Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim saglikli olsun oncelikle fakat benim icimden kiz geciyor

oyy herifler ve sürekli değişen modları insanı deli ediyor yahuu hayırlısı olsun kuzum. söylemeye gerek yok, olacağı varsa bir kerelik ilişkiyle dahi oluyor, artık hepimiz biliyoruz da içimizdeki sese anlatamıyoruz :)
bizim muayene 13 ya da 15 aralıkta olacak nasipse. dr un durumuna bağlı pfff

canım valla içim cız etti ya ( tek değilsin, burada herkes benzer şeyleri hissediyor. ben de hiç hamile kalamamaktan dolayı korkuyorum ama nolur yanlış dua etme kuzum..

Kızlar günaydın bugün modum düşük.. Rabbim imtihan mı ediyor.
rabişim nasıl oldun canım? A April wind dediği gibi ben de hsg çektirmenden yanayım kuzum

canımmm maşallah 21 haftalık olmuşsun yaa biz aynıyız, rabiş ve umitciğimle peşinizden gelmeyi bekliyoz

ay sen unutkan mı oldun taze annecik seni kıyamam :)

istanbulun havası da bin beter kuzum. çalışmak gene aklımızı dağıtmaya yardımcı oluyor neyse ki. ben o nedenle çok mutluyum valla.. adetin 16. günü benim. bu sefer karnım çok ağrıdı, inşallah kaliteli bir yumtik oluşmuştur =) sende durumlar nasıl?

canım valla içim cız etti ya ( tek değilsin, burada herkes benzer şeyleri hissediyor. ben de hiç hamile kalamamaktan dolayı korkuyorum ama nolur yanlış dua etme kuzum..
Yok kuzum ya o yüzden diyorum allahım sen bizi nefsimizle sınama diye.. 17 ay dıyorum ama 18 yıl beklemiş insanlar var hemde en yakınım ama ben bu 17 aydır hiç ilerleme olmadı diye yiyip bitiriyorum kendimi ya iyi bi doktor denk gelmiyor yada ne bılim hiç birseyim yok her ay çok şükür allahıma yumurta buyuyor kendiliğinden çatlıyor . Bunu her ay kontrol edip görüyorum.. Eşimin de sadece morfoloji sinde sıkıntı vardı Az da olsa Bı ilerleme var doktorlar iyi buna takılmayın dedi.. Hiç mi düzgün bi sperm denk gelmez anlamış değilim işte o zaman takdiri ilahi diyorum . biz bahçeci den randevu aldık.. Bakalım artık eşimin ailesinden yardım alırsak inş onu denicez

Oldum valla bitanem hayatımda ilkleri yaşıyorum resmen sizde yaşayın bunları yaaa hayatımda ilk defa bi soruyu bi kaç kere sordum normalde ikinci gelmez kesinlikle darısı da size olsun

Selam kızlar bu ayın 3. De catlatma iğnemi oldum femarayla tek yumurtam oldu insaşlah tutar dualarınızı bekliyorum ve sizce kacıncı gün test yapmalıyım ??

Kuzumm İyiyim şükür ya misafirlerim gelecek telaş sardı bu saatte yemeğe girişir mi insan
Ay bu kocalar da aman yani iyi ki bi bamyaları var

Maşaallah tatlım sağlıkla gelsin

Kızlar demin seffaf yumurta aki uzayan akintim geldigini gordum simdi yeni mi yumurtladim yoksa yumurta catladi mi
Bugünden itibaren mi 14gun ekliyim bu ay gecikmeli adet olcam belli oldu

Canım doktor bana dedi akıntının en yoğun olduğu gün, 12 ila 36 saat içinde çatlar.

Cnm o akinti bnde iki gun ara ara olur sonrasinda beyaz kremsi akintim gelir catladigini anlarm ki ovu testiyle de tespit etmistm bunu sende o kremsi akinti oluyrmu bilmiyrm ama diger aylarda nasil olurdu

Kuzu o akıntı bende de oluyor süt gibi felan mı oluyor

rabişim nasıl oldun canım? A April wind dediği gibi ben de hsg çektirmenden yanayım kuzum

Daha iyiyim balım ay inşallah ona gerek kalmaz yaa

Selam kızlar bu ayın 3. De catlatma iğnemi oldum femarayla tek yumurtam oldu insaşlah tutar dualarınızı bekliyorum ve sizce kacıncı gün test yapmalıyım ??

12. günden sonra yap canım

Aranıza bende katılabilirmiyim bat 15 aralık

Merhaba tatlım hoşgeldin

Ay hadi insallah yavrmm bnmde agrim oldu kaliteli olsunlar bebis olarak donsunler bize insallahh :)

Ay sorma yavrm yaa o bamyanin pesinden bu kdr kosacagim aklimin ucundn gecmezdi :))))) aynn kuzum kremsi bi akinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…