- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kuzu gelişme yok mu en son hsg çektiricem diyordun keşke çektirseydinyerimizde sayıyoruz balım :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu gelişme yok mu en son hsg çektiricem diyordun keşke çektirseydinyerimizde sayıyoruz balım :/
O ay randevu doluymuş balım öbür aya da köydeydim falan denk gelmedi işte canım beklemedeyim napayım :/Kuzu gelişme yok mu en son hsg çektiricem diyordun keşke çektirseydin![]()
Moral bozmak yok kuzuuuO ay randevu doluymuş balım öbür aya da köydeydim falan denk gelmedi işte canım beklemedeyim napayım :/
İnşallah kuzum ya benimle birlikte merak eden birçok kişi var önce sağlık tabiki sonra da bakalım tahminler doğru çıkacak mı onu da çok merak ediyorum :).)İlla söyleyecekler kuzu 16. Haftada zaten organ gelişimi tamamlanmış oluyor. Bazı doktorlar yanılma payından dolayı söylemiyor ama 15-16 dan sonra söylerler artık gösterirse. :)
Evet balım hep derim hayat mucizelerle dolu :) Hayırlısı olsun inşallah çok sağol motivasyon için kuzumMoral bozmak yok kuzuuu
Bak onca kişi tüp bebeğe hazırlanırken sürpriz yaşıyor inşallah hayırlısıyla zamanını bilip gelecektir minnoşlar :) Hatta başarısız denemelerin ardından doğal yolla kendiliğinden hamiş kalanlarda var gerçi sende çok iyi biliyorsunHsg işini erteleme bence duruma göre hareket edersiniz kuzu
![]()
Hayırlı sabahlar canım benim :)Hayırlı sabahlar kızlar :)
Günaydın herkese :) Rüyamda bu ay doğum yapmış olan arkadaşımın erkek bebeğine bakıyordum, uyuttum, pışpışladım filan... Mutluydum benim olmasa da..

Kızlar adetin 16. Günü bugün kasik ve karin agrilari sebebi hala yum doneminde olabilir miyim gcen ayda dogru duzgun yum akintisi olmadi bu ay da oyle cok az az islaklik hissediyorum bugun sabah sadece beyaz yapiskan akıntı vardi azicik acaba gec mi yumurtlycam ki
Tahmini bat 18 Aralık
Gebelik dışında bj kkonu ben ne yersem yiyim yedikten sonra midem bulanıyor neden olabilir acaba ya ?
Hayırlı sabahlar canım benim :)
Günaydın canım, inşallah gün gelir kendi bebeğini sever uyutursun![]()
4 aydır istiyoruz tatlım, ilk iki ay umursamadım. Sonraki iki ay da olmayınca hormonlarıma bi baktırayım dedim fsh yüksek çıkınca moral bozukluğu oldu bendeKuzumm dediğin gibi takmamayı becerebilsek :) o yöntemi bulmamız lazım ama nasıl
Ne zamandır istiyorsun 2.yi balım :)
İyiyim kuzum durumlar belli sizi merak ettim bende :)Yavrular naparsiniz bakam :)) ben is yerinde bineklemecee sikici bi izmir havasi var calisilmiyor :)
Rabiam kuzummm sikma tatli canini her sey olacagina varacak yaa bnde su son dr meselesinde mahvoldm ama erkekler iste bazen yerin dibine sokasim hic cikarmayasim bazen de pamuklara sarip sarmalayasim geliyoo..onlar da bizim icin ayni seyleri dusunuyodur eminim kii :) biz canimizi ne kdr sikarsak sikalim onlar olmadan bu is olmuyor :) keske olsaydi bi duzine yapmistk smdiye :))))
A April wind canimm iyi vala debeleniyz ayni tas ayni hamam nolsunn sen napiysn nasil gidiyrr bakalim anlat biraz :)
Bizde gordugun gibi yavrm dua ediyorsun dimi :)İyiyim kuzum durumlar belli sizi merak ettim bende :)![]()
Ay maşallah kuzuya.Erkek gibi geldi bana :)kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm![]()
Cnm hic bir fikrm yk masallah diyeyim dedm :)kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm![]()
Cnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurduKızlar demin seffaf yumurta aki uzayan akintim geldigini gordum simdi yeni mi yumurtladim yoksa yumurta catladi mi
Bugünden itibaren mi 14gun ekliyim bu ay gecikmeli adet olcam belli oldu
Bqzen oluyor bqzen olmuyir simdi seffaf uzayan akintiyi gördum ya yumurta catladi mi ki daha catlayacak mi ki hani kac gun daha degerlrndrmeliyimsence senin nasil oluyorduCnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurdu