- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Bu kadar gecikmeye keşke sevinebilecegim bı haber alabilseydim yorulduğumu hissediyorum artik
Haklısın canım, çok yıprandın sen de. Ne diyeceğimi bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar gecikmeye keşke sevinebilecegim bı haber alabilseydim yorulduğumu hissediyorum artik
1.5yila yakın oldu canım insan gerçekten psikolojikmen cokuoHaklısın canım, çok yıprandın sen de. Ne diyeceğimi bilemiyorum
Çok haklısın ama emin ol genelde doktorlar öle söylüyor boş gebelik tekrarlama şansı çok düşükmüş içini ferah tut
Tatlım 8. gün demişsin ama erken en az 10 günde çıkıyor içini ferah tut inşallah seninledir meleğin moralini yüksek tutYa kizlar moralim cokkk bozukkkk.
Bugun catlatma ignesinin 10. Asilamanin 8. Gunu.
Ogleden aonra oylesine bir test yapayim dedim 2. Cizgi silikte olsa cikti.
2 saat kadar sonra karnima ani bicak gibi bir agri saplandi. 30 dk kadar surdu.
Esim aldi acile goturdu. Kan tahlili yaptilar. Negatif .
Nasil olur ya en azindan 5 10 cikmasi lazimdi.
Idrar testi pozitif.
Dogudayiz hastane berbat acaba yanlis mi cikti desem bilemiyorum.
Cok umutluydum o agri saplanmasi yerlesmede oluyor demislerdi.
Nasil bir imtihan bu ya rabbim yuzumuzu guldur artik. Inanin aglamaya halim yok.
Cok cok uzgunum ya.
Hayatimda ilk kez akintim vardi hani dedim hamilelik oncesi oluyor. Umut ettim ama ben kimim ki kim. Neyime umut etmekk
Regl olmayı bekliyorum bütün belirtiler var ne yazık ki. Gelsin de hormon testleri için doktora gidicem.Nasılsın balım
canım ya o kadar da karamasara bağlama valla hepimiz sen gibiyiz ben buraya girince derttaslarimla olmak ıyi geliyor rabbim nasip eder bize de elbet umutla bekleyelim benimde 14 ay olacak hâlâ birşey yok hic korunmadik hicbir tedaviye başlamadık umutla bekliyorum inşallah olacakYa kizlar moralim cokkk bozukkkk.
Idrar testi pozitif.
Nasil bir imtihan bu ya rabbim yuzumuzu guldur artik. Inanin aglamaya halim yok.
Cok cok uzgunum ya.
Hayatimda ilk kez akintim vardi hani dedim hamilelik oncesi oluyor. Umut ettim ama ben kimim ki kim. Neyime umut etmekk
al benden de o kadar canımRegl olmayı bekliyorum bütün belirtiler var ne yazık ki. Gelsin de hormon testleri için doktora gidicem.
Sen nasilsin![]()
Günaydın canım daha iyi misin1.5yila yakın oldu canım insan gerçekten psikolojikmen cokuo
Günaydın canım yani iyi sayılırım ilk 2gun falan etkisinde kalıyorum tabi buay farklı bı doktora gidicem bakalım esimde cikicak farklı bı doktoraGünaydın canım daha iyi misin
Günaydın canım yani iyi sayılırım ilk 2gun falan etkisinde kalıyorum tabi buay farklı bı doktora gidicem bakalım esimde cikicak farklı bı doktora
Ya kizlar moralim cokkk bozukkkk.
Idrar testi pozitif.
Cok cok uzgunum ya.
seninn icin ne teshis koydular cnmGünaydın canım yani iyi sayılırım ilk 2gun falan etkisinde kalıyorum tabi buay farklı bı doktora gidicem bakalım esimde cikicak farklı bı doktora
Ama canım sen isteyerek yapmıyorsunki bunuTest yaptım koca bi negatif, eşim bile trip attı her ay hamileyim diyosun oyun gibi ne bu böyle diye....