• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de prolaktinim yüksekti doktorum ilaç verebilirim ama ben ilaç vermek yerine nedenini araştırmaktan yanayım kabul edersen endokrine gitmelisin dedi. Öylelikle başladım bi sürü test sonucu mr çekildi ve hipofiz bezimde adenom çıktı. Aralıkta bi yıl olcak çok şükür şuan iyi seyrediyo değerlerim tekrar mr çekilcek yakında. İhmal etme derim tedavisi kolay bişey önlemini al bence kuzum tüm testleri yaptır
tamam cnm. bunu doktorla konuscm. regl olunca gidicem. hem o arada sorarim neden boyle die

Canım yarın yaparım muhtemelen, inşallah sağlıklıysa olsun, insan ilkinde boş gebelik geçirince sevinemiyor, hep tedirginlik
Haklısın canım sonuna kadar . Sabah bize güzel haberler ver inşallah :dua:

Canım yarın yaparım muhtemelen, inşallah sağlıklıysa olsun, insan ilkinde boş gebelik geçirince sevinemiyor, hep tedirginlik
Çok haklısın ama emin ol genelde doktorlar öle söylüyor boş gebelik tekrarlama şansı çok düşükmüş içini ferah tut

İyiyim hamdolsun balım sağolasın sen nasılsın ❤️
Neden canım test falan yaptın mı
kuzum yeni,bi,tedaviye baslayacagiz. onceki doktoru biraktim. ona gore ben.pcostim. tuolerim kapaliydi..asilama tutmayacak dedi. direkt tuoe gecelim dedi. yeni doktorum ise tuolerin acik. tup bebege gerek yok,hatta su asamada asilama bile olmayabilir dedi. dun test yaotim 9,aydir ilk,defa prolaktin yuksek cikti anlamadm cnm neden oyle oldu. regl,olmayi bekliorm

kuzum yeni,bi,tedaviye baslayacagiz. onceki doktoru biraktim. ona gore ben.pcostim. tuolerim kapaliydi..asilama tutmayacak dedi. direkt tuoe gecelim dedi. yeni doktorum ise tuolerin acik. tup bebege gerek yok,hatta su asamada asilama bile olmayabilir dedi. dun test yaotim 9,aydir ilk,defa prolaktin yuksek cikti anlamadm cnm neden oyle oldu. regl,olmayi bekliorm
Valla ilginç canım, ikisi de çok farklı konuşmuş birbirinden. Prolaktin için ilaç verir herhalde canım çözülmeyecek bir şey değil evelallah ❤️

Back
X