Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

tesekkurler :)

İnşallah tutar ilk denemede canım, benim de gönlümden hep tüp bebekle şöyle ikizlerim olsa diye geçiyo ama nasip tabi. Kısa sürede güzel haberlerini alırız inşallah
tesekkurler, aynen ikiz ikiz yerim onlari :)

Canım hoşgeldin, inşaallah senin de güzel haberlerini alıcaz :)

amiiinnn inşaallah kuzum benim yaa

Canim evet soyle ki 16 milyon cikti, doktor dusuk dedi. Rapor cikaralim direkt asilama filan ise yaramaz dedi. Morfoloji de 0 cikti gerci ona bir sey demedi... Yani adam ilk gorusmede hemen tup bebek olmaz diyordu, sonuclari gorunce dedigine gore cidden normal yollardan ihtimalimiz cok cok zayif olsa gerek...
Bi arkadaşım da aynı durumda kuzum. İlk denemede tuttu rahimde hiçbir problem olmadığı için.
Ay insallah ikiz mi peki?

Tüp bebek dediyse vardır bir bildiği canım, sonuçta hemen tüp bebek önermiyorlar çünkü . Aşılama vs hiç vakit kaybetme, inşallah herşey çabucak sonuçlanır hayırlı bir şekilde

Merabalar tatlım inşallah tutar bu ay seninde ben kendime çok kızıyorum iki buçuk yıl önce nişanlıyken demişti doktor hormon testi yaptır diye aksattım gitti şimdide E2 değeri düşük çıkınca internet bilgilerine bakarak çok üzüldüm inşallah düşündüğüm gibi değildir haftaya kadın doğuma gidicem iyi düşünmek istiyorum çok sağol güzelim iyi temenniler insanın moralini düzeltiyor biryerde

Sağol canım Allah razı olsun bi umut yaşıyoruz gerçekten Rabbim esirgiyor benimde ilki düşük çok cahilmişim diyorum kendime neyin ne olduğunu bilmiyordum

Tüp bebek dediyse vardır bir bildiği canım, sonuçta hemen tüp bebek önermiyorlar çünkü . Aşılama vs hiç vakit kaybetme, inşallah herşey çabucak sonuçlanır hayırlı bir şekilde
Kizlar bugun ozele gittim dediki tum degerlerin normal tsh normal d vitamini dusuk ama bebekle ilgisi yok. D vitamini dusuk bebek olmaz yok tsh 4 bebek olmaz boyle seyler yok dedi. Anlamadim gitti ilac falan vermedsonraki ay klomenle tedavi edicekmis olmazsa 5 ay bekletecekmis sonra duruma bakacakmis. Yanarim verdigim paraya yanarim.

D vitaminin kesinlikle var olduğuna inanıyorum ben benim d vitaminim 5 ti normali 30 küsürlerde olması gerekiyormuş ben 2 ay yükleme şeklinde kullandım sonra hamile kaldım belki tevafuk bilmiyorum ama alakası olduğunu düşünüyorum

Onu daha bilmiyoruz canım bir hafta sonra gidecek kese için

perşembe bat günüm cumartesi halasının doğum günü var ( görümcemin çok severim kendisini) o çok istiyor olmasını belki ona süpriz olarak gelir
Nasıl güzel bir süpriz olur halasına :) alacağı en güzel hediye bence perşembeye az kaldı canım dua edelim

Neden başlamamıs tedaviye anlamıyorum ki ne umutlarla gidiyor insanlar

Kist adetle gider büyük ihtimal ama 6 ayda az bir süre değilki git denmez ee yumurta takibi için gidecekmisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…