Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bariz pozitif cok belli cizgi, neresi silik bunun ayol :)Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?Eki Görüntüle 2198713
Hadi gözün aydın inş gelir bebişinBugün predictor ovulasyon testi aldım dünya para verdim kasımda da bunu denicem

Duydum ki Rabiş gelmiş bnde geleyim dedim Delale nerelerdeydinbizi mutlu et canım benim :)
Hosgeldiin Rabiacimbizi mutlu et canım benim :)
Kuzum yokmuşsun buralarda ondan haberdar edemedim seni kusura bakma. Benim 15 ekimde geldi gelenler malesef
Hadi yaaaKuzum yokmuşsun buralarda ondan haberdar edemedim seni kusura bakma. Benim 15 ekimde geldi gelenler malesefyeni bat 12 kasım canımcım
Sende bu ay çatlatma iğnesi kullandın dimi kuzuKuzum yokmuşsun buralarda ondan haberdar edemedim seni kusura bakma. Benim 15 ekimde geldi gelenler malesefyeni bat 12 kasım canımcım
Öyle canım napayım sağlık olsun. Eşim de varikosel ameliyatı oldu, 3 aya kadar ancak toparlarmış spermler kendini, yani şu 3 ay biraz eşimi ve kendimi hazırlıyım diyorum canım kürlerle, sonra nasip artıkHadi yaaasaglik olsun, hayirlisi olsun canim
Kullandım bebeğim 4 yumurtam vardı 3 ü olgundu ve çatlatıldı ama eşimde de hareket sorunu çıkmıştı ameliyatımızı olduk. 3 aya ancak spermler kendine gelirmiş. Bu sürede denemeye devam ama pek umut yok 3 aySende bu ay çatlatma iğnesi kullandın dimi kuzu
Ne ameliyatı kuzum varikosel miKullandım bebeğim 4 yumurtam vardı 3 ü olgundu ve çatlatıldı ama eşimde de hareket sorunu çıkmıştı ameliyatımızı olduk. 3 aya ancak spermler kendine gelirmiş. Bu sürede denemeye devam ama pek umut yok 3 ay
Evet canım varikoselNe ameliyatı kuzum varikosel mi
Duydum ki Rabiş gelmiş bnde geleyim dedim Delale nerelerdeydin![]()
Hosgeldiin Rabiacim![]()
Kuzum yokmuşsun buralarda ondan haberdar edemedim seni kusura bakma. Benim 15 ekimde geldi gelenler malesefyeni bat 12 kasım canımcım
Anladım kuzum geçmiş olsun... Ne olsun bizde yeni umutlar peşindeyiz ... Çok şükür eşim testleri tekrarlayıp doktora görünmek istedi kendisi bu gun gidicez... Çok heyecanlıyım ... Ben hiçbirşey demeden kendisi ayarlamış gerci komşularımız vesile oldu ama olsunAyy canım benim :) Yasaklanmıştım kuzum. Nasılsın :)
Güzel haberlerini bekliyoruz canımın içiAnladım kuzum geçmiş olsun... Ne olsun bizde yeni umutlar peşindeyiz ... Çok şükür eşim testleri tekrarlayıp doktora görünmek istedi kendisi bu gun gidicez... Çok heyecanlıyım ... Ben hiçbirşey demeden kendisi ayarlamış gerci komşularımız vesile oldu ama olsun
İnş cnm Bnim bklm ne olucak .Güzel haberlerini bekliyoruz canımın içi
Günaydın şeker :)Günaydııııınnn bacılar![]()
Kuzum senin bat bugun değilmiydi sende ki durumlar ne... Ha birde bni ekle yeni bat 4 Kasım gelmeyesiceGüzel haberlerini bekliyoruz canımın içi