• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sorunu gordum cevap vereyim dedim.
Bende asilama konusunda cok kararsizdim. Ama hem ailem hem doktorum asilama deneyelim dediler.
Klomen + menegon igne ile 3 olgun yumurtam oldu. Dun aksam 10 da catlatma ignemi vuruldum. Allah nasip ederse yarin sabah asilamam olacak.
Sans dusuk biliyorum ama tup bebek oncesi denemek istedim. Rabbim yardim ederde insallah tup bebege gerek kalmaz. Olurda kalirsa ocakta izne ayrilip direk tup bebege gececegiz.
Benimde yaklasik 1.5 yildir olmuyor. Yasim 30 olmasa 1 sene daha kendi kendime denerdim ama yasim geciyor.
Aslinda ben bu ay normal catlatma ignesi vurulup normal iliski ile deneyecektim ama doktorum 3 yumurta var denemeye deger dedi aklima girdi.
Bu arada fiyat bilgisi de vereyim.
750 sadece asilama doktora.
200 menogon igne ve 90 tl catlatma hepsi bu kadar.
Bence yumurtalarin en az 2 tane olursa 1 kez olsum asilama dene derim. Ben de kararsizdim ama karar verdim ama doktoruma 2. Kez asilama yaptirmam artik dedim. Hayirlisi insalllah
canım inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla evet senınle konusmustuk canım daha once ben hıc klomen ve catlatma ıgnesı denemedım ama dıyorumkı asılama daha yuksek ıhtımal neden olmayayım dıye

canım inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla evet senınle konusmustuk canım daha once ben hıc klomen ve catlatma ıgnesı denemedım ama dıyorumkı asılama daha yuksek ıhtımal neden olmayayım dıye
Bende yola klomenle basladim tek yunurta oldu basarisiz.
2. Ay klomen igne beraber yaptik. Asilama hic aklimda yoktu doktorum bir anda hadi yapalim sureci hizlandiralim dedim bende peki dedim.
1 kez olsun dene derim insallah allah yuzumuze bakar

Spermiyogram çıktı kan tahlili çıkmadı. Buraya yüklemeye çalıştım beceremedim... Sorun yok gibi görünüyor ama baya çok milyonlar yazıyor :)

Şükürler olsun canım, bu ay son olsun gelsin miniğin inşallah :)

112 deyim canim suan iyiyiz sabaha kadar Allah kerim

Kolaylıklar dilerim balım benim :)

günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım size danışayım dedim kızlar sizce gidip özelde aşılamamı olsam yoksa devlette klomen vb tedaviyemi başlasam biraz sabırsızım galiba 2 yıldır olmadı herşeyi ona göre yasıyorum yoruldum biraz koşucam ya hamileysem diyorum ilaç alıcam ya hamileysem diyrum 2 yıldır sürekli ilaç almayı erteledim.

Canımm devlet aşılama yapmıyor mu, bi de kafaya takma lütfen herşey olacağına varır ❤️❤️

Kizlar yarin sabah asilamam var bana dua edim lutfen.
3 olgun yumurtam olustu. Dun gece 10 da catlatma ignemi vuruldum.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Hepinize sevgiler

Ayy canım aminn, inşallah tutar da daha fazla yorulmazsın bu yolda :dua:

Arkadaşlar sonuçla ilgili bilgisi olan yazabilir mi acaba

Eklentiler

• 73AC6039-858B-4C30-8183-09E85BE4ED27.webp
    73AC6039-858B-4C30-8183-09E85BE4ED27.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 60
Back
X