Canım benimde tsh 4,87 çıktı. Doktor sınırda dedi. Gerekli değil amaç tedbir amaçlı ilaç başlayalım dedi. 25 mg euthrox verdi 1 aydır kullanıyorumAmin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdm
cnm ben regl oldum. bgn. doktorum da yirt disina cikmis bi dahaki aya artkGünaydın canım benim yeni bat 10 aralık
Ben adetten 8 gün geçtiğinde öğrenmiştim inşallah vardır da çıkmamıştır umudunu yitirmeYa bata 5 gün kala idrarda çıkmaması normal mi yani yum. 9. gününde çok tereddütteyim bu ay çok ümitliyim çünkü
Ama canım bir de şu var tsh yüksekliği Bebek oluşumuna kontrol altına alınırsa engel değil. Ablamda da var tiroid ama tedavisiz 2 bebeği oldu. Sadece değerlerini normale indiren ilaç kullanıyorsun günde bir taneAmin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdm
Nodulun mu var o ilaç guatr için değil mydi?Canım benimde tsh 4,87 çıktı. Doktor sınırda dedi. Gerekli değil amaç tedbir amaçlı ilaç başlayalım dedi. 25 mg euthrox verdi 1 aydır kullanıyorum
Sahan öncesinde yapmış mıydınız testBen adetten 8 gün geçtiğinde öğrenmiştim inşallah vardır da çıkmamıştır umudunu yitirme
FSH canım yanls yazmsm hormonlar ici olanAma canım bir de şu var tsh yüksekliği Bebek oluşumuna kontrol altına alınırsa engel değil. Ablamda da var tiroid ama tedavisiz 2 bebeği oldu. Sadece değerlerini normale indiren ilaç kullanıyorsun günde bir tane
3 gün geçtiğinde yaptım çıkmadı 8 gün un sonunda eşim zorla yaptirdi da öyle öğrendim öyle ki beklemiyordum yani.Sahan öncesinde yapmış mıydınız test
Hayır canım nodülüm yok sadece 4.2 sınırken benim 4.87 çıktığı için tedbir amaçlı başlayalım gebelik düşünüyorsan dedi doktor.Nodulun mu var o ilaç guatr için değil mydi?
Ha onu bilmiyorum canımFSH canım yanls yazmsm hormonlar ici olan
Demekki hala Ümit var. Geç döllenmişte olabilir3 gün geçtiğinde yaptım çıkmadı 8 gün un sonunda eşim zorla yaptirdi da öyle öğrendim öyle ki beklemiyordum yani.
Ben regli oldum canim. Yarın ilk kez hormon tahlillerini yaptiracagim bakalim neler çıkacak
cnm ben regl oldum. bgn. doktorum da yirt disina cikmis bi dahaki aya artk
Kuzucum ben hala regl olmadım nedense gecikti. Testte yaptım dün ve bugün negatif malesef. Sanırım mevsimsel bi gecikme. Regl olunca yeni bat ı vericem sana canım
? ins cnm bekliorz. eli mahkum napalimBizlerle de paylaşırsın canım
Yaa, inşallah gerek kalmaz kuzum benim
ozl mesaj atamiorm cnm sana neden. evet cnm izmirdeymmaldelmor merhaba canim Izmir'desin sanirim hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsun ve memnun musun? Burdan isim vermek yasaksa ozelden de yazabilirsin canim.
Sagolasin simdiden
Bilmiyorum kiozl mesaj atamiorm cnm sana neden. evet cnm izmirdeym
Baktirdim canim tum testler hsg semen hormon o kadar guzelki bu mukemmeliyete dayanamiyor yumurtyla sperm bir turlu bir araya gelemiyorlar.Hahah yaa çok tatlısın valla. Yanı başka şey olsa böylesine temiz sonuç çıkmazbu arada tsh baktrdn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?