• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 33 yaşındayım, hiç olmayacak gibi geliyo artık, işin kötüsü de eşim olsa da olur olmasa da kafasında.
Bazen bende aynı duygular içine kapılıyorum, ama her şeyde bir hayır vardır diyorum, bir de umutsuzluk içinde olmak doğru değil, Allah sabredenlerle birliktedir ve bizim için bekleyen mükafatı bilemeyiz.. hep bunları düşünüyorum ve dahaiyi hissettiriyor.. inşallah tez vakitte anne olmayı nasip eder.. Bekleyen tüm adaylara herkese..

Ben ağustosta çılgınlar gibi takip ettim. Test yaptım her gün ikna olmadım 4 gün geciktim kan testi yaptım ona bile inanmadım. Sonra adet oldum. Ondan beri takip etmiyorum. Rabbim vereceği zamanı biliyordur diyorum. Tek yaptığım şey de ilişki olduysa yataktan hiç kalkmadan sabah etmek oluyor.
Hemen banyo yapmamak etkiler mi durumu , ben evlendiğimden beri en fazla 1-2 saat bekledim, yani yarım saat yatıyorum Yaklaşık bir sonra banyo yapıyorum..

Hemen banyo yapmamak etkiler mi durumu , ben evlendiğimden beri en fazla 1-2 saat bekledim, yani yarım saat yatıyorum Yaklaşık bir sonra banyo yapıyorum..
Ben hep yatsı namazından sonra yaptım . Sabah namazında da kalkıp yıkandım . Bence yıkanma belli bir süre

Ben hep yatsı namazından sonra yaptım . Sabah namazında da kalkıp yıkandım . Bence yıkanma belli bir süre
Bende aynı namaz olayı olduğu için vakti geçirmemeye çalışıyorum bir de işe gidiyorum sabahları bazen zor oluyor. Bu aralar gün doğuşu saatleri uygun, bende bu şekilde denemeye devam edeyim..

Telefonunda uygulaması olan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz?
Benim çikolata kistimden dolayı regl öncesi 4-5 gün akıntı oluyor kahverengi.. bunu regl olarak saymıyoruz değil mi.. gittiğim bazı drlar lekelenmeyi baz alıyor bazıları kanamayı..

Back
X