Canım sende mi çarşamba igne oldun sabah old benBenim de iğneden sonra 3.günüm canım. İki gün üst üste değerlendirdik, dün vardı benim de kasık ağrım bugün yok. Ay artık gelsin şu bebişlerr
Ben pazartesi oldum canım. O günü saymıyomuşuz, 3.günümdeyim yani şu anCanım sende mi çarşamba igne oldun sabah old ben
Üzüldüm canım ya inşallah birgün nasip olur hepimizeYok kuzum ya Bn daha hamile kalamadım inş rabbim hepimize nasip eder o duyguyu
öyle kuzum, büyük ihtimal negatif zaten ama ben sağlık ocağına gidip kan aldırdım, çünkü adet sandım ama bildiğin kahverengi akıntı yoğun bi şekilde, kan falan yok gece de hiç gelmedi, dün ve bugün iş yerinde indir kaldır çok yapıyorum tadilat var. Acaba zorladımmı diye düşünüyorum. Offf bu düşünceler yiyip bitircek insanı yaHayırlısı olsun canım. Sonraki aya inşallah
Sonuç ne zaman çıkacak canımöyle kuzum, büyük ihtimal negatif zaten ama ben sağlık ocağına gidip kan aldırdım, çünkü adet sandım ama bildiğin kahverengi akıntı yoğun bi şekilde, kan falan yok gece de hiç gelmedi, dün ve bugün iş yerinde indir kaldır çok yapıyorum tadilat var. Acaba zorladımmı diye düşünüyorum. Offf bu düşünceler yiyip bitircek insanı ya
Canım sen çok negatif düşüncelere kapılıyorsun.Sabah adet sancısına benzer ağrıyla uyandım ama 2 dk filan sürdü, hiç belirti yok henüz ama adet olacağımdan çok Emin’im, belirtiler bende adet 3 gün gecikince başlamıştı zaten, umutlanmıyorum
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum , güzel sonuçlar al inşaallahcanım sabah verdim 10 buçuk da kan. e nabızdan bakıyorum gün içinde çıkarmı diye ama henüz çıkmadı. yarın öğleden sonra gidicem. O zaman çıkıcak.
En yoğun haftaymış çok zorluyor iştah falan sıfır tek yiyebildiğim meyve doğru dürüst hiç dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş ciddenCanım yaa, bu haftalar öyle geçiyor derler. 20'leri gör geçer inşallah o zamana kadar. Bol su içmeyi ihmal etme. Hatta zararlı değilse 1 soda iç . Rabbim kolaylık versin inşallah kuzum
Canım, benim için vakit kaybı çünkü Ankarada sürekli olarak kalma şansım yok. Ayrıca benim için mühim olan tüplerin durumu. Kaldı ki hiçbir tetkik yapılmadan aşılama olacaksın denmesi biraz garip geldi. Bu süreçte yıpranmak istemiyorum. Her doktorun dediğini yaparsak işimiz var O yüzden doktor değiştireceğim.
Günaydın canımın dibi
Belirtilerin de maşallah :) Psikolojik değilse bebiş çoktan yola çıkmıştır inşallah kuzum :)
Ruhen nasılsın canımEn yoğun haftaymış çok zorluyor iştah falan sıfır tek yiyebildiğim meyve doğru dürüst hiç dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş cidden
Iyiyiz sekerim sen nasılsın birşey soracaktim yarin gitsem mi ki doktora bilemedimTatlışlar nasılsınız =)))
Enfeksiyon bebeğe engel değil canım bebek oluşuyor da sonrası için tehlikeli olabilir yani tutunamama gibi Allah korusun...Bol bol su iç en güzel şey.
kız sendeki bu sabra hayran kaldım :) Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kuzum
Çorba gibi. Bir bakmışsın mutlu bir bakmışsın bezmiş. Her halime şükrediyorum ama gerçekten ruhen ve bedenen başka bir boyut bazen depresyona girenlere kızıyorlar ya şükretmiyo diye kızmamalı yani hepsi hormonların suçu :))Ruhen nasılsın canım
Aynı canım bende bı değişiklik yok valla beklemedeyiz isteÇok şükür canım biraz değiştim hamilelik baya etkiledi mide bulantıları başladı uyuduğum yerde kalıyorum sürekli bi uyku hali o da yeni başladı eşimle vakit bile geçiremiyorum ama buna da şükür sen nasılsın canım bende pek giremiyorum evde net çekmiyo
İnş kuzum yaaa tam oldum dıyorum ağrı gidiyor sonra tekrar başlıyor anlamadım kendımden birseyOhh :) Balım nerden gelcek o koku bebik geldi ya inşaallahh
Amin cnm amin..Üzüldüm canım ya inşallah birgün nasip olur hepimize
İnşallah bitanemSabırsızlıkla bekliyorum kuzum , güzel sonuçlar al inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?