Gercekten cok zor cnm..Hayırlısıyla inşallah tekrar nasip olsunçok zor bir süreç
Geçmiş olsun canım, bu konuda nasıl teskin edilir bilemiyorum :/Allah razı olsun canım
Bebeğim beni çok çabuk terketti :/
Hayırlısı insalllah
Atlattinmi kuzucuk misafirleriniKuzular merhaba
Şükür balım belim koptu.Atlattinmi kuzucuk misafirlerini
Merhabalar canım, nasılsınKuzular merhaba
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
@Zeyah3917
Ekim Anneleri
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
@emineee_e
@kubra5505
Kasım Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Gulmet3
Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir.
Anne Adaylarımız
@Hyomay 4 Aralık
@ggul1212 5 Aralık
M MrsRed 9 Aralık
@yaprakali 10 Aralık
@balbocegi35 10 Aralık
@papatyam67 10 Aralık
@bengiisuu 10 Aralık
@Huzur45 13 Aralık
@AloeeVeraa 13 Aralık
@cengelliigne 14 Aralık
@dvtb 14 Aralık
@AlessiaLeon 15 Aralık
@kartanesi64 15 Aralık
R4bi4 16 Aralık
@damlaozcan0666 16 Aralık
@cigdemengin 20 Aralık
@17platon17 21 Aralık
@Valensiya 23 Aralık
E ebruu05 23 Aralık
@Masalim17 1 Ocak
Hayırdır canım, neden öyle düşünüyorsun. Allahtan ümit kesilmez. Bazen ben de öyle hissediyorum da kendi kendimize moral bozukluğu yapmamamız lazım. Allahım sıkıntılarından kurtarsın inşallahBugün modum aşırı düşük.. Artık çocuk fikrini aklımdan tamamen atmam gerek.. Olmadıkça dibe vuruyorum. Ne zor imtihanmış
Ayyy maşallah ne kadar güzel. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallah. Dua et bebiş isteyenleremerhaba,
öncelikle herkese şimdiden hayırlısı olsun demek istiyorum :)
Benim bat 30 Kasım'dı ve 5+2 haftalık hamileyim ekler misiniz?
Günaydın balım, dün misafirim vardı aşırı yorgundum. gece sızmışım :) Sen nasılsın kuzumMerhabalar canım, nasılsın
Ayyy maşallah ne kadar güzel. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşallah. Dua et bebiş isteyenlere
Evet sonradan okudum misafir ağırladığını da yazamadım tatlım. Atlatmışın misafiri sağlıcaklaGünaydın balım, dün misafirim vardı aşırı yorgundum. gece sızmışım :) Sen nasılsın kuzum
Sorma kuzum, bi de grip oldum yorgan döşek yatıyorum şimdiEvet sonradan okudum misafir ağırladığını da yazamadım tatlım. Atlatmışın misafiri sağlıcakla
Sabır canımın içiBugün modum aşırı düşük.. Artık çocuk fikrini aklımdan tamamen atmam gerek.. Olmadıkça dibe vuruyorum. Ne zor imtihanmış
Sorma kuzum, bi de grip oldum yorgan döşek yatıyorum şimdi[/QUOTE
Amannn, çok geçmiş olsun canım benimm. Bu havalarda normal hastalık da. İnşallah fazla sürmez toparlanırsın hemen. Dikkat et kendine, ıhlamur, nane limon iç içebilirsen. Ya da portakal mandalina takviyesi yap, iyi geliyor.
Canımm peki ne yapmayı düşünüyorsun. Ben sonuçlardan anlamadım ama morfoloji %2 miKızlar günaydın Bn dün hastaneye gittim... Doktorumu değiştirdim iki ay oldu aklımdaki tüm soruları sordum.. Saolsun çok ilgilendi muayene etti sende bi sıkıntı yok ama eşimin bu testlerine bakıp gebelik olmuşsa bile düşükle sonuçlanma riski var dedi ve tüp bebek önerdi...
Hayırdır canım, neden öyle düşünüyorsun. Allahtan ümit kesilmez. Bazen ben de öyle hissediyorum da kendi kendimize moral bozukluğu yapmamamız lazım. Allahım sıkıntılarından kurtarsın inşallah
Kuzum bilmoyorum ki biz bahçeci den randevu aldık haftaya cumartesi bklm doktorda başka bi klinik ve doktor önerdi .. Eşimin kendi doktoru takviye yazdı bu değerlerle olur demişti acaba o ilacı proxeed plus alsam denesemCanımm peki ne yapmayı düşünüyorsun. Ben sonuçlardan anlamadım ama morfoloji %2 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?