• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilimsel yönü herkes yapıyor tabii artı dua önemi de var
Duayı eminim burda bebek isteyen herkes ediyordur. Ama bu iş sadece duayla bitmiyor o yüzden bu söylem bence yanlış bi sorun varsa hormonlarla ilgili kendimizi tıbbi anlamda tedavi etmek zorundayız tedbir bizden tevekkül Allahtan

Merhaba tatlım :)

Nasıl demez balım,, tsh yüksekliği gebeliğe engeldir 2.5 altında olması lazım doktor öyle dedi bana. Tam kan sayımı yaptırmıştım.

düşük olması yumurtlama sorununa işaret canım ama adetin 3. günü mü yaptırdın bu testi. Doktor bana bu testleri adetin 3. günü yaptırdı
canım msjını görmemişim bende senden msj bekliyorum işte devletteki doktorlar bak böyle 5 ay once ta yaptırmıştım bu testi bana bişey demedi belkide ondan yüksek ne yapıcam peki şimdi aslanpençesi falan diyorlar hangi ottu düzene sokuyormuş

Kızlar çok kötü moralin bozuk bugün adetimin ikinci günü hormon testi yaptırayım dedim hiç yaptırmamıştım değerler düşük hep çok kötüyüm göstermedim doktora falan hemşireyim zaten kendim yaptırdım testi ama atacağım buraya uygun zamanda ruh halim çok kötü nolur dua edin:(((((

kızlar dolgum düştü :mad: dr gitsem gebeliğe engel mi ki :mad:

Bebek oluşmadığı için bi zararı olmaz da yani yumurtlamayı falan engeller yahut tutunmasını engellerse :KK43:
canım ben doktora dedimki ben migren hastasyım ilaç içebilirmiyim hani heray başım agrıyor bebek vardır diye ıcmıyorum ama 2 yıldır artık cok zor oluyor dedim. dediki iç sıkıntı değil ama yumurtlama döneminde sadece içme cunku yumurtanı etkileyebilir dedi

canım msjını görmemişim bende senden msj bekliyorum işte devletteki doktorlar bak böyle 5 ay once ta yaptırmıştım bu testi bana bişey demedi belkide ondan yüksek ne yapıcam peki şimdi aslanpençesi falan diyorlar hangi ottu düzene sokuyormuş

Yok canım aslanpençesi kadınsal hormonları düzene sokar.
Tsh için her sabah aç karnına düzenli olarak 1 yemek kaşığı taze dereotu çiğne yut balım. 1 ay düzenli yap çok güzel düzene sokar :)

canım ben doktora dedimki ben migren hastasyım ilaç içebilirmiyim hani heray başım agrıyor bebek vardır diye ıcmıyorum ama 2 yıldır artık cok zor oluyor dedim. dediki iç sıkıntı değil ama yumurtlama döneminde sadece içme cunku yumurtanı etkileyebilir dedi
tüh ya o zaman hastaneye gitmeyeyim balım idare edip sonra uygulatayım tedaviyi :(

Yok canım aslanpençesi kadınsal hormonları düzene sokar.
Tsh için her sabah aç karnına düzenli olarak 1 yemek kaşığı taze dereotu çiğne yut balım. 1 ay düzenli yap çok güzel düzene sokar :)
canım bazı otlarda düşüğe sebep oluyor ya sebep olurmu acaba dereotuda

tüh ya o zaman hastaneye gitmeyeyim balım idare edip sonra uygulatayım tedaviyi :KK43:
canım agrın coksa zor oyle beklemekte bilemedimki bende birde bu ay ebeye falanda gittin. canım şimdi benim tsh yüksekmi Allah senden razı olsun sen olmasan ben bilmeyecektim bak sebepsiz sebepsiz diyip durdum

Kuzum Allah biliyor ya bu ay sadece test yaptım yoksa hiç stres yapmadım ve kafama takmadım çünkü eşimin de drğerleride iyi oldu ya nasıl olsa allahın iznıyle olucak diye düşünüyorum ..
Olucak tabi Allah’ın izniyle biraz geç olacak ama Rabbim sevdiği kulunu imtihan ediyo ben çok inanırım biraz teslimiyet kadercilik çözüyo hiç yanılmadım bu konuda ne zaman kendim bi şeylere hakim olmak istesem hep ertelendi ama ne zaman Rabbime bıraktım şak diye oldu kuZum o isterse veriyo yerini de çok güzel yapıyo

Doğru valla bende 6 gün gecikmiştim sonraki ay hamiş kaldım MLKn MLKn
Evet kuZum hatta sen demiştin babam bi daha ki ay hamile kalırsın bende de öyle oldu diye :):)
O tatlı ve güzel günler desene kuzm
evet canım Rabbim size de yaşatsın tattırsın bu duyguyu :dua:gerçekten çok güzel pek anlamıyorsun tabi bu kişiden kişiye değişiyor ama asıl hissedince alıcaz tadı herhalde :):) bazı hamileler var benimle pişman gibiler yük gibi görüyorlar çok istedikleri halde doğurunca bitecek zannediyorlar çok üzülüyorum onları görünce

canım bazı otlarda düşüğe sebep oluyor ya sebep olurmu acaba dereotuda

canım agrın coksa zor oyle beklemekte bilemedimki bende birde bu ay ebeye falanda gittin. canım şimdi benim tsh yüksekmi Allah senden razı olsun sen olmasan ben bilmeyecektim bak sebepsiz sebepsiz diyip durdum

dereotu düşüğe neden olmaz balım. ha şunu da söyleyim Tsh yüksekliği olunca hamile kalırsın ama düşükle sonuçlanabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım :dua:

Adama sürekli soru soruyorum bıktım artık :KK33:

sor canım işi ne, bu onun görevi (:

Öyle kuZum ama prosedür bu şekilde işliyo maddi durumu olanlar direkt tüp bebek istiyo ama devlette 3 aşılamadan sonra devlet tüp bebeğe destek çıkıyo

yani önce anamızı ağlatıp sonra güldürüyor devlet (: zaten aşılama da ücretli kuzum. öyle ya da böyle ödüyoruz. :D

Benim 3 tsh ama engel değil diyorlar allah allah

engel canım, benim de geçen 3.25 çıkmıştı ilaçla düşürdük

Evet kuZum hatta sen demiştin babam bi daha ki ay hamile kalırsın bende de öyle oldu diye :):)

evet canım Rabbim size de yaşatsın tattırsın bu duyguyu :dua:gerçekten çok güzel pek anlamıyorsun tabi bu kişiden kişiye değişiyor ama asıl hissedince alıcaz tadı herhalde :):) bazı hamileler var benimle pişman gibiler yük gibi görüyorlar çok istedikleri halde doğurunca bitecek zannediyorlar çok üzülüyorum onları görünce
Bende cok üzlüyorm öylelerini görünce Allahın mucizesinin farknda degiller ne yazıkki Allahım hayrlı bi şekilde nasip etsnnn bize de

dereotu düşüğe neden olmaz balım. ha şunu da söyleyim Tsh yüksekliği olunca hamile kalırsın ama düşükle sonuçlanabilir, bunu da göz önünde bulundurmak lazım. o yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım :dua:

sor canım işi ne, bu onun görevi :-)

yani önce anamızı ağlatıp sonra güldürüyor devlet :-) zaten aşılama da ücretli kuzum. öyle ya da böyle ödüyoruz. :KK70:

engel canım, benim de geçen 3.25 çıkmıştı ilaçla düşürdük
O kadarını bilmiyorum kuZum miktarları falan :) ayrıca dere otu fazla kullanıldığında düşük yapıyo doktorum çok az tüket dedi;)

Back
X