• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ay randevu doluymuş balım öbür aya da köydeydim falan denk gelmedi işte canım beklemedeyim napayım :/
Moral bozmak yok kuzuuu❤️
Bak onca kişi tüp bebeğe hazırlanırken sürpriz yaşıyor inşallah hayırlısıyla zamanını bilip gelecektir minnoşlar :) Hatta başarısız denemelerin ardından doğal yolla kendiliğinden hamiş kalanlarda var gerçi sende çok iyi biliyorsun❤️ Hsg işini erteleme bence duruma göre hareket edersiniz kuzu:KK24:

İlla söyleyecekler kuzu 16. Haftada zaten organ gelişimi tamamlanmış oluyor. Bazı doktorlar yanılma payından dolayı söylemiyor ama 15-16 dan sonra söylerler artık gösterirse. :)
İnşallah kuzum ya benimle birlikte merak eden birçok kişi var önce sağlık tabiki sonra da bakalım tahminler doğru çıkacak mı onu da çok merak ediyorum :).)

Moral bozmak yok kuzuuu❤️
Bak onca kişi tüp bebeğe hazırlanırken sürpriz yaşıyor inşallah hayırlısıyla zamanını bilip gelecektir minnoşlar :) Hatta başarısız denemelerin ardından doğal yolla kendiliğinden hamiş kalanlarda var gerçi sende çok iyi biliyorsun❤️ Hsg işini erteleme bence duruma göre hareket edersiniz kuzu:KK24:
Evet balım hep derim hayat mucizelerle dolu :) Hayırlısı olsun inşallah çok sağol motivasyon için kuzum ❤️❤️

Günaydın herkese :) Rüyamda bu ay doğum yapmış olan arkadaşımın erkek bebeğine bakıyordum, uyuttum, pışpışladım filan... Mutluydum benim olmasa da..

Kızlar adetin 16. Günü bugün kasik ve karin agrilari sebebi hala yum doneminde olabilir miyim gcen ayda dogru duzgun yum akintisi olmadi bu ay da oyle cok az az islaklik hissediyorum bugun sabah sadece beyaz yapiskan akıntı vardi azicik acaba gec mi yumurtlycam ki
Tahmini bat 18 Aralık
Gebelik dışında bj kkonu ben ne yersem yiyim yedikten sonra midem bulanıyor neden olabilir acaba ya ?

Canımm sen bu günleri de değerlendir ne olur ne olmaz, yumurta çatladıktan sonra beyaz süt gibi akıntı olur derler.

Öbür konu hakkında hiçbir fikrim yok kuzum

Kuzumm dediğin gibi takmamayı becerebilsek :) o yöntemi bulmamız lazım ama nasıl :-)
Ne zamandır istiyorsun 2.yi balım :)
4 aydır istiyoruz tatlım, ilk iki ay umursamadım. Sonraki iki ay da olmayınca hormonlarıma bi baktırayım dedim fsh yüksek çıkınca moral bozukluğu oldu bende :( yapacak da bişey yok, Allah'ın takdiri. Bununla ilgili yazıları okuyorum da fsh değeri çok çok yüksek olanların, hatta doktorların çocuğun olmaz dediği kişilerin hamile kaldıklarını öğrendim. O yüzden ümitsiz değilim, rabbim nasip edecek inşallah. Ah bi takmasak:confused:

Yavrular naparsiniz bakam :)) ben is yerinde bineklemecee sikici bi izmir havasi var calisilmiyor :)
Rabiam kuzummm sikma tatli canini her sey olacagina varacak yaa bnde su son dr meselesinde mahvoldm ama erkekler iste bazen yerin dibine sokasim hic cikarmayasim bazen de pamuklara sarip sarmalayasim geliyoo..onlar da bizim icin ayni seyleri dusunuyodur eminim kii :) biz canimizi ne kdr sikarsak sikalim onlar olmadan bu is olmuyor :) keske olsaydi bi duzine yapmistk smdiye :))))
A April wind canimm iyi vala debeleniyz ayni tas ayni hamam nolsunn sen napiysn nasil gidiyrr bakalim anlat biraz :)

Yavrular naparsiniz bakam :)) ben is yerinde bineklemecee sikici bi izmir havasi var calisilmiyor :)
Rabiam kuzummm sikma tatli canini her sey olacagina varacak yaa bnde su son dr meselesinde mahvoldm ama erkekler iste bazen yerin dibine sokasim hic cikarmayasim bazen de pamuklara sarip sarmalayasim geliyoo..onlar da bizim icin ayni seyleri dusunuyodur eminim kii :) biz canimizi ne kdr sikarsak sikalim onlar olmadan bu is olmuyor :) keske olsaydi bi duzine yapmistk smdiye :))))
A April wind canimm iyi vala debeleniyz ayni tas ayni hamam nolsunn sen napiysn nasil gidiyrr bakalim anlat biraz :)
İyiyim kuzum durumlar belli sizi merak ettim bende :) :KK200:

kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm :KK68:

Eklentiler

• CYMERA_20181205_151950.webp
    CYMERA_20181205_151950.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 34
  • CYMERA_20181205_151921.webp
    CYMERA_20181205_151921.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar demin seffaf yumurta aki uzayan akintim geldigini gordum simdi yeni mi yumurtladim yoksa yumurta catladi mi
Bugünden itibaren mi 14gun ekliyim bu ay gecikmeli adet olcam belli oldu

Son düzenleme:
kızlarr napıyorsunuz nasılsınız maalesef sayfa birikmiş okuyamadım hepsini biraz ara buldum iş yerinden foto atayım dedim yorum bekliyorum 10 haftalık ultrason fotosu koyucam kimin içinden ne geçiyo merak ediyorummm :KK68:
Ay maşallah kuzuya.Erkek gibi geldi bana :)

Cnm hic bir fikrm yk masallah diyeyim dedm :)

Kızlar demin seffaf yumurta aki uzayan akintim geldigini gordum simdi yeni mi yumurtladim yoksa yumurta catladi mi
Bugünden itibaren mi 14gun ekliyim bu ay gecikmeli adet olcam belli oldu
Cnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurdu

Cnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurdu
Bqzen oluyor bqzen olmuyir simdi seffaf uzayan akintiyi gördum ya yumurta catladi mi ki daha catlayacak mi ki hani kac gun daha degerlrndrmeliyimsence senin nasil oluyordu

Back
X