Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bnım Bn ki o kadar farklı doktora gittim hiç biri hsg den önce tüp demedi gercekten de çok değişik bi doktor.. Aşılama maliyetli Bı işlem ki süreç te çok zor nasıl olurda tüplere bakılmadan senı ona yönlendirir . Gercekten bazı doktorlar ne çektiğimizi zerre anlamıyorlar para tuzağı çok yazık... Tüp kapalıysa o aşılamanın hiç Bi anlamı olmayacak stres verdiğin harcadığın parada cabası

Allah razı olsun kuzum ya, beni çok iyi anlıyorsun
Hele devlette bir an önce aradan çıksın da bitsin havasındalar. Hacamatımı yapan bayan da öyle dedi. Bu süreçte bedenini çok yoracaklar sakın gitme biraz bekle dedi.
Allah'tan hayırlı olanı gönlüme razı eylemesini diliyorum
Çok hassas dönemdeyiz ne yazık ki :/

İşte o psikolojik kısmı bana stop diyo :) rabbim herkesin niyetine göre versin kuzum ne diyeyim

canim banada hsgden once klomen ve catlatma ignesi dedi doktor hatta esinin tahlillleri olmadan hsgde cektirmiyoruz dedi. Herkesi hsg yapmiyolarmis hemen once baska yollar olmazsa sonra. Asilama maliyetlimi canim tup bebek oylede asilama zor bir islem degil diye dusundum. Ben asilama degilde mesela klomen ve catlatma ignesi denemekte faydali gibi

Hepimizden razı olsun kuzum inş o süreçlerin hiç birine gerek kalmadan gelir mucizelerimiz

Kuzum bnde senın yaptıkları nı yaptım ıkı kere klomen yumurta takibi olmayınca hsg yönlendirdi ... Ondada sorun çıkmayınca femera yazdı buay şimdi olmazsa aşılama var zaten onların izlemek zorunda oldukları Bı yol var bazılarına aşılama maliyetli gibi gelmeyebilir ama Bn bu ilaçları vitamınlerı alırken bile zorlandım tek aşılama da 3 bın dediler az para değil .. Bnı yanlış anlama Bn burda sana bırsy demiyorum evet sansı yükseltmek için klomene baş vurabılır ama tüpe bakmadanda aşılama öneren Bı doktor duymadım. Gittiğim her doktor neler yapıldığını aşama aşama sorup oyle devam ediyor

Kızlar evin içinde sıcak tandır ekmeyi kokusu duyuyorum bütün pencereleri açtım dışarıdan mı geliyor dıye ama yok acaba özledim dıye mi kokusunu alıyorum

Keşke oyle olsa mide kalmasında daha bugun su bile içmedim ama kendımi kaptırmak ta istemıyorum
Kaptırma canım düşünmemeye çalış. Her ay çok belirti yaşardım ama bu ay hiç belirti yaşamadım belkide biraz yoğun geçti düşünmeye pek vaktim olmadı. Sadecr önceki günlerde biraz adet ağrısı yaşadım birde sinirlilik durumu var :) o yüzden adet geliyor bekliyorum paşa paşa gelmesini :)

Bnde hiç belirti yaşamadım normalde BİR hafta önce göğüs ve bel ağrısı cekerdim bu ay hiç olmadı dün akşam tamm adet oluyorum dedım erkenden uyuyup kalmışım sabahta bunları yaşadım hayırlısı allahtan hiç düşünmediğim tek aydı diyebilirim

Kızlar igneden sonra ikinci günüm
Bugün yumurtam catliyor sanırım adet agrisi gibi bi ağrı var kasiklarimda,
Baskı uyguluyor bugünü degerlendiricez doktor isteği üzere

İşte o psikolojik kısmı bana stop diyo :) rabbim herkesin niyetine göre versin kuzum ne diyeyim
Amiinn balım inşaallahh

Hepimizden razı olsun kuzum inş o süreçlerin hiç birine gerek kalmadan gelir mucizelerimiz
Gelsinler de popişlerine vuralım

Kızlar evin içinde sıcak tandır ekmeyi kokusu duyuyorum bütün pencereleri açtım dışarıdan mı geliyor dıye ama yok acaba özledim dıye mi kokusunu alıyorum

Ohh :) Balım nerden gelcek o koku bebik geldi ya inşaallahh

Hadi bakalım kuzum tutar inşaallahh bu ay son olsun :)

Zeyah3917 kuzum nasıl gidio hamilelik int yok giremiyorum maalesef epey uzak kaldım ya
Çok şükür canım biraz değiştim hamilelik baya etkiledi mide bulantıları başladı uyuduğum yerde kalıyorum sürekli bi uyku hali o da yeni başladı eşimle vakit bile geçiremiyorum ama buna da şükür sen nasılsın canım bende pek giremiyorum evde net çekmiyo

Benim de iğneden sonra 3.günüm canım. İki gün üst üste değerlendirdik, dün vardı benim de kasık ağrım bugün yok. Ay artık gelsin şu bebişlerr

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…