• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?Eki Görüntüle 2198713
E bariz pozitif cok belli cizgi, neresi silik bunun ayol :)
Tebrikler

Kızlar bugün adetimin 11 günü normalde 14 gününde yumurtlama oluyor bnde yada bilemedin en geç 15 bu akşam yaptığım test koyulaşma olur dimi bu sefer de böyle denicez şansımıza artık

Eklentiler

• IMG_20181017_232837.webp
    IMG_20181017_232837.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 30
Hadi yaaa :KK43: saglik olsun, hayirlisi olsun canim
Öyle canım napayım sağlık olsun. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, 3 aya kadar ancak toparlarmış spermler kendini, yani şu 3 ay biraz eşimi ve kendimi hazırlıyım diyorum canım kürlerle, sonra nasip artık

Sende bu ay çatlatma iğnesi kullandın dimi kuzu
Kullandım bebeğim 4 yumurtam vardı 3 ü olgundu ve çatlatıldı ama eşimde de hareket sorunu çıkmıştı ameliyatımızı olduk. 3 aya ancak spermler kendine gelirmiş. Bu sürede denemeye devam ama pek umut yok 3 ay

Kullandım bebeğim 4 yumurtam vardı 3 ü olgundu ve çatlatıldı ama eşimde de hareket sorunu çıkmıştı ameliyatımızı olduk. 3 aya ancak spermler kendine gelirmiş. Bu sürede denemeye devam ama pek umut yok 3 ay
Ne ameliyatı kuzum varikosel mi

Ayy canım benim :) Yasaklanmıştım kuzum. Nasılsın :)
Anladım kuzum geçmiş olsun... Ne olsun bizde yeni umutlar peşindeyiz ... Çok şükür eşim testleri tekrarlayıp doktora görünmek istedi kendisi bu gun gidicez... Çok heyecanlıyım ... Ben hiçbirşey demeden kendisi ayarlamış gerci komşularımız vesile oldu ama olsun

Anladım kuzum geçmiş olsun... Ne olsun bizde yeni umutlar peşindeyiz ... Çok şükür eşim testleri tekrarlayıp doktora görünmek istedi kendisi bu gun gidicez... Çok heyecanlıyım ... Ben hiçbirşey demeden kendisi ayarlamış gerci komşularımız vesile oldu ama olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canımın içi

Back
X