- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
İyiyim canım bende şükürIyi olmaya calisiyrm kendi adima beybim sen napiysnn
Ck guzl baslamistk sayfaya ne oldu bize boyleHanımlar benim modum da düşük sanırım yumurtlamadım bu ay
Onu nerden çıkardın kuzu.Hanımlar benim modum da düşük sanırım yumurtlamadım bu ay
Çöktük sanırım balım.Ck guzl baslamistk sayfaya ne oldu bize boyle
Hani hiç o akıntıyı görmedim canım, aman boşladım zaten by ay :/Onu nerden çıkardın kuzu.
Ben hiç akıntı yakalayamıyodum ama yumurtluyordum :) en kötüsünü düşünme yavrum karamsar oluyosun hemen yakışmıyoooÇöktük sanırım balım.
Hani hiç o akıntıyı görmedim canım, aman boşladım zaten by ay :/
Teorik olarak adet dollenmemis yumurtanin atilmasi degil mi ?yani adet oldugunda bir yumurta var demek oluyor.Kızlar yumurtlamayip düzenli adet goren var mi yani adet olmak icin yunurtlamis olmak mi gerek illa bu konuda bi aydinlatsanz beni
Evet öyle ama kafam karıştıTeorik olarak adet dollenmemis yumurtanin atilmasi degil mi ?yani adet oldugunda bir yumurta var demek oluyor.
Neden karisti? Sorun tam olarak ne?Evet öyle ama kafam karıştı
Bu aralar pek bi yumurtladim yumurtlamadim vs diye düşündüm ondan herhl her ay düzenli adet döngüm var ama acaba dedim..Neden karisti? Sorun tam olarak ne?
Akıntı harici başka dikkat edip gözlemlediğin parametrelerin oldu mu ? Ona göre değerlenirsen??Bu aralar pek bi yumurtladim yumurtlamadim vs diye düşündüm ondan herhl her ay düzenli adet döngüm var ama acaba dedim..
Bi de bu ay geçen aylara göre yumurtlama akıntısı olarak düşündüğüm akıntı 4 gün erken oldu adetten hemen sonra başlamıştı akıntı adetin 12.günü baya yoğun yumurta beyazı kivaminda seffaf uzayan akıntı gördüm yumurtlama olduysa o zmn oldu muhtemel bi daha akıntım olmadı eğer o yumurtlama değilse ben bu ay adetimde gecikme olacak demektir demi
Akıntı haricinde sol kasık ağrım oldu alt karın ağrım oldu o dönem ara ara bi kaç aydır takip ediyorum kendimi zaten daha öncesinde farkında degldim bi önceki ayda tahmini yumurtlama düşündüğüm tarihten sonra 14 gün sonra adet olmustum..Akıntı harici başka dikkat edip gözlemlediğin parametrelerin oldu mu ? Ona göre değerlenirsen??
Vücut ısı takibi yapmadım belki o da bi belirtti olabilirdiAkıntı harici başka dikkat edip gözlemlediğin parametrelerin oldu mu ? Ona göre değerlenirsen??
E tamam işte akıntı kasık ağrısı bir de vücut sıcaklığında artışın paralel gittiği an yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi kullanmıyor musun?Akıntı haricinde sol kasık ağrım oldu alt karın ağrım oldu o dönem ara ara bi kaç aydır takip ediyorum kendimi zaten daha öncesinde farkında degldim bi önceki ayda tahmini yumurtlama düşündüğüm tarihten sonra 14 gün sonra adet olmustum..
Yok kullanmıyorumE tamam işte akıntı kasık ağrısı bir de vücut sıcaklığında artışın paralel gittiği an yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi kullanmıyor musun?
Simdi ben kendi tahminim üzerinden mi hesaplasam ki adet günümü yoksa yinr 29 gunde mi gelir ki erken yumurtlayinca erken adet olma olasılığı var mdrE tamam işte akıntı kasık ağrısı bir de vücut sıcaklığında artışın paralel gittiği an yumurtlamışsındır. Ovulasyon testi kullanmıyor musun?
Bat ne zmndigünaydın hanımlar. test yaptım negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Zaten bu ay da olmycaktı balım, kafama takılan neden her ay gördüğüm akıntıyı bu ay görmedim :)Ben hiç akıntı yakalayamıyodum ama yumurtluyordum :) en kötüsünü düşünme yavrum karamsar oluyosun hemen yakışmıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?