Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim haklisin bende asilamaya sasirdimda bencede ilk basta klomen catlatma olmazsa hsg olmazsa asilama ama ilk hsgden baalamiyorlar. Canim ben asilamayi maliyet yok saniyordum catlatma kadar saniyordum 3 bin az para degil. Tup bebek gecenlerde biri 2 bin demisti demek tupten pahali

Sabah adet sancısına benzer ağrıyla uyandım ama 2 dk filan sürdü, hiç belirti yok henüz ama adet olacağımdan çok Emin’im, belirtiler bende adet 3 gün gecikince başlamıştı zaten, umutlanmıyorum

Hayırlısı olsun canım. Sonraki aya inşallah
öyle kuzum, büyük ihtimal negatif zaten ama ben sağlık ocağına gidip kan aldırdım, çünkü adet sandım ama bildiğin kahverengi akıntı yoğun bi şekilde, kan falan yok gece de hiç gelmedi, dün ve bugün iş yerinde indir kaldır çok yapıyorum tadilat var. Acaba zorladımmı diye düşünüyorum. Offf bu düşünceler yiyip bitircek insanı ya

Sonuç ne zaman çıkacak canım

Canım sen çok negatif düşüncelere kapılıyorsun.

canım sabah verdim 10 buçuk da kan. e nabızdan bakıyorum gün içinde çıkarmı diye ama henüz çıkmadı. yarın öğleden sonra gidicem. O zaman çıkıcak.

Tatlışlar nasılsınız =)))

En yoğun haftaymış çok zorluyor iştah falan sıfır tek yiyebildiğim meyve doğru dürüst hiç dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş cidden

En yoğun haftaymış çok zorluyor iştah falan sıfır tek yiyebildiğim meyve doğru dürüst hiç dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş cidden
Ruhen nasılsın canım

Sabretmemin sebebi adetim cok ama cok duzensiz o yuzden canimm hemm test yaptm cikmadi sokturucu kullanmaya basladm adet olur olmaz doktoruma gidicem tedaviye kaldigim.yerden devam bakalim nolcakk

Ruhen nasılsın canım
Çorba gibi. Bir bakmışsın mutlu bir bakmışsın bezmiş. Her halime şükrediyorum ama gerçekten ruhen ve bedenen başka bir boyut bazen depresyona girenlere kızıyorlar ya şükretmiyo diye kızmamalı yani hepsi hormonların suçu :))

Aynı canım bende bı değişiklik yok valla beklemedeyiz iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…