Bende yastık koyuyorum valla dediğin gibi ne duysak yapamaya calisiyoruz kendimi bazen deney tahtası gibi hissetmiyorum değilValla ne bileyim artık saçma sapan şeyler yapar oldum, belime yastık falan koyup ayaklarımı da dikiyorum havaya. artık şu çift çizgiyi görmek istiyorum.
bakalım inşallah çatlamamıştır ya ben gidemeden doktora bu ayın sonunda iyi haberler alalım inşallah
Anlat tabi canım maşallah eşine iyi bakıyorsun :) yumurtalarda iyi olmuş hadi inşaallah ya güzel haberi alırsın bu ay canım :) variliysek kaçıncı evre illa gerekiyo mu dedi doktor ?Ben eşime sabah akşam çakşır suyu içiriyorum, akşamları 5-6 havucu sıkıp suyunu içiriyorum, yine sabah akşam soğuk pres keçiboynuzu özü yediriyorum. Ceviz, fındık, muz ne bulursak canımbu arada ben de bu ay klomen kullandım ve 3 tane yumurtam olgun seviyede, dün çatlatma iğnemi oldum şimdi bekliycem bakalım canım. Ayrıca eşimde varikosel çıktığını söylemiştim ya ameliyat olucak bu ayın 12 sinde. Ay ne çok şey anlattım :)
Bende yastık koyuyorum valla dediğin gibi ne duysak yapamaya calisiyoruz kendimi bazen deney tahtası gibi hissetmiyorum değilValla ne bileyim artık saçma sapan şeyler yapar oldum, belime yastık falan koyup ayaklarımı da dikiyorum havaya. artık şu çift çizgiyi görmek istiyorum.
bakalım inşallah çatlamamıştır ya ben gidemeden doktora bu ayın sonunda iyi haberler alalım inşallah
Gittim kuzum klomen kullandım bu ay. Dün çatlatma iğnem yapıldı 3 yumurtam var 21, 21, 22 mm boyutlarında. Bakalım hayırlısı canım. Eşimde de varikosel çıktı, o yüzden şimdilik biraz hamilelik ihtimali az bizde. Sen nasılsın canım?Canım sen ne durumdasin bu ay doktora gittin mi?
hahah dimi aynen ben de öyleyim bu ara, hepsini deniycem artık hangisi tutarsa. hiç duydun mu bu yastığın işe yaradığını falan? doktorum farkı yok dedi ama doğrusu gün aşırıysa gün aşırı yapılacak o zaman iyice hesap kitap işi olduuBende yastık koyuyorum valla dediğin gibi ne duysak yapamaya calisiyoruz kendimi bazen deney tahtası gibi hissetmiyorum değil
Kaçıncı evre olduğunu bilmiyorum ama bi hastanede 3.2mm, başka bi hastanede 3.5mm çıktı canım. İki doktor da ameliyatı öneriyoruz, sayı ve hızı etkiliyo şu an dediAnlat tabi canım maşallah eşine iyi bakıyorsun :) yumurtalarda iyi olmuş hadi inşaallah ya güzel haberi alırsın bu ay canım :) variliysek kaçıncı evre illa gerekiyo mu dedi doktor ?
Hayırlısı canım daha önce gebelik hiç oldu mu?Gittim kuzum klomen kullandım bu ay. Dün çatlatma iğnem yapıldı 3 yumurtam var 21, 21, 22 mm boyutlarında. Bakalım hayırlısı canım. Eşimde de varikosel çıktı, o yüzden şimdilik biraz hamilelik ihtimali az bizde. Sen nasılsın canım?
Erken kan vermişsin canım adetin geçtikten sonra bi daha ver emin olursun.Kızlar dün adetimin 21.günüydü. Ben kan verdim adetime 5 gün var 2.30 çıktı ? Sizce erkenmi olmuş ? Şüpheli ilişkiden sonraki 8. Gündü dün. Olsa çıkarmıydı kanda ?
Sanki spermlerin içerde kaldığından daha emin oluyorum yastık koyuncahahah dimi aynen ben de öyleyim bu ara, hepsini deniycem artık hangisi tutarsa. hiç duydun mu bu yastığın işe yaradığını falan? doktorum farkı yok dedi ama doğrusu gün aşırıysa gün aşırı yapılacak o zaman iyice hesap kitap işi olduu
Tam 1 yıl önce doğal yoldan ilk denememizde hamile kaldım canım. Sonra 8 haftalık kürtaj oldum malesef. Şimdi de bu denediğimiz 6.ayımız daha gelemedi bebişHayırlısı canım daha önce gebelik hiç oldu mu?
Bende dün gittim iki tane 18 mm yumurta oluşmuş yarın sabah igne olcam bakalım artık.
Bu arada yumurtaların gayet iyi canım. Yarın yaklaşık 21-22mm olurlarHayırlısı canım daha önce gebelik hiç oldu mu?
Bende dün gittim iki tane 18 mm yumurta oluşmuş yarın sabah igne olcam bakalım artık.
Anladım canım benim k.bakma telofonun azizliğine uğrayıp yanlış yazmışımKaçıncı evre olduğunu bilmiyorum ama bi hastanede 3.2mm, başka bi hastanede 3.5mm çıktı canım. İki doktor da ameliyatı öneriyoruz, sayı ve hızı etkiliyo şu an dedi
Hiç önemli değil kuzum :) amiiin canım benim, inşallah biz de artık hamiş oluruz. Allahım sana da çok güzel bi hamilelik süreci ve sağlıklı bi bebiş versin kuzucumAnladım canım benim k.bakma telofonun azizliğine uğrayıp yanlış yazmışıminşaallah şifa olur canım ya doktorların bi bildiği vardır Rabbim en etkili yolu nasip etsin size
insallah kuzumOlsun canim bir sonrakine insallah :)
hayırlı cok sevindimAminn canım sağol darısı size inşaallah:)
Amiinnn canım benim :)Hiç önemli değil kuzum :) amiiin canım benim, inşallah biz de artık hamiş oluruz. Allahım sana da çok güzel bi hamilelik süreci ve sağlıklı bi bebiş versin kuzucum
sağol canım darısı sana olsun inşaallah:)insallah kuzum
hayırlı cok sevindim
Canım daha 19. gündesin. belirti yaşamak için erken benceKizlar iyi aksamlar benim mesaj gümbürtüye gitti tekrar yazayim dedim.Adetin 19.gunundeyim 15.gun ovulasyon gunum olmasi gerek o gunlerde uzayan siviyi da gordum. Ama o gunden beri bende akinti durmadi gunde birkez cok miktarda sulu ama uzamayan sanki yumurtanin aki gibi olan akintim geliyor hatta dun aksam camasirimdan taytima gecti su gibi birseydi. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mii?? Normalde ovulasyondan sonra akinti losyon gibi ve beyaz yada bej rengi oluyor. Hamile kalanlar boyle birsey yasadi mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?