bir gün ve haftadan herkese selamlar

ekim ayı hepimiz için güzel geçsin, iyi haberlerle dolu olsun inşallah.
hafta sonu hem işimle ilgili hem evde yoğunluğum vardı. söylemesi ayıp 40 kiloya yakın turşu kurdum

biz ailecek çok severiz, çok da dağıtırız. şu an ellerim hala sarımsak kokuyor

adetin 7. günündeyim, eşim de ben de ballı küre başladık. eşim inşallah kboynuzu da başlayacak. çakşırı da düşünmeye başladım ama kociş ne tepki verir bilemiyorum.. bakalım uzayan akıntıları ne zaman göreceğim :) tekrar bir umut sardı, hayırlısı