Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızla günaydın :)

Dün akşam pembe prmbr gelmeye başladı benimki... Bugün kırmızılaşır herhalde...

Bat 2 gün geçti sevinsem mi üzülsem mi bilemedim geçen ay 10 gün gecikmeli adet olmuştum inş tekrarlamaz

canım ne güzel yorumlamışsın o ihtimali çok düşünmemiştim demek ki kür bu denli etkili.. acaba bu ay da mı yapsam ne dersin? senin de bu ayki maydanoz kürün inşallah bebiş getirir yavrum, aklımdasın

canım film izler gibi testlerini takip ettim inan =) inşallah kaliteli bir yumurta çatlamıştır. 2 hafta sonra hayırlı haberler alırsın inşallah

dediklerine aynen katılıyorum canım. benim dr. um da benzer şekilde yorumluyor..

Buralardayım kız ben uzun zamandır girmiyordum bi kaç gündür giriyorum :) iyiyim canım bebişte iyi herhalde uzun zamandır görmüyorum ama iyi olduğunu düşünüyorum sen nasılsın :)
yavruşum her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim, zaman hızlıca geçiyor cinsiyet ne zaman öğrenirsin acaba =)

Günaydın kızlar, bu aralar modum düşük, pek giremiyorum. Bana güzel haberler verin olur mu
Sizi seviyorum
rabiacığım bu ara keyifsizsin gibi hissettim ben de.. hava değişiminden midir, beklemenin ara ara bizi zihnen yormasından mıdır bilmem.. inşallah hepimiz hızlıca kendimize geliriz. burada hep destek, tam destek =)

ilaçlar şifa olsun canım.. maalesef para dökmek gerekiyor off..

canım film izler gibi testlerini takip ettim inan =) inşallah kaliteli bir yumurta çatlamıştır. 2 hafta sonra hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım Bnim Allah razı olsun inş hepimiz o güzel haberleri biran önce alırız...

Canim benim senin su guzel dualarin herseye bedel. Sagol canim benim. Insallahh

Valla kuZum o kadar hızlı da geçmiyor ya burası sattan bir hafta önde gidiyo bebişte sattan bir hafta gerideydi en son yani ultrasona göre 8+4 teyiz.. inşaallah bi atak yapıp gününü tamamlamıştır diye dua ediyorum bende değişik şeyler ya.. cinsiyete en az 6 hafta varmış öyle diyorlar bende merak ediyorum bekliyorum öyle :) sende ne var ne yok ?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bak kalp atışlarını duymuşsun hiç merak etme dengeler haftasını darısı benim başıma inşallah bir duysam oh dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…