Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başta biraz korktum ama şimdi iyiyim canım çok şükür:)

canım bir kitap falan oku, zaman su gibi geçer.. bu arada yumurtlama dönemindeyse bu ara test vermesin. adete yakın ya da inşallah olmaz ama adet zamanı test versin. öncesinde perhiz de gerekiyor ya..

Evet 3 ya da 5 gün perhiz olcakmış canım o zaman haftaya gitsin, hayırlı sonuçlar olsun inşallah :)

Dediğin gibi kuzum çok ince şeyler olmadığı sürece hissedilmiyor bile :):) darısı başına davşanım benim :):)Rabbim verdi sonuçta en güzele emanet kuzum bundan sonra rahat olucam inşaallah :):) bende senin soruna cevap vereyim canım :):) aşılama yapılıyo eş sıkıntılı olsa da kuzum normal ilişkiden tek farkı spermler yıkanıp sağlam olanları kullanılıyor sadece ama aşıla gibi bi şey düşünürsen tavsiyem önce hsg çektir tüplerden emin ol ..

Daha erken de olabilir zaten kuzum tam kaç haftalıksın şu an? 2 hafta sonra ancak duyarsınız kalbini, endişelenme hiç
Şu an sata göre 6+4 üm canım kağıtta da 6k içinde yazıyo.. inşaallah duyarım canım doktor dedi zaten alttan baksak duyarız dedi de ben istemedim bekliyim biraz büyüsün öyle giderim :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin:):)

Amin kuzucum, ne demek burda birbirimizle yardımlaşmak, destek olmak için varız. Oyy minnoş daha kalp atışı için küçükmüş zaten canım benim. Alttan baktırsan duyardın büyük ihtimalle ama bekle canım, sonuçta orda bebeğin

Evet göstermedi ekranı ama biliyorum artık bebişimin benimle olduğunu stres yapmamaya çalışcam inşaallah:):)

Kızlar iğne ye göre cuma takvime göre de pazar günü bekliyorum adeti ama bi hafta önce başlayan göğüs hassasıyetıı ve agrılar yok iyiye mi işaret bilemedim

Rabia ya ben üyeliğimi iptal edeceğim ne gereksizler var ya bir konu açtım gereksiz mesaj yazıyorlar. Çok gıcık oldum hayır yani bilmiyorsan cevap verme zorla mi cevap yaz dedim

Kızlar merhaba bat benim 27 eylül 6 gün gecikti 3 tane idrar testi yaptım negatif en son bugün yaptım çizgi hafif belirgindi ama koyu, kırmızı değil.. aşırı sabırsız bir insanım adetim mi gecikti yoksa hamişlik mi var bilemedim. Hafif batma oluyor bide kasıkta bir ağırlık hissediyorum düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden

Kizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.

Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım

Canım gec döllenme olmuş olabilir resmi yüklesene bizde bakalım..

Edicem canım benim çok sağol:) sen nasılsın canım ? :)
Ben eşime sabah akşam çakşır suyu içiriyorum, akşamları 5-6 havucu sıkıp suyunu içiriyorum, yine sabah akşam soğuk pres keçiboynuzu özü yediriyorum. Ceviz, fındık, muz ne bulursak canım bu arada ben de bu ay klomen kullandım ve 3 tane yumurtam olgun seviyede, dün çatlatma iğnemi oldum şimdi bekliycem bakalım canım. Ayrıca eşimde varikosel çıktığını söylemiştim ya ameliyat olucak bu ayın 12 sinde. Ay ne çok şey anlattım :)

Kizlar selam bugun doktora gittin; taribdi randevum ama one aldim.

Doktor hem sag hem sol tarafta 3’er 4’er yumurta var gibi dedi; daha kucukler ondan net bir sey diyemedi. Bugun benim 9. gunum 11 mm idi bir tanesi nasil sizce?
Merhaba canım bence iyi boyutu. Bu ay ben de 9.günümde gitmiştim 4 yumurtam vardı hepsi 12-13mm ydi o zaman. Dün 14.günümdü, 3 tanesi gelişmiş 21, 21, 22 mm boyutuna gelmişler. Çatlatma iğnesi oldum dün. Yani seninki normal bence

Ayyy hadi inş kuzum biran önce gelsin hayırlısıyla inş.. Varikosel boyutu neydi kuzum eşimde de cıktı ama doktor ameliyata gerek yok dedi..

Ayyy hadi inş kuzum biran önce gelsin hayırlısıyla inş.. Varikosel boyutu neydi kuzum eşimde de cıktı ama doktor ameliyata gerek yok dedi..
İnşallah tatlım benim, inşallah hepimizin bebişi gelsin artık :) varikosel hastanenin birinde 3.2mm çıktı, başka hastanede 3.5mm çıktı kuzum. Sperm sayımız normalin altında çıktı ve hareket de düşük, ameliyat olması mutlaka değerleri yükselticektir dedi iki hastane de. Biz de ameliyat olmaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…