Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok deli sorular değil mi :) hangimiz düşünmedik ki :) :) bu ay kaçırdım hormon testinii ozaman ;( hayırlısı bakalım

Kızlar adetim dün bitti bugün 8.gün.sabah beri sol kasığım ağrıyor ve bacağıma kadar vuruyor. Normaldede erken yumurtam çatlar ama bu kadar erken ağrım olmamıştı. Acaba önceki aydan kalan yumurta büyümeye devam etmiş olabilir mi kızlar?

Aminn kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

ay kizlar esim sehir disina cikti; bugunu degerlendiremeyecegiz...
herhalde zaten catlamistir coktan diye dusunuyorum ama ne dersiniz?

Bence de çoktan çatlamıştır canım.

çok deli sorular değil mi :) hangimiz düşünmedik ki :) :) bu ay kaçırdım hormon testinii ozaman ;( hayırlısı bakalım

Far görmüş tavşan gibi açıldı gözlerim okurken canım

Canım zannetmiyorum, ağrının sebebi farklı olabilir ama yine de elinde varsa ovulasyon yap istersen balım.

Hormon testi yapılma amacı nedir ve hangi günler yaptırmak daha uygun ve doğru sonuç verir

Adetin 2-3. Günü yapılır canım, doğurganlığı etkiliyor hormonlar

Elimde test varda bu ay içimden hiçbirşey yapasım gelmiyor kuzum. Bu ayda öylesine bırakayım bakalım bahtıma ne çıkarsa :)

Bazen bu duygu çok ağır gelebiliyor ama yapma bunu kendine herşeyi olumlu düşün ki geri dönüşü de o kadar güzel olsun ....
Ahh kuzumm olumlu dusunmeye calisiyrm tabiki ama bisiyle karsilasinca yine bi umitsizlik oluyr iste daha iyiyim bugun dun baya dolmustm yine :)

Ne kusru canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ben yiğenlerimi sevmeyi bırakmıştım artık olacağına inan biz inançlı insanlarınız vardır Rabbimin bi bildiği... böyle zamanlarda için yanarken dua et kuzum ben artık ağzım açıldığında dua ediyodum ağlıyodum eşim hep olacak sabret dedi çok şükür ki eşlerimiz bizi anlıyo hastanede bi kadınla karşılaştım beş yıl olmuş kuzum ve eşi konuşmuyomuş inşallah olacak.. benim eşim belki olmıcak Allah’ın vardır bi bildiği diyodu hep insanın o kadar zoruna gidiyo ki biliyorum ama imtihan inşallah Rabbim imtihanımızı güzellikle sonuçlandırsın..dualarımdasın hep inşirah oku rahatlarsın... Rabbim yardımcın olsun her daim

Kızlar benim Sol kasıgımda ağrı oluyor bugün iğnenin 10.günü
Dün karnımin alt kısmı patlayacak gibi oldu, bunlar belirti sayılır mı.geçen ay böyle olmamistim bunlar dışında bende tık yok :/

Tam ogunu degeerlendirdim ama sonraki gunler bir şey yok bakalım ne olacak:)

Artık psikolojik mi bilmiyorum ama benim normalde hep sol kasığımda hafif batmam olur bu akşam ilk kez sağ tarafımdada oldu inşallah meleğim geliyordur yada ben aklımı kaçırıyorum ¿

Elbette belirti canım ama iğnede hcg hormonu var onun da etkisi olabilir biraz bekle istersen balım

Reactions: Eva
Artık psikolojik mi bilmiyorum ama benim normalde hep sol kasığımda hafif batmam olur bu akşam ilk kez sağ tarafımdada oldu inşallah meleğim geliyordur yada ben aklımı kaçırıyorum ¿
Ay vala bende sinir oluyom artik he bu ayda tutmadiysa ben adet olursam girmicem artik siteye komustukca daha cok umitleniom dusunuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…