- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
Batın 15 Ekim sanırım canım ?Ben de aranıza katılmak istiyorum 2019 ıcın ınsallah herk de Rabbim nasip eder bana da beklemedeyim Bat tarihim 13 eylul 5 gün önce yaptım negatif çıktı artık yapmaya korkuyorum ama sanki adet olacakmışım gibi his var bu ay da tutmadı sanırım stres de yapmak istemiyorum
Hemen ümidini kaybetme !!
Herkesın belirtisi farklıdır.
Sen belkı geç yumurtladın ondan geç çıkıyodur.
az önce bat 5 kala vardı demiştin canımBatın 15 Ekim sanırım canım ?
Yapma bende 5 gün kala yapptıgımda yoktu ..
Çok silik vardı . buaya bile atmadım belki deidm kendımı kandırıyorum . .az önce bat 5 kala vardı demiştin canım
yok canım çizgi işte onu sordum yumurtalamadn kaç gün sonra çıkar diye
Ben de aranıza katılmak istiyorum 2019 ıcın ınsallah herk de Rabbim nasip eder bana da beklemedeyim Bat tarihim 13 eylul 5 gün önce yaptım negatif çıktı artık yapmaya korkuyorum ama sanki adet olacakmışım gibi his var bu ay da tutmadı sanırım stres de yapmak istemiyorum
Sanırım 8-9 gün sonra çıkar kuzum :))
Hoşgeldin canım testi erken yapmışsın :))
Yumurtlamadan 8-9 gün sonra çıkar dedim zaten canım :))8-9 gun erken degil ki ya idrarda cikmasi icin? :))
Ben korkuyorum valla hep yapmaya...
Yumurtlamadan 8-9 gün sonra çıkar dedim zaten canım :))
Değil ki yazmışsın herhalde klavye hatası oldu canım :)degil ki
Ahaha ne zaman yazdim acaba :))Değil ki yazmışsın herhalde klavye hatası oldu canım :)
Ben de aynı şekilde kullanmıştım 3 sene önce çok güzel sonuçlar almıştım inşallah eşinin sonuçları da öyle olur. Günümüz sorunu ihmalkarlık zaten hepimiz yapıyoruzTabiki canım Rabbim ol derse oluverir günlük ve haftalık iğneleri bitti aylık başladı şimdi onlarda bitince kontrole gidcek düzelmiştir inşallah ama çok boşluyor olmamak için direniyor resmen
Amiin inşallah kuzum sağlıklarıyla hayırlısıyla gelsin inşallah evlatlarımız :)hemen alayim canim bir sonraki ay bu ay da tutmazsa... ama gerek kalmaz tutar insallah :)
Cümlenin içerisinde yazıyor =))Ahaha ne zaman yazdim acaba :))
Merhaba tatlım, dostinex prolaktin için mi kullanılıyor.Merhaba rabiacimR4bi4 yazamadim lac gündür internetim yoktu nasılsınız inşallah yeni hamileler vardır okuyamadım tüm yazılanları bende doktora gittim prolaktin yine yyükselmiş kadın doğumda sıra coktu doktor almadı bende dahiliyeye gittim orda ki bayan doktor dostinex i kim verdi sana neden kullandın veren doktor da ki cesarete şaşırdım sorunun köküne inmeden neden bu ilacı veriyorlar dedi bende korktum tehlikeli bir ilaç mi iki kez kullandım dedim yok panik yapma emar çekin gel dedi emar cekilecem bugün inşallah kötü birşey çıkmaz
mr niye istedi ayol. geçmiş olsun.Merhaba rabiacimR4bi4 yazamadim lac gündür internetim yoktu nasılsınız inşallah yeni hamileler vardır okuyamadım tüm yazılanları bende doktora gittim prolaktin yine yyükselmiş kadın doğumda sıra coktu doktor almadı bende dahiliyeye gittim orda ki bayan doktor dostinex i kim verdi sana neden kullandın veren doktor da ki cesarete şaşırdım sorunun köküne inmeden neden bu ilacı veriyorlar dedi bende korktum tehlikeli bir ilaç mi iki kez kullandım dedim yok panik yapma emar çekin gel dedi emar cekilecem bugün inşallah kötü birşey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?