• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle mi cidden, doktor bana hsg çektirme boşuna tüp yapacaksan demişti...
Ben özelde yaptıracağım canım...
Bence Hsg önemli en azından bir kere de olsa çektir ve rahim ne durumda gör.ayrıca film çekerken verdikleri sıvının etkisinden hamilelik yaşayan çok bende çektirdim ama benim hikayem başka malesef

Ya canim doktor yarin aksam dedi ama bende emin olamadim. Bu aksam olsa bir zarari var mi? Gercekten guzel dusundun benim de kafama takilmisti.
Bence kesinlikle değerlendir canım; yumurta yola çıkmadan tüplerinde sperm de olur hem... Ben ilkinde öyle dedi diye değerlendirmedim ve bence boşa gitti...

Bence Hsg önemli en azından bir kere de olsa çektir ve rahim ne durumda gör.ayrıca film çekerken verdikleri sıvının etkisinden hamilelik yaşayan çok bende çektirdim ama benim hikayem başka malesef
ya emin değilim canım, ama bir doktora gorunecegim zaten ay sonu regl olunca ikinci bir gorus alirim o da gerek yokderse cektirmem yok cektirelim yine de derse cektiririm.

Ya öyle mi cidden, doktor bana hsg çektirme boşuna tüp yapacaksan demişti...
Ben özelde yaptıracağım canım...
Anldm kuzum bnde özele gidiyorum evet tüpte dışarıdan döllüyorlar ya ama bana doktorum hsg gördükten sonra seni yöllendircez demişti

bu kadar strese rağmen şu batlar sekmiyor ya o bile sevindiriyor insanı bazen aslında bir nevi sağlıklı olduğumuzun kanıtı gibi:spor:
Aynen ben de bazen onu düşünüyorum çok şükür hiç geciktiğini bilmem demek ki diyorum ya bi vakti var ya da nasibimde yok :(

Aynen ben de bazen onu düşünüyorum çok şükür hiç geciktiğini bilmem demek ki diyorum ya bi vakti var ya da nasibimde yok :KK43:
aynen canım benim reglimde hiç gecikmez çok şükür zaten 7 ay oluyo hastaneye gideli doktorda bir sorun yok demişti smer testi bile yaptı birşey çıkmadı:bicak:

aynen canım benim reglimde hiç gecikmez çok şükür zaten 7 ay oluyo hastaneye gideli doktorda bir sorun yok demişti smer testi bile yaptı birşey çıkmadı:bicak:
Benimde smear hsg hepsi yapıldı şükür temiz ama benim eşimin likefaksiyon süresi uzun ben biraz ona bağlıyorum. 15inci aya giriyorum bende önümüzdeki ay eşimin doğumgünü var inşallah olur da bi süpriz yaparım :)

Benimde smear hsg hepsi yapıldı şükür temiz ama benim eşimin likefaksiyon süresi uzun ben biraz ona bağlıyorum. 15inci aya giriyorum bende önümüzdeki ay eşimin doğumgünü var inşallah olur da bi süpriz yaparım :)
bende bu ay çok istemişteim canım evlilik yıldönümümüzdü ama olmadı hayırlısı olsun inşallah senin bebğin gelir önümüzdeki ay benim eşimdede b12 eksikliği var iğne oluyor oda sperm kalitesini etkiliyormuş acaba ondan mı diyorum bende o_O

kızlar adetim bittikten bi hafta sonra 1 gün kahverengi şekilde kanamam geldi biraz su gibiydi leke leke yaptı şaşırdım noluyoz diye :KK57::KK57::KK57:

Pko çok zor malesef benim bi tanıdığımda da vardı bi macun varmış onu kullandıktan iki ay sonra gebe kalmıştı kullanmak istersen sorayım adını canım
Ay lutfen sorar misin? Ben onu da deneyeyim bari...
Dun de preseed diye bir vajinal jel aldik cunku ilaclardan kurulugum oluyor ve hem de spermlere yardimci oluyormus ben de size onu tavsiye ederim; kullanip cok hamile kalan var.

Fiyati biraz pahali ama deger bence...

Anldm kuzum bnde özele gidiyorum evet tüpte dışarıdan döllüyorlar ya ama bana doktorum hsg gördükten sonra seni yöllendircez demişti
Kuzu hangi hastane? Asistan görünseydin... Zaten yandı muayene. Gerçi soruyorum hangi hastane diye ama izin alamayacağım için zaten gidemem

5 ders üst üste girdim ve sayfalarca konuşmuşsunuz alacağınız olsun

M MrsRed allah rahmet eylesin :dua:

H E H E ben de 9 yaşındaydım.. Bugün test yaptın mı? Koyulaşmış mı?
bat 2.webp

koyulaştı canım

Back
X