• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim dün olması lazımdı biraz lekelenmem oldu ama bugün hic yok gelmedi
Bence tüm tahlilleri i aynı hastanede yaptır, cihazların hassasiyeti fark ediyor. Diğerlerinde virgülden sonraki iki basamak bile çıkmış bunda değer yok. Gebelik yok gibi görünüyor ama belli olmaz. Geç döllenmedir belki.

Burclara inanir misiniz arkadaslar? Bazen nette anne-bebek burc uyumlarini okuyorum :))

İlk kez okumadan dalıyorum. Doktor moralimi yerle bir etti. Pco var sen her ay yumurtlamıyısun. Yumurta 1.5 mm bu hafta çatlar ancak belki adwtliykwn bile yumurtlayabilirsin dedi. Polip aldır hsg çektir klomene başla dedi. Beynim yandı.
o nasil iş yahu? başka bi dra mi görünsen ?

12 kasım yeni Bat. hayırlara vesile olsun. hepimiz için güzel haberler diliyorum.

Saol canım ameliyat oldu hastanede hala kesin birşey demiyolar %70 duyu kaybı var düzelip duzelmiyecegi ilerde belli olur diyolar :KK42:
Allah şifa versin. 6 yaşındayken benimde bi kulağımda %60 diğerinde %40 duyu kaybı vardı 2 sene arayla ameliyat oldum ben de iki kez şimdi çok şükür iyiler. İnşallah iyi bi doktora denk gelmişsinizdir bişeyciği kalmaz :dua:

Allah şifa versin. 6 yaşındayken benimde bi kulağımda %60 diğerinde %40 duyu kaybı vardı 2 sene arayla ameliyat oldum ben de iki kez şimdi çok şükür iyiler. İnşallah iyi bi doktora denk gelmişsinizdir bişeyciği kalmaz :dua:
amin canım inşallah teşekkür ederim :KK200:geyet sağlıklı bir kızdı bildiğin genç kız yani 20 yaşında grip oldum die hastaneye gitti doktor kulaklarında iltihap var demiş ilaç vermiş ne olduysa o ilaçtan sonra oldu hatta ameliyat eden doktor bile niye bu ilacı yazmışlar demiş :KK14:

Canım hayırlı olsun beta hcg degerin yükseldi mi?
ölçtürmedim daha kuzum gecikmeyi bekliyorum zırt pırt gitmeyim aile hekimine ama idrardan takip ediyorum koyulaşma var birde ovulasyon yapıyorum zaten ovulasyondan şüphelenmiştim şüphelenmiştim ben

amin canım inşallah teşekkür ederim :KK200:geyet sağlıklı bir kızdı bildiğin genç kız yani 20 yaşında grip oldum die hastaneye gitti doktor kulaklarında iltihap var demiş ilaç vermiş ne olduysa o ilaçtan sonra oldu hatta ameliyat eden doktor bile niye bu ilacı yazmışlar demiş :KK14:
Aa baya da büyükmüş. Doktor hatasıysa peşini bırakmayın ya geçen hafta bende alerji yüzünden 5 hastane gezdim hepsi farklı teşhis koyabilir mi koydular valla çok ihmalkar oluyo bazıları şikayet etmek lazım

Aa baya da büyükmüş. Doktor hatasıysa peşini bırakmayın ya geçen hafta bende alerji yüzünden 5 hastane gezdim hepsi farklı teşhis koyabilir mi koydular valla çok ihmalkar oluyo bazıları şikayet etmek lazım
valla şuan onun peşine düşecek piskolojide değiliz açıkcası canım hepimiz şok olduk sapasağlam kız bir anda duymadı öyle gözümüze bakıyor dua edin bana diyor sadce:cry:

Gunaydin kizlar ben test yaptim silik dahi cizgi yok. Ne kadarda olsa umutlaniyor insan rabbimin vardir bir bildigi ama beklemek cok zor bunaldim. Buyuk sehirde otursaydim gozum parayi falan gormez tup yaptirirdim galiba tez canliyim ama 2 yildir olmuyor ilk bir sene onemsemedim ama artik zor geliyor

Bat tarihim 13 ekim yanlış yazmışım 1 gün kaldı hamile olanlar acaba adet öncesi şişlik yaşadı mu böyle adet olacakmışım gibi ve kaşıkta garip batma var kramp şeklinde çok yoruluyorum bugünlerde işte ve aşırı yürümek zorunda kalıyorum ondan da olabılır bir de benim adetten 10 gün sonra falan bir gün sürecek kahverengi lekelenme oldu ve o günler yumurtlama günlerim neden böyle bir lekelenme oldu bilmiyorum
Batımız aynı gun canım .
Benım 3 gundur sağ kasıgımda ağrı var . Son 1 gundur sağ kasıgımı sertleşti . Gögüslerimde dolgunluk var. Başka bir belirti yok . Benım idrar testlerimde hayalet çizgiler çıkmaya başladı .

Darısı başına :dua:

Back
X