KuZum iyi geceler nasılsın naptın aklımdaydın iyi oldu gördüğüm :)Daha gelen yok cnm yrn gelirse bildiririm
Ne hissediosun kız var mi bi ümidin hayırlısı olsun insIyi geceler canlar bugünde bitti bata son 1
İyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasıl valla uğraşıp duruyoruz artık ama bıraktım ya valla yoruldum çünkü heray negatifKuZum iyi geceler nasılsın naptın aklımdaydın iyi oldu gördüğüm :)
İyi diyelim iyi olsun kuZum bebişte iyidir inşaallah 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ama bekliyorum öyle :) bat dün müydü canım bırak zaten o anda geliyo sıpa :):)İyiyim canımm sen nasılsın bebiş nasıl valla uğraşıp duruyoruz artık ama bıraktım ya valla yoruldum çünkü heray negatif
Bugündü canım olmadı yrn gelir kesin esimde çok usteleme diyo artık bıraktım valla.iyidir canım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.ay kızım bile dioki anne ben dua ediyorum ama hala kardeşim olmuo Dio nekadar kötü oldum yavrum neleri dusunuoİyi diyelim iyi olsun kuZum bebişte iyidir inşaallah 5 haftadır görmüyorum çok merak ediyorum ama bekliyorum öyle :) bat dün müydü canım bırak zaten o anda geliyo sıpa :):)
Artık yerini bebişe bırakmıştır inşaallah canım... çok isteyince bi şeyler erteleniyor Rabbim en çok istediğinizle imtihan ederim diye de kanıtlıyor...biraz boşverince geliyo Rabbim meleğinin duasının hürmetine versin bebeğini inşaallah kuZumBugündü canım olmadı yrn gelir kesin esimde çok usteleme diyo artık bıraktım valla.iyidir canım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.ay kızım bile dioki anne ben dua ediyorum ama hala kardeşim olmuo Dio nekadar kötü oldum yavrum neleri dusunuo
Canım hayırdır niye yoksun? İnşallah önemli sorun yoktur iyi ol senMerhaba kızlar, ben bir süre yokum. Döndüğümde hepinizi hamiş olarak görmek en içten temennim
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun
Umidim zaten yoktu kuzum şimdi kalktım lekelenme başlamış geliyo kırmızılar yineNe hissediosun kız var mi bi ümidin hayırlısı olsun ins
Hayırlısı olsun cnm bu aydan bnmde umudum yok zaten bnmde bugünü saymazsak 8 gun var bataUmidim zaten yoktu kuzum şimdi kalktım lekelenme başlamış geliyo kırmızılar yine
Günaydın cnm:)Gunaydin kizlarrrrr
Tamamen sökmeden ümidini kaybetme canımUmidim zaten yoktu kuzum şimdi kalktım lekelenme başlamış geliyo kırmızılar yine
Yaaa belki gelmez devamıUmidim zaten yoktu kuzum şimdi kalktım lekelenme başlamış geliyo kırmızılar yine
Inşallah hayırlı.haber alırsın cnmHayırlısı olsun cnm bu aydan bnmde umudum yok zaten bnmde bugünü saymazsak 8 gun var bata
Gelir canım bosa umutlanmaya gerek yokYaaa belki gelmez devamı
Yok kuzu her ay böyle olur benimki o yüzden kesin yaniTamamen sökmeden ümidini kaybetme canım
Hayırlısı olsun bi daha ki aya olur inşallahGelir canım bosa umutlanmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?