• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşamba igne olcam ama normalde yumurtlama gunum cuma günü 14. Günde yumurtlama oluyo bende klomen den dolayı bi defa erken oldu hayirlsii artık :)
Canim cok sevindim insalllah guzel haberlerini aliriz. Normal yumurtlama gunun kacinci gundu senin ben 18 19. Gun gibi oluyor yine ayni mi olur yoksa klomen one mi ceker emin olamadim. Carsamba doktora gidecegim ama ben de cok merak ediyorum..

Ay kızlar daha bata 10 gün var ama bişey dürtükledi test yaptım bugün aşırı aşırı silik bi çizgi var testin çizgisi mi ben mi hayal görüyorum bilemedim heycan yaptım çok
Burda paylaş görelim cnm bizde bakalım var mi yok mu?
Ama daha çok erken hevesini kirmak istemem ama bu kadar sürede çıkar mı bilemedim

İyi akşamlar kızlar gecikmede 10.gün.Burada tek hastanede bulunan tek doktor gitmiş:)Bu hafta doktora gidecektim birkaç güne yerine kimse gelmezse çevre illere gideceğim artık kısmet.Test de alamadım fena yağmur var belki esim alır.
@Masalim17 testi yollasana canım belki biz de görürüz

İyi akşamlar kızlar gecikmede 10.gün.Burada tek hastanede bulunan tek doktor gitmiş:)Bu hafta doktora gidecektim birkaç güne yerine kimse gelmezse çevre illere gideceğim artık kısmet.Test de alamadım fena yağmur var belki esim alır.
@Masalim17 testi yollasana canım belki biz de görürüz
Canim normalde de gecikir miydi boyle?

Aşırı silik bi bakın ama gözle de çok zor seçiliyo fotoda daha da silik çıktı

Eklentiler

• DCA453A8-5CF6-4774-870F-26812B46CBB5.webp
    DCA453A8-5CF6-4774-870F-26812B46CBB5.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 52
3 gün gecikmeli regl oldum bütün motivasyonum kaydı gitti sanki enerjimi çektiler :KK43: şaka gibi resmen dalga geçilmiş gibi hissediyorum şu an
Canım bende gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay aynı senin gibi oldum çok kötü olmuştum oturdum ağladım ama buradaki bi arkadaş üzülme benimde gecikmeli olduğumun ertesi ay hamile kaldım dedi ve benimde aynı oldu 3 geciktim ertesi ay hamile olduğumu öğrendim rahim hazırlık yapıyo diyorlar ne kadar bilmiyorum ama öyle oldu belki seninde öyle olur sıkma canını vardır bi vakti inşaallah

Kızlar nasilsinz bugün yumuslarin son kontrol günüydü ve gittim soldakiler 15 mm de kalmışlar sağdaki 15 di 3 gün önce bugün 19mm olmuşlar ayyy iğne vuruldum şükür 14 gün sonra gel dedi doktorum insallah tutar bebeğim ya R4bi4 R4bi4
Bence cok guzel buyumusler insallah tutar. Bende ilaci bitirdim dun. Carsamba kontrol var. Catlatma ignesi icin gun sayiyorum.

Kizlar site renklerle mi oynuyor. Benim telde site renkten renge giriyor. Bi yesil bi mavi filan.
Oyle birsey varsa yesil guzel Kazen Kazen birak boyle kalsin..

Bence cok guzel buyumusler insallah tutar. Bende ilaci bitirdim dun. Carsamba kontrol var. Catlatma ignesi icin gun sayiyorum.
Ahaha tek tesaduf yas ve evlilik suresi de degilmis; ben de dun bitirdim canim ilaci ve kontrolum carsamba; kac doz kullandin sen? Klomen mi?

Ahaha tek tesaduf yas ve evlilik suresi de degilmis; ben de dun bitirdim canim ilaci ve kontrolum carsamba; kac doz kullandin sen? Klomen mi?
Evet klomen canim sabah aksam gunde iki tane. Yaninda inofolic combi de verdi ona devam ediyorum. Benim regl cok duzenli ama 33 34 gunde bir oluyor o yuzden 18 19 20. Gunlerden birinde catliyor yunurtam. Ovulasyon testleriyle de sabitledim. Bakalim.insallah klomen ise yarar.

Evet klomen canim sabah aksam gunde iki tane. Yaninda inofolic combi de verdi ona devam ediyorum. Benim regl cok duzenli ama 33 34 gunde bir oluyor o yuzden 18 19 20. Gunlerden birinde catliyor yunurtam. Ovulasyon testleriyle de sabitledim. Bakalim.insallah klomen ise yarar.
Anladim, ben de bu ay 2+2 kullandim klomeni, insallah 1’den fazla yumurtam olusmustur :)

Ovulasyon testi ile gebelik testi yapan varmı
Elimde bitane ovulasyon testi var, kullansam beni yanıltırmı
Sanki ovulasyon testi gebelik testi yerinede kullanılıyor diye okumuştum
Bilgisi olan yada deneyen varmı

canım benim önerilerin için çok teşekkür ederim. bu arada sen bu işlerden anlarsın diye söyleyeyim dedim. eşimin test sonucunda ml bazında sayı düşüktü ama totalda alt sınırda da olsa referans değerde idi. ileri hızlı ve hızlı hareket de %50 falandı sanırım, hareket adına iyiydi. morfoloji kötü %1.. bu ay da olmazsa 1 senemizi dolduruyoruz. bir daha test verecek bakalım. bu süreçte de kürler ikimize de iyi gelir umuyorum. ne güzel size şifa olmuş mesela.. bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora yavrum? :)

canımm buralardayım aslında, arada sinsi sinsi okudum ama kafamı toparlayıp yazamadım bir türlü. adetin 7. günü artık temizlendim, ufaktan çalışmalar başlasın :KK70: sen de yumtiş dönemindeymişsin yansın geceler :KK8:

inşallah ilaçlar şifa olur canım. kontrolden sonra yaz bize de..

günaydın canım, nasılsın keyifler yerinde mi? geçen içimde sıkıntı var diyordun..

ah ah senin rüyalar da pek güzel canım ya :) iğnenin etkisinin geçmesini bekle, sabret

kızlar yeni bir gün ve haftadan herkese selamlar :KK52:ekim ayı hepimiz için güzel geçsin, iyi haberlerle dolu olsun inşallah.
hafta sonu hem işimle ilgili hem evde yoğunluğum vardı. söylemesi ayıp 40 kiloya yakın turşu kurdum :KK70: biz ailecek çok severiz, çok da dağıtırız. şu an ellerim hala sarımsak kokuyor :KK70: adetin 7. günündeyim, eşim de ben de ballı küre başladık. eşim inşallah kboynuzu da başlayacak. çakşırı da düşünmeye başladım ama kociş ne tepki verir bilemiyorum.. bakalım uzayan akıntıları ne zaman göreceğim :) tekrar bir umut sardı, hayırlısı :emir_bebek:
Sorma yakiyrz :)))) kure baslamana sevindm insallah sifa olsn cnm bnm..elerine saglk tursulari saglikla yiyin insallahhhh ohh :)

Back
X