• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay çok istemişteim canım evlilik yıldönümümüzdü ama olmadı hayırlısı olsun inşallah senin bebğin gelir önümüzdeki ay benim eşimdede b12 eksikliği var iğne oluyor oda sperm kalitesini etkiliyormuş acaba ondan mı diyorum bende o_O
Olabilir inşallah iğneler hemencik etki yapar. Herşey aslında Rabbimin ol demesiyle ama bizde tedbiri bırakmayalım tabi

Ay lutfen sorar misin? Ben onu da deneyeyim bari...
Dun de preseed diye bir vajinal jel aldik cunku ilaclardan kurulugum oluyor ve hem de spermlere yardimci oluyormus ben de size onu tavsiye ederim; kullanip cok hamile kalan var.

Fiyati biraz pahali ama deger bence...
Clife diye bi macunmuş canım, instagramda satılıyomuş bi dene bakalım. Bakalım jeli sen bi kullan faydasını görürsen ben de deniyimm

Olabilir inşallah iğneler hemencik etki yapar. Herşey aslında Rabbimin ol demesiyle ama bizde tedbiri bırakmayalım tabi
Tabiki canım Rabbim ol derse oluverir günlük ve haftalık iğneleri bitti aylık başladı şimdi onlarda bitince kontrole gidcek düzelmiştir inşallah ama çok boşluyor olmamak için direniyor resmen

• Beğen
Reactions: 10N
Maşallah sana :)
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah :dua:

Gözünaydn canmm
Canımmm teşekkurler darısı başınaaa :dua::dua:

Ohh çok şükür... Plan yapmaya başla nasıl söyliceni :)
Süpriz yapmıcam canım . Batım geçsin eşimle test yaparız öyle öğrenır .
İçim geçmiş sanırım öyle şeylerı pek sevmıyorum :KK48:
Darısı başına inşallah :dua:

Kızlar 16. Gün deyim. Dışarıdan bile el değmeyecek kadar yumurtalık ağrım var sol taraf daha yoğun. Bi doktora gitmeli miyim sizce işten çıkınca? Yumurta çatlama olduğunu sanmıyorum 16. Gün yani...

kızlar benim yumurta 27 eylülde çatladı. bu ay hsg çekilmiştim normalde adetim 33 37 gun surer 19. günde falan pik olur ama hsgden galiba 12. günde pik oldu eğer bebek varsa kaç günde çıkar normal döngüye göre en erken 16 17 de olurum ama erken yumurtladım sabahki yaptıgım testte ekte.

Eklentiler

• d.webp
    d.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
Kuzu hangi hastane? Asistan görünseydin... Zaten yandı muayene. Gerçi soruyorum hangi hastane diye ama izin alamayacağım için zaten gidemem
Bnde uyuyup kalmışım... Kuzum önder sakin bi yorumlarına bak İSTERSEN lütfü Kırdar eğitim ve araştırma hastanesi

Kızlar 16. Gün deyim. Dışarıdan bile el değmeyecek kadar yumurtalık ağrım var sol taraf daha yoğun. Bi doktora gitmeli miyim sizce işten çıkınca? Yumurta çatlama olduğunu sanmıyorum 16. Gün yani...
e bence bi git derim canım :)

yok canım çizgi işte onu sordum yumurtalamadn kaç gün sonra çıkar diye:KK70:
Ben ne zaman yumurtladım blmıyorum :110:
Telefon takvımı 29 -30 diyodu ..
Bata 4 varken silik çizgiler çıkmaya başladı ..

Ben ne zaman yumurtladım blmıyorum :110:
Telefon takvımı 29 -30 diyodu ..
Bata 4 varken silik çizgiler çıkmaya başladı ..
evet seni takip etmiştim canım ama yumurtalam tarihi önemli 4 varkende sanırım ilk 10 dakika içinde çıkmamıştı sonradan çıkmıştı değilmi canım? 3 varken hemen çıkmıştı yani ben öyle hatırlıyorum seni

• Beğen
Reactions: H E
evet seni takip etmiştim canım ama yumurtalam tarihi önemli 4 varkende sanırım ilk 10 dakika içinde çıkmamıştı sonradan çıkmıştı değilmi canım? 3 varken hemen çıkmıştı yani ben öyle hatırlıyorum seni
Yok canım benım 5 varken bile sabah namazı kıldım baktım çıkmıştı . Ama zor görunuyordu . 4 kala biraz daha belrgin oldu ama hep hemen çıktı . Sadece ymurtlamadan 5 gun sonr ayaptım bı test negatifti . Ertesi gun baktıgımda silik çizgi vardı ama kesın bozuktu :deli::deli:

Yok canım benım 5 varken bile sabah namazı kıldım baktım çıkmıştı . Ama zor görunuyordu . 4 kala biraz daha belrgin oldu ama hep hemen çıktı . Sadece ymurtlamadan 5 gun sonr ayaptım bı test negatifti . Ertesi gun baktıgımda silik çizgi vardı ama kesın bozuktu :deli::deli:
zaten bu ay pek umutlu değildim canım demekki yok yine çünkü ben baya yüzdüm bu ay bari hsgden dolayı erken regl olsamda tedaviye başlasam bidahaki ay

• Beğen
Reactions: H E
zaten bu ay pek umutlu değildim canım demekki yok yine çünkü ben baya yüzdüm bu ay bari hsgden dolayı erken regl olsamda tedaviye başlasam bidahaki ay
Hemen ümidini kaybetme !!
Herkesın belirtisi farklıdır.
Sen belkı geç yumurtladın ondan geç çıkıyodur. :dua::dua:

Back
X