Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamayip düzenli adet goren var mi yani adet olmak icin yunurtlamis olmak mi gerek illa bu konuda bi aydinlatsanz beni

Neden karisti? Sorun tam olarak ne?
Bu aralar pek bi yumurtladim yumurtlamadim vs diye düşündüm ondan herhl her ay düzenli adet döngüm var ama acaba dedim..
Bi de bu ay geçen aylara göre yumurtlama akıntısı olarak düşündüğüm akıntı 4 gün erken oldu adetten hemen sonra başlamıştı akıntı adetin 12.günü baya yoğun yumurta beyazı kivaminda seffaf uzayan akıntı gördüm yumurtlama olduysa o zmn oldu muhtemel bi daha akıntım olmadı eğer o yumurtlama değilse ben bu ay adetimde gecikme olacak demektir demi

Akıntı harici başka dikkat edip gözlemlediğin parametrelerin oldu mu ? Ona göre değerlenirsen??

Akıntı harici başka dikkat edip gözlemlediğin parametrelerin oldu mu ? Ona göre değerlenirsen??
Akıntı haricinde sol kasık ağrım oldu alt karın ağrım oldu o dönem ara ara bi kaç aydır takip ediyorum kendimi zaten daha öncesinde farkında degldim bi önceki ayda tahmini yumurtlama düşündüğüm tarihten sonra 14 gün sonra adet olmustum..

E tamam işte akıntı kasık ağrısı bir de vücut sıcaklığında artışın paralel gittiği an yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi kullanmıyor musun?

E tamam işte akıntı kasık ağrısı bir de vücut sıcaklığında artışın paralel gittiği an yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi kullanmıyor musun?
Simdi ben kendi tahminim üzerinden mi hesaplasam ki adet günümü yoksa yinr 29 gunde mi gelir ki erken yumurtlayinca erken adet olma olasılığı var mdr

Ben hiç akıntı yakalayamıyodum ama yumurtluyordum :) en kötüsünü düşünme yavrum karamsar oluyosun hemen yakışmıyooo
Zaten bu ay da olmycaktı balım, kafama takılan neden her ay gördüğüm akıntıyı bu ay görmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…