Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım amiiinn inşaallahBende cok üzlüyorm öylelerini görünce Allahın mucizesinin farknda degiller ne yazıkki Allahım hayrlı bi şekilde nasip etsnnn bize de
Ayy inş kuzum ama bnım ki sadece bir günDoğru valla bende 6 gün gecikmiştim sonraki ay hamiş kaldımMLKn
Aynen kuzum Allaha çok şükür bunun farkındayız rabbim den hep hayırlı zamanda hayırlı Bı evlat istiyorum buradaki herkes için ve sonra kendim için o yüzdendir ki artık üzülmüyorum şükrediyorum hasta olduğumda demek ki daha hayırlı zamanı değilmiş diyorum canım Bnim inş bizimde imtihanımız mucizemizi kucağımıza almamızla sonuçlanacak...Olucak tabi Allah’ın izniyle biraz geç olacak ama Rabbim sevdiği kulunu imtihan ediyo ben çok inanırım biraz teslimiyet kadercilik çözüyo hiç yanılmadım bu konuda ne zaman kendim bi şeylere hakim olmak istesem hep ertelendi ama ne zaman Rabbime bıraktım şak diye oldu kuZum o isterse veriyo yerini de çok güzel yapıyo
canım benim hormonlara bir bakarmısın gebelik için engel olacak varmı sen anlıyorsun bu işten tabi sana zahmet olmazsa benim tsh yüksekmiş haberim bile yokmuşO kadarını bilmiyorum kuZum miktarları falan :) ayrıca dere otu fazla kullanıldığında düşük yapıyo doktorum çok az tüket dedi![]()
Çok güzel canım Rabbim sabrını selametle sonlandırsın inşaallah olacak Rabbim gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin :)Aynen kuzum Allaha çok şükür bunun farkındayız rabbim den hep hayırlı zamanda hayırlı Bı evlat istiyorum buradaki herkes için ve sonra kendim için o yüzdendir ki artık üzülmüyorum şükrediyorum hasta olduğumda demek ki daha hayırlı zamanı değilmiş diyorum canım Bnim inş bizimde imtihanımız mucizemizi kucağımıza almamızla sonuçlanacak...
Amin canım cümlemizinkini inşÇok güzel canım Rabbim sabrını selametle sonlandırsın inşaallah olacak Rabbim gönlündekini en hayırlı şekilde nasip etsin :)
KuZum hamile değilsin bildiğim kadarıyla tsh yüksek istersen bi dahiliyeye git bi t3 t4 serbest testlerine baktır eğer onlarda sıkıntı varsa doktor bi yol izler... benimde yüksekti dahiliye doktoru çok problem değil hamilelikten sonra düşük olması gerektiğini söyledi ... Estağfirullah kuZum ne zahmeticanım benim hormonlara bir bakarmısın gebelik için engel olacak varmı sen anlıyorsun bu işten tabi sana zahmet olmazsa benim tsh yüksekmiş haberim bile yokmuş
canım kadın dogumcu hiçbirşey demedi şans eseri şimdiKuZum hamile değilsin bildiğim kadarıyla tsh yüksek istersen bi dahiliyeye git bi t3 t4 serbest testlerine baktır eğer onlarda sıkıntı varsa doktor bi yol izler... benimde yüksekti dahiliye doktoru çok problem değil hamilelikten sonra düşük olması gerektiğini söyledi ... Estağfirullah kuZum ne zahmeti
canım kadın dogumcu hiçbirşey demedi şans eseri şimdiR4bi4 söyledi gebeliğe bile engelmiş bir doktorun söylediği diğerine uymuyor 6 aydır sebepsiz dedim durdum allaha havale ediyorum onları
Tshın düşürülmesi istenir canım sen sabah akşam bi tutam dereotunu iyice çiğne bi bardak suyla yut birebir ben 6 küsürden öyle düşürdüm bi de bu aralar Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi ?canım kadın dogumcu hiçbirşey demedi şans eseri şimdiR4bi4 söyledi gebeliğe bile engelmiş bir doktorun söylediği diğerine uymuyor 6 aydır sebepsiz dedim durdum allaha havale ediyorum onları
Canım e2 düşük çıkmış diğerleri normal :)Kızlar mesaj attım ama görmediniz sanırım((( yorumlayacak biri var mı
![]()
Postmenopozda 25 in altı diyor benim 17 menopoz öncesindemiyim yanı ben kafam allak bullak oldu progesteron da lutel faz değerlerinin altında baya internete bi yazdım ordada menopoz öncesi diyor kısırlık diyor kötü oldum baya![]()
Canım e2 düşük çıkmış diğerleri normal :)
beynimden vurulmuşa döndüm tatlım bi anda internette de saçma sapan şeyler yazıyor insanın içi bunalıyor sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi fsh ile lh da birbirine yakın değerler olmalı diyor o da öyle değil panik oldum doğru söylüyorsun canım en iyisi kadın Doğum doktoru araştırıp gideyim napayım sağol kusura bakma senin mesajlarını da gördüm biraz önce dolgun düşmüş umarım bi sıkıntı olmadan dolguyu tekrarlarlarCanımm sakin ol öncelikle
Üstesinden gelebilirsin..Henüz doktora da göstermeden bir şey diyemeyiz. Testere dişli aslan pençesi ya da hayıt otu hormonları dengeler![]()
yok canim bu tahliller ta ramazanda yaptirmistim normal dedi ertesi ay progestrona bakti oda normal dedi sonraki ay baska bisey oyle oyle gitti isteTshın düşürülmesi istenir canım sen sabah akşam bi tutam dereotunu iyice çiğne bi bardak suyla yut birebir ben 6 küsürden öyle düşürdüm bi de bu aralar Boğaz enfeksiyonu geçirdin mi ?
beynimden vurulmuşa döndüm tatlım bi anda internette de saçma sapan şeyler yazıyor insanın içi bunalıyor sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi fsh ile lh da birbirine yakın değerler olmalı diyor o da öyle değil panik oldum doğru söylüyorsun canım en iyisi kadın Doğum doktoru araştırıp gideyim napayım sağol kusura bakma senin mesajlarını da gördüm biraz önce dolgun düşmüş umarım bi sıkıntı olmadan dolguyu tekrarlarlar
Sağol tatlım teşekkürler çokYok canım sıkıntı olmaz inşallahstres falan da hormonları dengesizleştiriyor. Doktor sana yapman gerekenleri söyleyecektir :)