• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ilk değil bu ay ikinci deneme günde iki tane kullanıyordum
İki tane çok güzel yumurtam oluşmuş 18 mm çarşamba catlatma ignemi olcam hayırlısı artık bu defa yumurtalar çabuk büyüdü bende anlamadım :)
Daha önce de klomenle gebe kaldığım için böyle devam ettik :)
Doktor tavsiyesi olmadan mı diğeri için klomen kullandınız? Bende çoğul gebelik istediğim için kullanmak istiyorum ama kistte yapabiliyomuş korkuyorum açıkçası

Yok ilk değil bu ay ikinci deneme günde iki tane kullanıyordum
İki tane çok güzel yumurtam oluşmuş 18 mm çarşamba catlatma ignemi olcam hayırlısı artık bu defa yumurtalar çabuk büyüdü bende anlamadım :)
Daha önce de klomenle gebe kaldığım için böyle devam ettik :)
Aa cok iyi canim, ben de carsamba gidicem ben bu ay 4 tane kullandim gunde. 2 aydir gunde 2 tane ile 1 yumurtam olmustu hep insallah bu ay 1’den fazla olur :))

canım benim önerilerin için çok teşekkür ederim. bu arada sen bu işlerden anlarsın diye söyleyeyim dedim. eşimin test sonucunda ml bazında sayı düşüktü ama totalda alt sınırda da olsa referans değerde idi. ileri hızlı ve hızlı hareket de %50 falandı sanırım, hareket adına iyiydi. morfoloji kötü %1.. bu ay da olmazsa 1 senemizi dolduruyoruz. bir daha test verecek bakalım. bu süreçte de kürler ikimize de iyi gelir umuyorum. ne güzel size şifa olmuş mesela.. bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora yavrum? :)

canımm buralardayım aslında, arada sinsi sinsi okudum ama kafamı toparlayıp yazamadım bir türlü. adetin 7. günü artık temizlendim, ufaktan çalışmalar başlasın :KK70: sen de yumtiş dönemindeymişsin yansın geceler :KK8:

inşallah ilaçlar şifa olur canım. kontrolden sonra yaz bize de..

günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..

ah ah senin rüyalar da pek güzel canım ya :) iğnenin etkisinin geçmesini bekle, sabret

kızlar yeni bir gün ve haftadan herkese selamlar :KK52:ekim ayı hepimiz için güzel geçsin, iyi haberlerle dolu olsun inşallah.
hafta sonu hem işimle ilgili hem evde yoğunluğum vardı. söylemesi ayıp 40 kiloya yakın turşu kurdum :KK70: biz ailecek çok severiz, çok da dağıtırız. şu an ellerim hala sarımsak kokuyor :KK70: adetin 7. günündeyim, eşim de ben de ballı küre başladık. eşim inşallah kboynuzu da başlayacak. çakşırı da düşünmeye başladım ama kociş ne tepki verir bilemiyorum.. bakalım uzayan akıntıları ne zaman göreceğim :) tekrar bir umut sardı, hayırlısı :emir_bebek:
Rica ederim canım... Bazı doktorlar morfolojiyi çok önemsemiyo canım doktorlar için önemli olan hız ve sayı sizin hızınız baya iyiymiş sayı totalde ne kadardı hatırlıyo musun ? Bizim ilk ölçtürdüğümüzde sadece 66 milyon yazıyodu son baktırdığında ml de 76 totalde 380 milyon yazıyodu tekrar test verin durum ne nasıl yol almanız gerekiyo önünüze bakarsınız kuzum insan bilmeden napacağını şaşırıyor ben öyle olmuştum yani ... ilk randevum yarın davşanım çok merak ediyorum eşim çok kızıyor ne bu acele diye ama görmek istiyorum bazen diyorum nasıl hamileyim ya hissetmiyorum hiç bi şey diye bi görsem o zaman inanacam herhalde :olamaz:

Kızlar ben regl oldum sanırım 3 gün gecikmeli geldi anlamadım bende hafif bel ağrısı ve hafif karın ağrısı ile geldi üstüne görme olabilir mi.. Üstüne görme yaşayan varsa yazabilir mi böyle ağrılı mı oluyor

Tünaydın kızlar 2 günden sonra sonunda yııımırtam çatladı :D dün değerlendirmiştik bugün aşırı silik demekki dün gece çatladı ay çok mutluyum 12den vurdum sanırım :D :D

Kızlar ben regl oldum sanırım 3 gün gecikmeli geldi anlamadım bende hafif bel ağrısı ve hafif karın ağrısı ile geldi üstüne görme olabilir mi.. Üstüne görme yaşayan varsa yazabilir mi böyle ağrılı mı oluyor
Canim ustune gorme ilk 10 gun icinde oluyor diye biliyorum

Rica ederim canım... Bazı doktorlar morfolojiyi çok önemsemiyo canım doktorlar için önemli olan hız ve sayı sizin hızınız baya iyiymiş sayı totalde ne kadardı hatırlıyo musun ? Bizim ilk ölçtürdüğümüzde sadece 66 milyon yazıyodu son baktırdığında ml de 76 totalde 380 milyon yazıyodu tekrar test verin durum ne nasıl yol almanız gerekiyo önünüze bakarsınız kuzum insan bilmeden napacağını şaşırıyor ben öyle olmuştum yani ... ilk randevum yarın davşanım çok merak ediyorum eşim çok kızıyor ne bu acele diye ama görmek istiyorum bazen diyorum nasıl hamileyim ya hissetmiyorum hiç bi şey diye bi görsem o zaman inanacam herhalde :olamaz:
canım morfoloji konusunda aynen dediğin gibi. kruger a göre bakmak çok katı olduğu için düşük çıkmasını pek önemsemiyorlar.
sayı düşüktü bizim ya. totalde 40 falandı, ki o da referans değerinin alt sınırıydı. sizin sayı oldukça iyiymiş mesela.. yine de hareketin iyi olması sebebiyle doğal olma ihtimali var diye düşünmüştüm. dr. testin tekrarlanması gerektiğini, o zaman sonucun netleşeceğini söylemişti. olumsuz çıkınca test tekrarı istiyorlarmış. biz de testi hemen tekrarlamayıp biraz besin takviyesi ve 1 seneyi doldurmayı beklemiştik. bakalım hayırlısı ya..

Evet canim. Predictor yapmıştım. 6 gun öncesine kadar sonuc verenden güya:) 3 gun kala bariz negatifti. Silik falan Hicbir sey yoktu. Adet günüm ucuz testlerle öğrendim.
Ya bende laboquik yaptım çıkmadı sonra da gebelik testi yaptım negatif. Artık gebelik yapmıyorum ovulasyon yapıyorum :bicak:

günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..

hamdolsun kuzum, iyiyim.
Sen nasılsın görünmüyorsun :)

canlar 26ya dusmus kimyasal gebelikmis rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Hadii. Rabbim hayırlısını versin balım. Şükür gebe kalabiliyorsun .

Tünaydın kızlar 2 günden sonra sonunda yııımırtam çatladı :KK70: dün değerlendirmiştik bugün aşırı silik demekki dün gece çatladı ay çok mutluyum 12den vurdum sanırım :KK70: :KK70:

Heyt be helal olsun (:

Canım Ya bilmiyor um çocuk isteyince bir değişik oldu.adetler. bu ay ovulasyon kullandım 16 eylul de çatladı daha adet olmadım. Gebelik yapmıyorum ovulasyonla koyulasmis mi bakıyorum hicbir şey yok adeti bekliyorum
Bebiş haberini alırız inşallah kuzum :dua:

Doktor tavsiyesi olmadan mı diğeri için klomen kullandınız? Bende çoğul gebelik istediğim için kullanmak istiyorum ama kistte yapabiliyomuş korkuyorum açıkçası
Doktor kontrolünde kullanmıştım ikiz olmuştu ama ne yazık ki 20 haftalikken erken doğum yaptım :/
Kendi başına kullanma derim kist yapıyor ayrıca herkeste farklı bazılarına yaramıyor
Bu yüzden doktor kontrolünde kullana bilirsin canım :)

Aa cok iyi canim, ben de carsamba gidicem ben bu ay 4 tane kullandim gunde. 2 aydir gunde 2 tane ile 1 yumurtam olmustu hep insallah bu ay 1’den fazla olur :))
Yumurtalarda çoğunluk önemli değil canım
Şansı yükselttiği doğru ama tutarsa bir tane de de tutar
Benim geçen ay 4 yumurtam oluşmuştu çok guzel ama olmadı
Doktorum da şaşırdı bu yumurtalar nereye gitti diye :) ama hayirlsii işte balım
Bu ay inşallah icimizden birileri hamile kalirda bize de morel olur :)

Merhaba, belirti var mi?
Merhaba batlarımız aynı galiba dimi
İki ay önce kimyasal yaşadığımda göğüslerim büyümüştü şimdide aynı şekilde , hassasiyet hep olur adet öncesi ama büyüyünce acaba diyorum birde bunun dışında arada kasık ağrısı ve şişkinlik var ama bugün sivilceler olmuş bazen adet öncesi olur canım sıkıldı
Sende varmı değişiklik

Yumurtalarda çoğunluk önemli değil canım
Şansı yükselttiği doğru ama tutarsa bir tane de de tutar
Benim geçen ay 4 yumurtam oluşmuştu çok guzel ama olmadı
Doktorum da şaşırdı bu yumurtalar nereye gitti diye :) ama hayirlsii işte balım
Bu ay inşallah icimizden birileri hamile kalirda bize de morel olur :)
Ya evet benim icimden hep ikiz gectigi icin birden fazla yumurtam olsa cok mutlu olacagim :)

Olur canım inşalllah olumlu düşün pozitif ol :)
Yani olmaya calisiyorum iste; bu ay 3. ayim ama mutluyum en azindan yumurtam buyuyor vaktinde 30 gunde bir regl olabiliyorum; pko var cunku bende normalde 50 gunde bile regl oldugum oldu...
Bir sonraki ay hsg cekilecek zaten bu ay da tutmazsa; doktor asilama onerdi fakat ben asilamadan emin degilim zira esimin spermlerinde bir problem yok gibi.

Back
X