- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Allah razı olsun kuzum, hepimize sürpriz olsun inşallah :)valla 8nsallah eğlencesine test de sana bir kal gelir. sürpriz olur bi gün:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun kuzum, hepimize sürpriz olsun inşallah :)valla 8nsallah eğlencesine test de sana bir kal gelir. sürpriz olur bi gün:)
Maşallah sana :)Eki Görüntüle 2197009
koyulaştı canım
Gözünaydn canmmEki Görüntüle 2197009
koyulaştı canım
Ohh çok şükür... Plan yapmaya başla nasıl söyliceni :)Eki Görüntüle 2197009
koyulaştı canım
Olabilir inşallah iğneler hemencik etki yapar. Herşey aslında Rabbimin ol demesiyle ama bizde tedbiri bırakmayalım tabibende bu ay çok istemişteim canım evlilik yıldönümümüzdü ama olmadı hayırlısı olsun inşallah senin bebğin gelir önümüzdeki ay benim eşimdede b12 eksikliği var iğne oluyor oda sperm kalitesini etkiliyormuş acaba ondan mı diyorum bende![]()
Clife diye bi macunmuş canım, instagramda satılıyomuş bi dene bakalım. Bakalım jeli sen bi kullan faydasını görürsen ben de deniyimmAy lutfen sorar misin? Ben onu da deneyeyim bari...
Dun de preseed diye bir vajinal jel aldik cunku ilaclardan kurulugum oluyor ve hem de spermlere yardimci oluyormus ben de size onu tavsiye ederim; kullanip cok hamile kalan var.
Fiyati biraz pahali ama deger bence...
Tabiki canım Rabbim ol derse oluverir günlük ve haftalık iğneleri bitti aylık başladı şimdi onlarda bitince kontrole gidcek düzelmiştir inşallah ama çok boşluyor olmamak için direniyor resmenOlabilir inşallah iğneler hemencik etki yapar. Herşey aslında Rabbimin ol demesiyle ama bizde tedbiri bırakmayalım tabi
hemen alayim canim bir sonraki ay bu ay da tutmazsa... ama gerek kalmaz tutar insallah :)Clife diye bi macunmuş canım, instagramda satılıyomuş bi dene bakalım. Bakalım jeli sen bi kullan faydasını görürsen ben de deniyimm
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahMaşallah sana :)

Canımmm teşekkurler darısı başınaaaGözünaydn canmm

Süpriz yapmıcam canım . Batım geçsin eşimle test yaparız öyle öğrenır .Ohh çok şükür... Plan yapmaya başla nasıl söyliceni :)

Bnde uyuyup kalmışım... Kuzum önder sakin bi yorumlarına bak İSTERSEN lütfü Kırdar eğitim ve araştırma hastanesiKuzu hangi hastane? Asistan görünseydin... Zaten yandı muayene. Gerçi soruyorum hangi hastane diye ama izin alamayacağım için zaten gidemem
e bence bi git derim canım :)Kızlar 16. Gün deyim. Dışarıdan bile el değmeyecek kadar yumurtalık ağrım var sol taraf daha yoğun. Bi doktora gitmeli miyim sizce işten çıkınca? Yumurta çatlama olduğunu sanmıyorum 16. Gün yani...
yok canım çizgi işte onu sordum yumurtalamadn kaç gün sonra çıkar diye
Ben ne zaman yumurtladım blmıyorumyok canım çizgi işte onu sordum yumurtalamadn kaç gün sonra çıkar diye![]()
evet seni takip etmiştim canım ama yumurtalam tarihi önemli 4 varkende sanırım ilk 10 dakika içinde çıkmamıştı sonradan çıkmıştı değilmi canım? 3 varken hemen çıkmıştı yani ben öyle hatırlıyorum seniBen ne zaman yumurtladım blmıyorum
Telefon takvımı 29 -30 diyodu ..
Bata 4 varken silik çizgiler çıkmaya başladı ..
Yok canım benım 5 varken bile sabah namazı kıldım baktım çıkmıştı . Ama zor görunuyordu . 4 kala biraz daha belrgin oldu ama hep hemen çıktı . Sadece ymurtlamadan 5 gun sonr ayaptım bı test negatifti . Ertesi gun baktıgımda silik çizgi vardı ama kesın bozuktuevet seni takip etmiştim canım ama yumurtalam tarihi önemli 4 varkende sanırım ilk 10 dakika içinde çıkmamıştı sonradan çıkmıştı değilmi canım? 3 varken hemen çıkmıştı yani ben öyle hatırlıyorum seni

zaten bu ay pek umutlu değildim canım demekki yok yine çünkü ben baya yüzdüm bu ay bari hsgden dolayı erken regl olsamda tedaviye başlasam bidahaki ayYok canım benım 5 varken bile sabah namazı kıldım baktım çıkmıştı . Ama zor görunuyordu . 4 kala biraz daha belrgin oldu ama hep hemen çıktı . Sadece ymurtlamadan 5 gun sonr ayaptım bı test negatifti . Ertesi gun baktıgımda silik çizgi vardı ama kesın bozuktu![]()
Hemen ümidini kaybetme !!zaten bu ay pek umutlu değildim canım demekki yok yine çünkü ben baya yüzdüm bu ay bari hsgden dolayı erken regl olsamda tedaviye başlasam bidahaki ay