Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdm
Canım benimde tsh 4,87 çıktı. Doktor sınırda dedi. Gerekli değil amaç tedbir amaçlı ilaç başlayalım dedi. 25 mg euthrox verdi 1 aydır kullanıyorum

Amin canım TSH 11.4 çıkınca öyle dusundm ve doktr da sunu dedi yumurtalar çok guzel temiz gorunyr nasıl 11.4 cikti deynce dedim bir şeyler iyi gtmyr anlsln. Ki 1 yıl deynce bu testi yaptrdi doktor yoksa hala beklyrdm
Ama canım bir de şu var tsh yüksekliği Bebek oluşumuna kontrol altına alınırsa engel değil. Ablamda da var tiroid ama tedavisiz 2 bebeği oldu. Sadece değerlerini normale indiren ilaç kullanıyorsun günde bir tane

FSH canım yanls yazmsm hormonlar ici olan

Nodulun mu var o ilaç guatr için değil mydi?
Hayır canım nodülüm yok sadece 4.2 sınırken benim 4.87 çıktığı için tedbir amaçlı başlayalım gebelik düşünüyorsan dedi doktor.

maldelmor merhaba canim Izmir'desin sanirim hangi kadin dogum doktoruna gidiyorsun ve memnun musun? Burdan isim vermek yasaksa ozelden de yazabilirsin canim.
Sagolasin simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…