Başta biraz korktum ama şimdi iyiyim canım çok şükür:)Canımm benim bildiğim klomen yumurtası büyümeyenler için kullanılıyor. Klomen yumurtayı gerekli büyüklüğe getirdikten sonra çatlatıyorlar. Polikistik over hastaları için yapılıyor genelde. Doktor öyle söylemişti bana balım .
Canım güzel geçmiş herşey yolunda bence balım, gerilme sakın :)
@
o his bende de oluyor bazen ballışım. ama umutsuz olmamak lazım kesinlikle
canım bir kitap falan oku, zaman su gibi geçer.. bu arada yumurtlama dönemindeyse bu ara test vermesin. adete yakın ya da inşallah olmaz ama adet zamanı test versin. öncesinde perhiz de gerekiyor ya..
Dediğin gibi kuzum çok ince şeyler olmadığı sürece hissedilmiyor bile :):) darısı başına davşanım benim :):)Rabbim verdi sonuçta en güzele emanet kuzum bundan sonra rahat olucam inşaallah :):) bende senin soruna cevap vereyim canım :):) aşılama yapılıyo eş sıkıntılı olsa da kuzum normal ilişkiden tek farkı spermler yıkanıp sağlam olanları kullanılıyor sadece ama aşıla gibi bi şey düşünürsen tavsiyem önce hsg çektir tüplerden emin ol ..yavrum aynen dediğin gibi, biraz yok oldum ortalıktan. ama hem iş hem ev işleri derken pek bir koşturma geçti. sende durumlar nasıl bakalım şu an ne aşamadasın? eşin test verecekti o mevzu noldu?
prog. değeri güzel, demek ki kaliteli bir yumurta oluşmuş. ama 21. gün kanla beta baktırmak doğru mu bilemedim, belki var bir döllenme ama yeni oluyor bilemezsin ki canım.. tsh ın düşmesi de iyi, ama ben dahiliye hatta mümkünse endokrinolojiye gidip baştan testlerini yaptırmanı öneririm. tiroid mvzuları gebeliğe hazırlık ve devamında çok önemli çünkü. eşindeki sonuçları dr. lar nasıl yorumlamıştı? doğal deneyebilirsiniz dediklerini farzediyorum, demek ki klomen de ihtimali arttırır bu mantıkla..
hihi ben anladım seni kuzum. demek ki her dakika belirti aramak da saçma. baksana hamişlik olsa da hissedilmeyebiliyor ilk etapta =) bence muayenen güzel geçmiş, olumsuz bir durum yok. daha çok yeni olduğu için kalp atışı duyulamamış, sen de alttan baktırmamışsın. bundan sonrası nasip kuzum. yoktan can yaratılmış sonuç olarak :)
bu arada geçen sorduğun şeylere cevap vereyim. ben hsg çektirmedim, ama bir süre daha bebecik gelmezse, sanırım o aşamaya doğru gidiyoruz. eş durumu sıkıntılı muallak olunca aşılama falan yapmayı öneriyor mu doktorlar biliyor musun canım?
poff bana da arada bir geliyorlar böyle ya.. tuhaf bir his.
içini ferahlatmaya çalış canım. ne kadardır deneme sürecindesiniz? hangi testler yapıldı. durum ne önce onu bir ortaya koy. sonra yol haritanı çizersin
Şu an sata göre 6+4 üm canım kağıtta da 6k içinde yazıyo.. inşaallah duyarım canım doktor dedi zaten alttan baksak duyarız dedi de ben istemedim bekliyim biraz büyüsün öyle giderim :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin:):)Daha erken de olabilir zaten kuzum tam kaç haftalıksın şu an? 2 hafta sonra ancak duyarsınız kalbini, endişelenme hiç
Amin kuzucum, ne demek burda birbirimizle yardımlaşmak, destek olmak için varız. Oyy minnoş daha kalp atışı için küçükmüş zaten canım benim. Alttan baktırsan duyardın büyük ihtimalle ama bekle canım, sonuçta orda bebeğinŞu an sata göre 6+4 üm canım kağıtta da 6k içinde yazıyo.. inşaallah duyarım canım doktor dedi zaten alttan baksak duyarız dedi de ben istemedim bekliyim biraz büyüsün öyle giderim :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin:):)
Evet göstermedi ekranı ama biliyorum artık bebişimin benimle olduğunu stres yapmamaya çalışcam inşaallah:):)Amin kuzucum, ne demek burda birbirimizle yardımlaşmak, destek olmak için varız. Oyy minnoş daha kalp atışı için küçükmüş zaten canım benim. Alttan baktırsan duyardın büyük ihtimalle ama bekle canım, sonuçta orda bebeğin
Kuzum hadı gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı Bı gebelik geçirsin inşAminn canım Allah razı olsun olsun heyecan bastı ellerim buz gibi oldu ya Rabbim sizede yaşatsın bu duyguları inşaallah
Dikkat et bu sürede kendine canım, kendine ve bebişine iyi bak :)Evet göstermedi ekranı ama biliyorum artık bebişimin benimle olduğunu stres yapmamaya çalışcam inşaallah:):)
Aminn canım sağol darısı size inşaallah:)Kuzum hadı gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı Bı gebelik geçirsin inş
Edicem canım benim çok sağol:) sen nasılsın canım ? :)Dikkat et bu sürede kendine canım, kendine ve bebişine iyi bak :)
Kaç günde bir adet oluyorsun canımKizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.
Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Canım gec döllenme olmuş olabilir resmi yüklesene bizde bakalım..Kızlar merhaba bat benim 27 eylül 6 gün gecikti 3 tane idrar testi yaptım negatif en son bugün yaptım çizgi hafif belirgindi ama koyu, kırmızı değil.. aşırı sabırsız bir insanım adetim mi gecikti yoksa hamişlik mi var bilemedim. Hafif batma oluyor bide kasıkta bir ağırlık hissediyorum düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden
Ben eşime sabah akşam çakşır suyu içiriyorum, akşamları 5-6 havucu sıkıp suyunu içiriyorum, yine sabah akşam soğuk pres keçiboynuzu özü yediriyorum. Ceviz, fındık, muz ne bulursak canımEdicem canım benim çok sağol:) sen nasılsın canım ? :)
Merhaba canım bence iyi boyutu. Bu ay ben de 9.günümde gitmiştim 4 yumurtam vardı hepsi 12-13mm ydi o zaman. Dün 14.günümdü, 3 tanesi gelişmiş 21, 21, 22 mm boyutuna gelmişler. Çatlatma iğnesi oldum dün. Yani seninki normal benceKizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.
Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Ayyy hadi inş kuzum biran önce gelsin hayırlısıyla inş.. Varikosel boyutu neydi kuzum eşimde de cıktı ama doktor ameliyata gerek yok dedi..Ben eşime sabah akşam çakşır suyu içiriyorum, akşamları 5-6 havucu sıkıp suyunu içiriyorum, yine sabah akşam soğuk pres keçiboynuzu özü yediriyorum. Ceviz, fındık, muz ne bulursak canımbu arada ben de bu ay klomen kullandım ve 3 tane yumurtam olgun seviyede, dün çatlatma iğnemi oldum şimdi bekliycem bakalım canım. Ayrıca eşimde varikosel çıktığını söylemiştim ya ameliyat olucak bu ayın 12 sinde. Ay ne çok şey anlattım :)
İnşallah tatlım benim, inşallah hepimizin bebişi gelsin artık :) varikosel hastanenin birinde 3.2mm çıktı, başka hastanede 3.5mm çıktı kuzum. Sperm sayımız normalin altında çıktı ve hareket de düşük, ameliyat olması mutlaka değerleri yükselticektir dedi iki hastane de. Biz de ameliyat olmaya karar verdikAyyy hadi inş kuzum biran önce gelsin hayırlısıyla inş.. Varikosel boyutu neydi kuzum eşimde de cıktı ama doktor ameliyata gerek yok dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?