Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selamlar herkese bat 20 kasım

1.5yil oldu gün aşırı ilişki şansımız yok malesef

Böle doktorlarada uyuz oluyorum bisiler solese ölcekler sanki aynen canım dikkat et stresten uzak dur elinden geldigince

canim gebemisin cok sevindim
ahh kuzum daha belli değil ya totem yaptim takvim ekledim insallah şans getirir dileyen herkese nasip olur inşalalh valla dün iğnenin 10. günü negatif cıktı bugün 11.günü kurudukça iyice belirlesen pozitif oldu alttaki bugüne ait 11. gün üstteki 10. gün dün e ait

Canim kan testi versen supheden kurtulursun insallah gebesindir

Ya kızlar alakasız olacak belki ben çok ince bir çizgi gibi birşey görüyorum lütfen benim için dikkatli bakarmisiniz ben mi yanlış görüyorum var mı birşey

Eklentiler

• Screenshot_20181114-003326.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 53
Günaydııııınnnn kızlar bi süredir girmiyorum siteye nasılsınız nasil gidiyor

Merhaba tatlım nerelerdesin :)

Canım merhaba nasılsın :)
Valla bu sonuçlardan hiçbir şey anlamadım ben :)

Kızlar Sizce ovulasyon testiyle takip mi yoksa doktora gidip muayene olmak mı yumurta çatlayana kadar

Kuzum doktor takibi en iyisi

Kuzum merhaba, şükür bebişin iyiymiş Kimseyi takma, sorunlarını da her ne olursa olsun en yakınların dahil kimseye söyleme gerekmedikçe
Allah bizleri pis nefeslerin şerrinden korusun.

kızlarrr meraba nasilsinz üstteki tet catlatma ignesinin 10. günü ya i dün alttaki 11. günü bugün kurudukça dahada belirginleşti sizcede bellimiEki Görüntüle 2205478

Canımm biliyorum bu marka dışında bir test bulamadın ama totemin hayırlı olsun inşallah bizlere müjdeli haber verirsin :)

Ben kendimi çok yorgun ve umutsuz hissediyorum artık... Şükür eşimde sıkıntı çıkmadı ama benim kist işte... Her doktora görünmekten bıktım sıkıldım..

Kuzum eşimin halasının da çikolata kisti varmış. Arpacık soğanını fırında biraz yumuşatıp fitil yapmış. 1 hafta sonra kadın banyoda kisti düşürmüş. Mucize gibi bir şey.

normal kis mi çikolata kisti falan mı ?

Tatlım nasılsın regl oldun mu

Merhaba canlar, ya isler yogun bir de zaten biraz bebek isini dusunmemeye calisiyorum; stresim azalsin diye :)

Merhaba canım başka şeylerle kafanı yor valla ben örgü örüyorum o yüzden buraya bile bakamadım dünden beri. o kadar kaptırmışım kendimi

Selamlar herkese bat 20 kasım

Merhaba tatlım az kalmış :)

Ya kızlar alakasız olacak belki ben çok ince bir çizgi gibi birşey görüyorum lütfen benim için dikkatli bakarmisiniz ben mi yanlış görüyorum var mı birşey

Canım ben de gördüm kaç gün var bata

Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı idrara henüz geçmemiş olabilir mi ? Hastane de de işim vardı bugün tsh ölçtürecektim bhcg ye de baktırdım öğlen 2 de çıkacak sonuç. Varsa kanda çıkar değil mi adete 5 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…