Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın hanımlar. test yaptım negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Günaydın balım ,ben de seni merak ediyordum. Dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah :)

Reactions: 10N
Günaydın Kızlar ..

Son 4 gün ..

Sabah test yaptım .
Gözlerımın bir oyunu veya test bozuk olabılır . Yarın test yapmıcam .. Perşembe sabahı yapıcam ..

Reactions: H E
Belki frgrafta gozukmuo bilmiorum ama ben ikinci cizgiyi goremedim canim hic bat ne zmndi

Allah iyiliğini versin

Ben gördüm ki çizgiyi :)))

Yok dünde yaptım . Onu mesela paylaşmadım . Çünkü gri gibiydi .. Bugun bildiğin belli oluyor .. Bu resimde de aslında görüyorum Sen naısl görmedın kızzz Fit mutlu anne
Resim rengini falanda döndurdum .
Bende görüyorum ..
Sadece bozuksa bilemem .

BAT : 13 Ekim..

Dur bi daha bakayim herkes görüyorum dese de ben goremiom cogu zaman kız vala ya telefondan ya da benden kaynaklı az kalmis bata ins vardr canım belirtilerin var mi

Dur bi daha bakayim herkes görüyorum dese de ben goremiom cogu zaman kız vala ya telefondan ya da benden kaynaklı az kalmis bata ins vardr canım belirtilerin var mi
Ya adet belirtileirmle aynı o yüzden bişey dıyemıyorum .
Sadece sabah kalktıgımda sankı kahve rengı akıntım olmuş .
Ama kilodumun rengi kırmızı oldugu için net birşey diyemıyorum ..

Evet az kaldı . ilk denememiz daha ilk diye sanırım çok sabırsızım .. Ama kendıme söz verdım perşembeye kdr test yok ..

Hata çift kırmızı görsem bile doktora hemen gitmicem . 1 hafta geçsin öyle gitcem
Çünkü birde artışları gözlemlemeye kalbım dayanmaz

Hayrlisi olsun ins canim aynrn bekle oyle de cok stres oluyor

Bence de var kuzum inşallah yanıltmaz

Reactions: H E
Klomeni gunde 2 tane ve yaninda gunde 2 tane inofolic combi

Bence dozu az ben 4 kullandım mesela ona rağmen 2 günde iğne de oldum.

soğan kürü uyguladım , macun kullandım, nasip olmadı. İnşallah gerek kalmadan olur
inşallah canım; ama bence doğum kontrol hapına gerek yok...

Günaydın Kızlar ..

Son 4 gün ..

Sabah test yaptım .
Gözlerımın bir oyunu veya test bozuk olabılır . Yarın test yapmıcam .. Perşembe sabahı yapıcam ..

Eki Görüntüle 2196281
Valla var, ben de görüyorum :) Ay hayırlı olsun :)
Canım senin sonuç ne çıktı ya da çıktı mı aklım sende kaldı
Aynen ben de çok merak ediyorum wiha02 habersiz bırakma bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…