Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim demin sanki su gibi akintim oldu camasirmda ıslanmış acaba yumurtlamamis olabilir miyim ki hala

İyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasıl valla uğraşıp duruyoruz artık ama bıraktım ya valla yoruldum çünkü heray negatif
İyi diyelim iyi olsun kuZum bebişte iyidir inşaallah 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ama bekliyorum öyle :) bat dün müydü canım bırak zaten o anda geliyo sıpa :):)

İyi diyelim iyi olsun kuZum bebişte iyidir inşaallah 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ama bekliyorum öyle :) bat dün müydü canım bırak zaten o anda geliyo sıpa :):)
Bugündü canım olmadı yrn gelir kesin esimde çok usteleme diyo artık bıraktım valla.iyidir canım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.ay kızım bile dioki anne ben dua ediyorum ama hala kardeşim olmuo Dio nekadar kötü oldum yavrum neleri dusunuo

Artık yerini bebişe bırakmıştır inşaallah canım... çok isteyince bi şeyler erteleniyor Rabbim en çok istediğinizle imtihan ederim diye de kanıtlıyor...biraz boşverince geliyo Rabbim meleğinin duasının hürmetine versin bebeğini inşaallah kuZum

Merhaba kızlar, ben bir süre yokum. Döndüğümde hepinizi hamiş olarak görmek en içten temennim

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun
Canım hayırdır niye yoksun? İnşallah önemli sorun yoktur iyi ol sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…