Kuzum doktorum aradı bu ay yapalım dedi Bn ara vermek istedim hem tam kış gelmeden annemi görmek istıyorum ona ihtiyacım var yoksa yine göremem..Cnm n zmn yaptiricaksin asilMayi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum doktorum aradı bu ay yapalım dedi Bn ara vermek istedim hem tam kış gelmeden annemi görmek istıyorum ona ihtiyacım var yoksa yine göremem..Cnm n zmn yaptiricaksin asilMayi
Kuzum doktorum aradı bu ay yapalım dedi Bn ara vermek istedim hem tam kış gelmedenCnm n zmn yaptiricaksin asilMayi
Bence tüm tahlilleri i aynı hastanede yaptır, cihazların hassasiyeti fark ediyor. Diğerlerinde virgülden sonraki iki basamak bile çıkmış bunda değer yok. Gebelik yok gibi görünüyor ama belli olmaz. Geç döllenmedir belki.Adetim dün olması lazımdı biraz lekelenmem oldu ama bugün hic yok gelmedi
gecmis olsun. ne dediler?Hic sorma Kuzum ya yigenimin kulakları bir anda duymamış acil ameliyata alındı hastanedeydik öğlenden beri![]()
o nasil iş yahu? başka bi dra mi görünsen ?İlk kez okumadan dalıyorum. Doktor moralimi yerle bir etti. Pco var sen her ay yumurtlamıyısun. Yumurta 1.5 mm bu hafta çatlar ancak belki adwtliykwn bile yumurtlayabilirsin dedi. Polip aldır hsg çektir klomene başla dedi. Beynim yandı.
Amin canim çok saolasinÇok çok geçmiş olsun canım, Allah'tan hemen farketmiş yavrum . Rabbim beterinden korusun
Muhtemelen yükselecektir tatlım
Saol canım ameliyat oldu hastanede hala kesin birşey demiyolar %70 duyu kaybı var düzelip duzelmiyecegi ilerde belli olur diyolargecmis olsun. ne dediler?
çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Saol canım ameliyat oldu hastanede hala kesin birşey demiyolar %70 duyu kaybı var düzelip duzelmiyecegi ilerde belli olur diyolar![]()
Allah şifa versin. 6 yaşındayken benimde bi kulağımda %60 diğerinde %40 duyu kaybı vardı 2 sene arayla ameliyat oldum ben de iki kez şimdi çok şükür iyiler. İnşallah iyi bi doktora denk gelmişsinizdir bişeyciği kalmazSaol canım ameliyat oldu hastanede hala kesin birşey demiyolar %70 duyu kaybı var düzelip duzelmiyecegi ilerde belli olur diyolar![]()

saol canımçok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
amin canım inşallah teşekkür ederimAllah şifa versin. 6 yaşındayken benimde bi kulağımda %60 diğerinde %40 duyu kaybı vardı 2 sene arayla ameliyat oldum ben de iki kez şimdi çok şükür iyiler. İnşallah iyi bi doktora denk gelmişsinizdir bişeyciği kalmaz![]()
ölçtürmedim daha kuzum gecikmeyi bekliyorum zırt pırt gitmeyim aile hekimine ama idrardan takip ediyorum koyulaşma var birde ovulasyon yapıyorum zaten ovulasyondan şüphelenmiştim şüphelenmiştim benCanım hayırlı olsun beta hcg degerin yükseldi mi?
inşallah kkuzum benimAnladım canım darısı başımıza inşallah
Aa baya da büyükmüş. Doktor hatasıysa peşini bırakmayın ya geçen hafta bende alerji yüzünden 5 hastane gezdim hepsi farklı teşhis koyabilir mi koydular valla çok ihmalkar oluyo bazıları şikayet etmek lazımamin canım inşallah teşekkür ederimgeyet sağlıklı bir kızdı bildiğin genç kız yani 20 yaşında grip oldum die hastaneye gitti doktor kulaklarında iltihap var demiş ilaç vermiş ne olduysa o ilaçtan sonra oldu hatta ameliyat eden doktor bile niye bu ilacı yazmışlar demiş
![]()
valla şuan onun peşine düşecek piskolojide değiliz açıkcası canım hepimiz şok olduk sapasağlam kız bir anda duymadı öyle gözümüze bakıyor dua edin bana diyor sadceAa baya da büyükmüş. Doktor hatasıysa peşini bırakmayın ya geçen hafta bende alerji yüzünden 5 hastane gezdim hepsi farklı teşhis koyabilir mi koydular valla çok ihmalkar oluyo bazıları şikayet etmek lazım
Batımız aynı gun canım .Bat tarihim 13 ekim yanlış yazmışım 1 gün kaldı hamile olanlar acaba adet öncesi şişlik yaşadı mu böyle adet olacakmışım gibi ve kaşıkta garip batma var kramp şeklinde çok yoruluyorum bugünlerde işte ve aşırı yürümek zorunda kalıyorum ondan da olabılır bir de benim adetten 10 gün sonra falan bir gün sürecek kahverengi lekelenme oldu ve o günler yumurtlama günlerim neden böyle bir lekelenme oldu bilmiyorum