- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla evet senınle konusmustuk canım daha once ben hıc klomen ve catlatma ıgnesı denemedım ama dıyorumkı asılama daha yuksek ıhtımal neden olmayayım dıyeCanim sorunu gordum cevap vereyim dedim.
Bende asilama konusunda cok kararsizdim. Ama hem ailem hem doktorum asilama deneyelim dediler.
Klomen + menegon igne ile 3 olgun yumurtam oldu. Dun aksam 10 da catlatma ignemi vuruldum. Allah nasip ederse yarin sabah asilamam olacak.
Sans dusuk biliyorum ama tup bebek oncesi denemek istedim. Rabbim yardim ederde insallah tup bebege gerek kalmaz. Olurda kalirsa ocakta izne ayrilip direk tup bebege gececegiz.
Benimde yaklasik 1.5 yildir olmuyor. Yasim 30 olmasa 1 sene daha kendi kendime denerdim ama yasim geciyor.
Aslinda ben bu ay normal catlatma ignesi vurulup normal iliski ile deneyecektim ama doktorum 3 yumurta var denemeye deger dedi aklima girdi.
Bu arada fiyat bilgisi de vereyim.
750 sadece asilama doktora.
200 menogon igne ve 90 tl catlatma hepsi bu kadar.
Bence yumurtalarin en az 2 tane olursa 1 kez olsum asilama dene derim. Ben de kararsizdim ama karar verdim ama doktoruma 2. Kez asilama yaptirmam artik dedim. Hayirlisi insalllah
Bende yola klomenle basladim tek yunurta oldu basarisiz.canım inşallah gebe kalırsın hayırlısıyla evet senınle konusmustuk canım daha once ben hıc klomen ve catlatma ıgnesı denemedım ama dıyorumkı asılama daha yuksek ıhtımal neden olmayayım dıye
Spermiyogram çıktı kan tahlili çıkmadı. Buraya yüklemeye çalıştım beceremedim... Sorun yok gibi görünüyor ama baya çok milyonlar yazıyor :)
112 deyim canim suan iyiyiz sabaha kadar Allah kerim
günaydın kızlar nasılsınız ben hala hasta olmadım size danışayım dedim kızlar sizce gidip özelde aşılamamı olsam yoksa devlette klomen vb tedaviyemi başlasam biraz sabırsızım galiba 2 yıldır olmadı herşeyi ona göre yasıyorum yoruldum biraz koşucam ya hamileysem diyorum ilaç alıcam ya hamileysem diyrum 2 yıldır sürekli ilaç almayı erteledim.
Kizlar yarin sabah asilamam var bana dua edim lutfen.
3 olgun yumurtam olustu. Dun gece 10 da catlatma ignemi vuruldum.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Hepinize sevgiler

Amin amin amin inşallah sen de Kasım annelerinden olursun kuzum.Kizlar yarin sabah asilamam var bana dua edim lutfen.
3 olgun yumurtam olustu. Dun gece 10 da catlatma ignemi vuruldum.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
Hepinize sevgiler
Herşey normal görünüyor canım.Arkadaşlar sonuçla ilgili bilgisi olan yazabilir mi acaba
kız aşağıda dosya yükle yazıyor :) Ordan yükleyeceksin işte sende olmuyor mu anlamadım :)Biri bana fotoğraf koymayı anlatsın nolur yaa :)
Olmuyor yaakız aşağıda dosya yükle yazıyor :) Ordan yükleyeceksin işte sende olmuyor mu anlamadım :)
Endometriyum kalınlığı için normal değil dediler ya doktora gitsemmi onun içinHerşey normal görünüyor canım.
Canım 4 14arası normal dedi doktor bana seninde 7Endometriyum kalınlığı için normal değil dediler ya doktora gitsemmi onun için
Olmuyor yaa
adete yakın ise kalınlaşması normal canımEndometriyum kalınlığı için normal değil dediler ya doktora gitsemmi onun için
Canım çok az bi enfeksiyon var onun içinde antibiyotik verir doktorunuz onun dışında iyi sonuçlar :)Google dan girdim oldu galiba :)
Bence anormal canım, inşallah yerleşmedir ya :)kızlar benim dun bu saatlerde kahverengi lekelenmem oldu bidaha gelen giden bisey yok normal mi sizce bu![]()
aklimada geldi ama testte çıkmazmiydi ozaman canımBence anormal canım, inşallah yerleşmedir ya :)
geç döllenme olduysa çıkmaması normal kuzumaklimada geldi ama testte çıkmazmiydi ozaman canım