- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Doğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyorsağlıklı bir bireyde her ay için gebelik şansı %25 diye biliyorum kuzum bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyorsağlıklı bir bireyde her ay için gebelik şansı %25 diye biliyorum kuzum bende

Üsttekine var çünkü iğnenin etkisi 6. Gün-de yaptım onu alttaki iğneden sonra 10. Gün-de canmbende üsttekinde görüyorum ama alttakinde göremedim canım çizgi
hm anladım canımÜsttekine var çünkü iğnenin etkisi 6. Gün-de yaptım onu alttaki iğneden sonra 10. Gün-de canm
Doğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyor![]()
kız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldıDoğrudur canım aklımda öyle kalmıs benımde . Aslında çok düşük bir ihtimal ama kim istemese hamıle kalıyor![]()

Maşallaah vallakız benim kuzenimin 3 tane çocuğu var Allah bağışlasın hepsinede istediği ilk ay hamile kaldıhatta geçen yıl bir düşük yaptı ertesi ay tekrar hamile kaldı
![]()
adam üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyoMaşallaah valla![]()
iyi akşamlar canım gün sayıyoruz sen napıyosun :)İyi akşamlar kızlar napiosunuz
Öyle bı konu vardı burda . Gül gül ölmüştümadam üstüne ceketini atsa kadın hamile kalıyo![]()
ondan taktik alacam bu gidişleÖyle bı konu vardı burda . Gül gül ölmüştüm![]()
![]()

ahahaondan taktik alacam bu gidişle![]()
ya kızlar bu çatlatma iğnesini olmayı sizmi istiyosunuz yoksa doktormu karar veriyorBenim igneim 3. gunu nasil gececek bilmem bu gunler![]()
Evet canim o diyor catlatalim diye :)ya kızlar bu çatlatma iğnesini olmayı sizmi istiyosunuz yoksa doktormu karar veriyor![]()
Hayirdir niye?Kızlar benim umutlar bu ayda çöp oldu![]()
İyi akşamlar canım valla bende bidahaki ay nasıl hamile kalırım onu düşünüyorumiyi akşamlar canım gün sayıyoruz sen napıyosun :)
4 gun gorunuyr takvimde kuzumKaç gün var canın adete gelmeyesiceye :):)