hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
tesekkurler, aynen ikiz ikiz yerim onlari :)İnşallah tutar ilk denemede canım, benim de gönlümden hep tüp bebekle şöyle ikizlerim olsa diye geçiyo ama nasip tabi. Kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah
güzel kızlarım, hepinize selam. kafada sorunlar tepişince, bir de iş güç üstüne tuz biber olunca buraları pek bir ihmal ettim, farkındayım. çok şey yazmışsınız, topiğimize maşallah elimden geldiğince okumaya çalıştım.
adetin 17. günündeyim, uzayan akıntılar var-yok arası, bu ay ya geç yumurtlayacağım ya da tuhaflık var anlayamadım. ki keza bal-polen kürü yapıyorum ama henüz tık yok. gene de değerlendiriyoruz tabi, neme lazım tutar falan
R4bi4 kuzum batı 14 gün sonra, yani 20 kasım olarak yazabilirsin, sana zahmet. bu arada @Umithepvar bebişim nerelerdesin?
canım umuyorum ki aşılaman tutacaktır, olumsuzluklara kaptırma kendini
erkenden de test yapma sakın, bekle biraz bakalım
yavrum duygu durum değişimleri yazmışsın, sıkıntının sebebi o sanıyorum. normaldir, ileride bugünleri gülerek hatırlayacaksınız. eşin de azıcık çeksin nazını =) cinsiyet hep erkek gibi doğuyor içime =)
arkadaşlar da yazmış canım, 1 yıl dolduğunda aksiyon alıyorlar. klomen falan için de 2-3 ay falandır zannediyorum, deneyimli arkadaşlar detaylı yazar ama. . eşinin durumu da önemli tabi. o doğrultuda aşılama, en olmadı tüpe yönlendirirler..
canım değerleri paylaşmışsın ama çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim.
en kısa sürede dr. a göstermende yarar var, belki bir tedavi planlanır. kendini üzdüğün kadar da vahim olmayabilir ayrıca..
ayy bu gecikmeleri hep rahim kendini hazırlıyor bebişe diye yorumlarlar, sende de öyle olmuş desene =)
nasılsın canım? anlat bakalım deneyimlerini :)
anladığım kadarıyla sende her şey yolunda, eşinde birtakım sorunlar mevcut? peki doğal denemeyle çok mu zormuş kuzum? eşinde sayı mı hız mıydı sorun? bu süreçte yeme-içme alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışın, kboynuzu vs. tarzı kürlere başlayabilirsiniz. en azından tedavi de olacaksa başarı şansı artar. aşılama önermediler mi peki?
kusura bakma çok soru sordum ama bizim durumu andırıyor, merak ettim açıkçası. hakkınızda hayırlısı olsun canım
Canım hoşgeldin, inşaallah senin de güzel haberlerini alıcaz :)
amiiinnn inşaallah kuzum benim yaa
Ay insallah ikiz mi peki?Bi arkadaşım da aynı durumda kuzum. İlk denemede tuttu rahimde hiçbir problem olmadığı için.
Canim evet soyle ki 16 milyon cikti, doktor dusuk dedi. Rapor cikaralim direkt asilama filan ise yaramaz dedi. Morfoloji de 0 cikti gerci ona bir sey demedi... Yani adam ilk gorusmede hemen tup bebek olmaz diyordu, sonuclari gorunce dedigine gore cidden normal yollardan ihtimalimiz cok cok zayif olsa gerek...
3 Aralık kuzum
Süper olurinşallah canım artık doğuma gün sayalım hep birlikte doğuma gün sayıyoruz diye topik açalım
Merabalar tatlım inşallah tutar bu ay senindegüzel kızlarım, hepinize selam. kafada sorunlar tepişince, bir de iş güç üstüne tuz biber olunca buraları pek bir ihmal ettim, farkındayım. çok şey yazmışsınız, topiğimize maşallah elimden geldiğince okumaya çalıştım.
adetin 17. günündeyim, uzayan akıntılar var-yok arası, bu ay ya geç yumurtlayacağım ya da tuhaflık var anlayamadım. ki keza bal-polen kürü yapıyorum ama henüz tık yok. gene de değerlendiriyoruz tabi, neme lazım tutar falan
R4bi4 kuzum batı 14 gün sonra, yani 20 kasım olarak yazabilirsin, sana zahmet. bu arada @Umithepvar bebişim nerelerdesin?
yavrum duygu durum değişimleri yazmışsın, sıkıntının sebebi o sanıyorum. normaldir, ileride bugünleri gülerek hatırlayacaksınız. eşin de azıcık çeksin nazını =) cinsiyet hep erkek gibi doğuyor içime =)
arkadaşlar da yazmış canım, 1 yıl dolduğunda aksiyon alıyorlar. klomen falan için de 2-3 ay falandır zannediyorum, deneyimli arkadaşlar detaylı yazar ama. . eşinin durumu da önemli tabi. o doğrultuda aşılama, en olmadı tüpe yönlendirirler..
canım değerleri paylaşmışsın ama çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim.
en kısa sürede dr. a göstermende yarar var, belki bir tedavi planlanır. kendini üzdüğün kadar da vahim olmayabilir ayrıca..
ayy bu gecikmeleri hep rahim kendini hazırlıyor bebişe diye yorumlarlar, sende de öyle olmuş desene =)
anladığım kadarıyla sende her şey yolunda, eşinde birtakım sorunlar mevcut? peki doğal denemeyle çok mu zormuş kuzum? eşinde sayı mı hız mıydı sorun? bu süreçte yeme-içme alışkanlıklarını sağlıklı hale getirmeye çalışın, kboynuzu vs. tarzı kürlere başlayabilirsiniz. en azından tedavi de olacaksa başarı şansı artar. aşılama önermediler mi peki?
kusura bakma çok soru sordum ama bizim durumu andırıyor, merak ettim açıkçası. hakkınızda hayırlısı olsun canım
perşembe bat günüm cumartesi halasının doğum günü var ( görümcemin çok severim kendisini) o çok istiyor olmasını belki ona süpriz olarak gelirSüper olurhepberaber inşallah
Sağol canım Allah razı olsun bi umut yaşıyoruz gerçekten Rabbim esirgiyor benimde ilki düşük çok cahilmişim diyorum kendime neyin ne olduğunu bilmiyordum
Kizlar bugun ozele gittim dediki tum degerlerin normal tsh normal d vitamini dusuk ama bebekle ilgisi yok. D vitamini dusuk bebek olmaz yok tsh 4 bebek olmaz boyle seyler yok dedi. Anlamadim gitti ilac falan vermedsonraki ay klomenle tedavi edicekmis olmazsa 5 ay bekletecekmis sonra duruma bakacakmis. Yanarim verdigim paraya yanarim.Tüp bebek dediyse vardır bir bildiği canım, sonuçta hemen tüp bebek önermiyorlar çünkü . Aşılama vs hiç vakit kaybetme, inşallah herşey çabucak sonuçlanır hayırlı bir şekilde
D vitaminin kesinlikle var olduğuna inanıyorum ben benim d vitaminim 5 ti normali 30 küsürlerde olması gerekiyormuş ben 2 ay yükleme şeklinde kullandım sonra hamile kaldım belki tevafuk bilmiyorum ama alakası olduğunu düşünüyorumKizlar bugun ozele gittim dediki tum degerlerin normal tsh normal d vitamini dusuk ama bebekle ilgisi yok. D vitamini dusuk bebek olmaz yok tsh 4 bebek olmaz boyle seyler yok dedi. Anlamadim gitti ilac falan vermedsonraki ay klomenle tedavi edicekmis olmazsa 5 ay bekletecekmis sonra duruma bakacakmis. Yanarim verdigim paraya yanarim.
Onu daha bilmiyoruz canım bir hafta sonra gidecek kese içingüzel kızlarım, hepinize selam. kafada sorunlar tepişince, bir de iş güç üstüne tuz biber olunca buraları pek bir ihmal ettim, farkındayım. çok şey yazmışsınız, topiğimize maşallah elimden geldiğince okumaya çalıştım.
Nasıl güzel bir süpriz olur halasına :) alacağı en güzel hediye benceperşembe bat günüm cumartesi halasının doğum günü var ( görümcemin çok severim kendisini) o çok istiyor olmasını belki ona süpriz olarak gelir
Neden başlamamıs tedaviye anlamıyorum ki ne umutlarla gidiyor insanlarKizlar bugun ozele gittim dediki tum degerlerin normal tsh normal d vitamini dusuk ama bebekle ilgisi yok. D vitamini dusuk bebek olmaz yok tsh 4 bebek olmaz boyle seyler yok dedi. Anlamadim gitti ilac falan vermedsonraki ay klomenle tedavi edicekmis olmazsa 5 ay bekletecekmis sonra duruma bakacakmis. Yanarim verdigim paraya yanarim.
Bende sizler için duacıyım cnmNasıl güzel bir süpriz olur halasına :) alacağı en güzel hediye benceperşembeye az kaldı canım dua edelim
Kizzzzzz nereyeMerhaba kızlar, ben bir süre yokum. Döndüğümde hepinizi hamiş olarak görmek en içten temennim
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun
Hayırdır canımMerhaba kızlar, ben bir süre yokum. Döndüğümde hepinizi hamiş olarak görmek en içten temennim
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun
Saolasın canımBende sizler için duacıyım cnm
canim bu ay gec adet oldum sol tarafta kist olmus adetle atilsin dedi ama yumurta takibinden sonra git 6 ay sonra dene demesi garipNeden başlamamıs tedaviye anlamıyorum ki ne umutlarla gidiyor insanlar
Daha gelen yok cnm yrn gelirse bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?