insallah canim ya sende durum neTamam balım şifa olur inşallah ya :) bu son olsun umarım :)
Canım bnım Bn ki o kadar farklı doktora gittim hiç biri hsg den önce tüp demedi gercekten de çok değişik bi doktor.. Aşılama maliyetli Bı işlem ki süreç te çok zor nasıl olurda tüplere bakılmadan senı ona yönlendirir . Gercekten bazı doktorlar ne çektiğimizi zerre anlamıyorlar para tuzağı çok yazık... Tüp kapalıysa o aşılamanın hiç Bi anlamı olmayacak stres verdiğin harcadığın parada cabasıCanım, benim için vakit kaybı çünkü Ankarada sürekli olarak kalma şansım yok. Ayrıca benim için mühim olan tüplerin durumu. Kaldı ki hiçbir tetkik yapılmadan aşılama olacaksın denmesi biraz garip geldi. Bu süreçte yıpranmak istemiyorum. Her doktorun dediğini yaparsak işimiz var O yüzden doktor değiştireceğim.
Bende değişen bir şey yok balım batımı bekliyorum öylesine :)insallah canim ya sende durum ne
Allah razı olsun kuzum ya, beni çok iyi anlıyorsunCanım bnım Bn ki o kadar farklı doktora gittim hiç biri hsg den önce tüp demedi gercekten de çok değişik bi doktor.. Aşılama maliyetli Bı işlem ki süreç te çok zor nasıl olurda tüplere bakılmadan senı ona yönlendirir . Gercekten bazı doktorlar ne çektiğimizi zerre anlamıyorlar para tuzağı çok yazık... Tüp kapalıysa o aşılamanın hiç Bi anlamı olmayacak stres verdiğin harcadığın parada cabası
İşte o psikolojik kısmı bana stop diyo :) rabbim herkesin niyetine göre versin kuzum ne diyeyimCanım yaa, bu haftalar öyle geçiyor derler. 20'leri gör geçer inşallah o zamana kadar. Bol su içmeyi ihmal etme. Hatta zararlı değilse 1 soda iç . Rabbim kolaylık versin inşallah kuzum
Canım, benim için vakit kaybı çünkü Ankarada sürekli olarak kalma şansım yok. Ayrıca benim için mühim olan tüplerin durumu. Kaldı ki hiçbir tetkik yapılmadan aşılama olacaksın denmesi biraz garip geldi. Bu süreçte yıpranmak istemiyorum. Her doktorun dediğini yaparsak işimiz var O yüzden doktor değiştireceğim.
Günaydın canımın dibi
Belirtilerin de maşallah :) Psikolojik değilse bebiş çoktan yola çıkmıştır inşallah kuzum :)
canim banada hsgden once klomen ve catlatma ignesi dedi doktor hatta esinin tahlillleri olmadan hsgde cektirmiyoruz dedi. Herkesi hsg yapmiyolarmis hemen once baska yollar olmazsa sonra. Asilama maliyetlimi canim tup bebek oylede asilama zor bir islem degil diye dusundum. Ben asilama degilde mesela klomen ve catlatma ignesi denemekte faydali gibiCanım bnım Bn ki o kadar farklı doktora gittim hiç biri hsg den önce tüp demedi gercekten de çok değişik bi doktor.. Aşılama maliyetli Bı işlem ki süreç te çok zor nasıl olurda tüplere bakılmadan senı ona yönlendirir . Gercekten bazı doktorlar ne çektiğimizi zerre anlamıyorlar para tuzağı çok yazık... Tüp kapalıysa o aşılamanın hiç Bi anlamı olmayacak stres verdiğin harcadığın parada cabası
Hepimizden razı olsun kuzum inş o süreçlerin hiç birine gerek kalmadan gelir mucizelerimizAllah razı olsun kuzum ya, beni çok iyi anlıyorsun
Hele devlette bir an önce aradan çıksın da bitsin havasındalar. Hacamatımı yapan bayan da öyle dedi. Bu süreçte bedenini çok yoracaklar sakın gitme biraz bekle dedi.
Allah'tan hayırlı olanı gönlüme razı eylemesini diliyorum
Çok hassas dönemdeyiz ne yazık ki :/
Kuzum bnde senın yaptıkları nı yaptım ıkı kere klomen yumurta takibi olmayınca hsg yönlendirdi ... Ondada sorun çıkmayınca femera yazdı buay şimdi olmazsa aşılama var zaten onların izlemek zorunda oldukları Bı yol var bazılarına aşılama maliyetli gibi gelmeyebilir ama Bn bu ilaçları vitamınlerı alırken bile zorlandım tek aşılama da 3 bın dediler az para değil .. Bnı yanlış anlama Bn burda sana bırsy demiyorum evet sansı yükseltmek için klomene baş vurabılır ama tüpe bakmadanda aşılama öneren Bı doktor duymadım. Gittiğim her doktor neler yapıldığını aşama aşama sorup oyle devam ediyorcanim banada hsgden once klomen ve catlatma ignesi dedi doktor hatta esinin tahlillleri olmadan hsgde cektirmiyoruz dedi. Herkesi hsg yapmiyolarmis hemen once baska yollar olmazsa sonra. Asilama maliyetlimi canim tup bebek oylede asilama zor bir islem degil diye dusundum. Ben asilama degilde mesela klomen ve catlatma ignesi denemekte faydali gibi
Belki de bebiş geliyordur tatlım :)Kızlar evin içinde sıcak tandır ekmeyi kokusu duyuyorum bütün pencereleri açtım dışarıdan mı geliyor dıye ama yok acaba özledim dıye mi kokusunu alıyorum
Keşke oyle olsa mide kalmasında daha bugun su bile içmedim ama kendımi kaptırmak ta istemıyorumBelki de bebiş geliyordur tatlım :)
Kaptırma canım düşünmemeye çalış. Her ay çok belirti yaşardım ama bu ay hiç belirti yaşamadım belkide biraz yoğun geçti düşünmeye pek vaktim olmadı. Sadecr önceki günlerde biraz adet ağrısı yaşadım birde sinirlilik durumu var :) o yüzden adet geliyor bekliyorum paşa paşa gelmesini :)Keşke oyle olsa mide kalmasında daha bugun su bile içmedim ama kendımi kaptırmak ta istemıyorum
Bnde hiç belirti yaşamadım normalde BİR hafta önce göğüs ve bel ağrısı cekerdim bu ay hiç olmadı dün akşam tamm adet oluyorum dedım erkenden uyuyup kalmışım sabahta bunları yaşadım hayırlısı allahtan hiç düşünmediğim tek aydı diyebilirimKaptırma canım düşünmemeye çalış. Her ay çok belirti yaşardım ama bu ay hiç belirti yaşamadım belkide biraz yoğun geçti düşünmeye pek vaktim olmadı. Sadecr önceki günlerde biraz adet ağrısı yaşadım birde sinirlilik durumu var :) o yüzden adet geliyor bekliyorum paşa paşa gelmesini :)
Amiinn balım inşaallahhİşte o psikolojik kısmı bana stop diyo :) rabbim herkesin niyetine göre versin kuzum ne diyeyim
Gelsinler de popişlerine vuralımHepimizden razı olsun kuzum inş o süreçlerin hiç birine gerek kalmadan gelir mucizelerimiz
Kızlar evin içinde sıcak tandır ekmeyi kokusu duyuyorum bütün pencereleri açtım dışarıdan mı geliyor dıye ama yok acaba özledim dıye mi kokusunu alıyorum
Kızlar igneden sonra ikinci günüm
Bugün yumurtam catliyor sanırım adet agrisi gibi bi ağrı var kasiklarimda,
Baskı uyguluyor bugünü degerlendiricez doktor isteği üzere
Hayırlısı olsun canım. Sonraki aya inşallahAdet oldum kuzum yapacak bir şey yok
Amin cümlemizden canım inşaallah şifa olmuştur:):)Allah razı olsun kuzum inşaallah yaa epey akışkandı balım
Çok şükür canım biraz değiştim hamilelik baya etkiledi mide bulantıları başladı uyuduğum yerde kalıyorum sürekli bi uyku hali o da yeni başladı eşimle vakit bile geçiremiyorum ama buna da şükür sen nasılsın canım bende pek giremiyorum evde net çekmiyo
Benim de iğneden sonra 3.günüm canım. İki gün üst üste değerlendirdik, dün vardı benim de kasık ağrım bugün yok. Ay artık gelsin şu bebişlerrKızlar igneden sonra ikinci günüm
Bugün yumurtam catliyor sanırım adet agrisi gibi bi ağrı var kasiklarimda,
Baskı uyguluyor bugünü degerlendiricez doktor isteği üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?