Kuzm tsk ederm :) ben kendi dusuncemi soyleyim sana..kaliteli spermi secmelerinin yaninda direk yumurtayla bulusturmalari nokta atisi olur gibi geliyr bana..evet tutmayanlar cok 3.ye kadr deneyen varr ama olumlu dusunup tutanlarida goz ardi etmemek lazm..bn boyle dusunuyrm o yuzdn tupten once denemek istiyrm olmazsa da olmadi diip tupe gecerim diyrm kuzum@Umuthepvar25
Canim benim sen yorum yapmayacaksin da kim yapacak. Bizim kaderimiz ortak.
Ben dune kadar asilamaya cok karsiydim hem ailem hem buradaki arkadaslar sayesinde sicak bakmaya basladim.
Tek korkum sebepsiz infertilitelerde ise yarar mi? Cunku esimde sperm sayi hiz hepsi cok iyi
Bu bahsettiğiniz kür nedir.İyi bakalım canım inşaallah o ay bu aydın ve hasret son bulur :)
toplamda 9 şişe kullanılacak canım Saraçoğlu öyle diyodu yanlış hatırlamıyorsam.. muhteşem canım çok sevindim adınıza çakşır suyu mucize ya gerçekten çok güzel bi şey bu sebep olurda sen de mucizene kavuşursun herkes kavuşur inşaallah :):)
Çakşır suyu cnmBu bahsettiğiniz kür nedir.
En son asama kuzum gonal f..bnde menegondan sona bi ay kullandm onu sona daha fazla ilac almal istemiyrm dedm biraktim..asilama icin ignelerm dolapta bekliyr :)Insallah canim valla doktor genol f yazar sandim ama bunu verdi. Kismet insallah bir faydasini gorurum. Hepsi asama asama olmazsa daha ileri gideriz asilama tup bebek en azindan denemedim demem canim
Evet kuzum bi lt şişelerde aktardan bulabilirsin sabah akşam Bı kahve fincanı sek içmesini önerdi aktarcı bizde öyle kullandık ve kesinlikle işe yarıyor bize bundan 8 ay önce ameliyatsız kesinlikle çoçuk sahibi olamazsınız dıyen doktor ameliyat isteği size kalmış bu değerlede hamıle kalabilirsin dedi çok şükür bizde beklemeye karar verdik Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimizeHazır olarak satılıyor mu , bende alayım
Hadi gozun aydin canisi :) bebis olsunlar insallah kacinci gunde catladi kuzumÇok şükür yaa sonunda..
Saol bebeğim amin inş.. Valla kuzum sabah hastanedeydim diye sabah yapamadım ama dun gece çatladı büyük ihtimalle 15 gün oluyor yani Bnim hep öyle ya 14 yada 15Hadi gozun aydin canisi :) bebis olsunlar insallah kacinci gunde catladi kuzum
Bende senim gibi.dusunuyorum artik canim..bakalim.yolculugun sonu guzel olsun insallahKuzm tsk ederm :) ben kendi dusuncemi soyleyim sana..kaliteli spermi secmelerinin yaninda direk yumurtayla bulusturmalari nokta atisi olur gibi geliyr bana..evet tutmayanlar cok 3.ye kadr deneyen varr ama olumlu dusunup tutanlarida goz ardi etmemek lazm..bn boyle dusunuyrm o yuzdn tupten once denemek istiyrm olmazsa da olmadi diip tupe gecerim diyrm kuzum
Güldüm kızÇok şükür yaa sonunda..
Kiz resmen rekora gitti ya. Resmen ölmeyen yumurtayi buldu.Güldüm kızkaç gündr silikleşmiyor diye bitrmiştn kendini :))
Hahahaha valla sesli güldmm :))Kiz resmen rekora gitti ya. Resmen ölmeyen yumurtayi buldu.
Evet kuzum bi lt şişelerde aktardan bulabilirsin sabah akşam Bı kahve fincanı sek içmesini önerdi aktarcı bizde öyle kullandık ve kesinlikle işe yarıyor bize bundan 8 ay önce ameliyatsız kesinlikle çoçuk sahibi olamazsınız dıyen doktor ameliyat isteği size kalmış bu değerlede hamıle kalabilirsin dedi çok şükür bizde beklemeye karar verdik Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize
Oh oh masallah bu guzel haberin serefine kendime bir kahve yapayim da iceyim.Çok şükür yaa sonunda..
Allah hep guldursun canim. AminnnHahahaha valla sesli güldmm :))
Aminnnnnnnnn kuzmm benimmmmmmAllah hep guldursun canim. Aminnn
Senide hiç soldrmasnn seni emeklerni boşa çıkarmasnAllah hep guldursun canim. Aminnn
Valla kuzum bnım ki mecidefendi
- İnşallah aldığınıız marka var mı bende alayım , internette falan varsa, ben ilçedeyim burda zor olabilir bulmam.
Dimi ya kahve dedin canım çekti bnde mi içsemOh oh masallah bu guzel haberin serefine kendime bir kahve yapayim da iceyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?