Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzm tsk ederm :) ben kendi dusuncemi soyleyim sana..kaliteli spermi secmelerinin yaninda direk yumurtayla bulusturmalari nokta atisi olur gibi geliyr bana..evet tutmayanlar cok 3.ye kadr deneyen varr ama olumlu dusunup tutanlarida goz ardi etmemek lazm..bn boyle dusunuyrm o yuzdn tupten once denemek istiyrm olmazsa da olmadi diip tupe gecerim diyrm kuzum

Bu bahsettiğiniz kür nedir.

Insallah canim valla doktor genol f yazar sandim ama bunu verdi. Kismet insallah bir faydasini gorurum. Hepsi asama asama olmazsa daha ileri gideriz asilama tup bebek en azindan denemedim demem canim
En son asama kuzum gonal f..bnde menegondan sona bi ay kullandm onu sona daha fazla ilac almal istemiyrm dedm biraktim..asilama icin ignelerm dolapta bekliyr :)

Hazır olarak satılıyor mu , bende alayım
Evet kuzum bi lt şişelerde aktardan bulabilirsin sabah akşam Bı kahve fincanı sek içmesini önerdi aktarcı bizde öyle kullandık ve kesinlikle işe yarıyor bize bundan 8 ay önce ameliyatsız kesinlikle çoçuk sahibi olamazsınız dıyen doktor ameliyat isteği size kalmış bu değerlede hamıle kalabilirsin dedi çok şükür bizde beklemeye karar verdik Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş hepimize

Hadi gozun aydin canisi :) bebis olsunlar insallah kacinci gunde catladi kuzum
Saol bebeğim amin inş.. Valla kuzum sabah hastanedeydim diye sabah yapamadım ama dun gece çatladı büyük ihtimalle 15 gün oluyor yani Bnim hep öyle ya 14 yada 15

Bende senim gibi.dusunuyorum artik canim..bakalim.yolculugun sonu guzel olsun insallah

1. İnşallah aldığınıız marka var mı bende alayım , internette falan varsa, ben ilçedeyim burda zor olabilir bulmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…