• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok haklısın canım, dileğim tez zamanda gelsin o hayırlı vakit :dua:
Gelir inşaAllah ablacım bişey sorcam ben sana hani kağıt gebelik testi kullananlar oluyo ya onu nerden alıyorlar güvenilir mi

12. Gündeyim hala çatlama ibaresi yok. Testi akşam 9 da yapıyorum son bir saat bi şey içmeden... Belki de yanlış yapıyorum. Sabah ilk idrarla olmuyor, 12/4 arası ben işteyim. 8/10 arası olur diyor videoda... Bilemedim. Belki de yumurta yok :)

Hatırlamıyorum ki kuzum yurtiçiydi galiba. Ben kartla aldım. Sitede kapıda ödeme seçeneği vardı diye hatırlıyorum
Ben de kartla alıyorum kuzum bu verdiğin linktekiler pahalı ama.
keremküçük diye bir site var o uygun fiyata veriyor innovita yı.

12. Gündeyim hala çatlama ibaresi yok. Testi akşam 9 da yapıyorum son bir saat bi şey içmeden... Belki de yanlış yapıyorum. Sabah ilk idrarla olmuyor, 12/4 arası ben işteyim. 8/10 arası olur diyor videoda... Bilemedim. Belki de yumurta yok :)

İş yerinde yapamaz mısın canım alt tarafı lavaboya gideceksin :)) bir de 14. güne kadar bekle :)

kızlar merhaba ben bir süre bat takibi yapamayacağım, eşimin sperm sonuçları kötü çıktı, eşime şuanda tedaviye başlandı, Rabbim kısa sürede şifa verir inşallah:KK14:

kızlar merhaba ben bir süre bat takibi yapamayacağım, eşimin sperm sonuçları kötü çıktı, eşime şuanda tedaviye başlandı, Rabbim kısa sürede şifa verir inşallah:KK14:
Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin . Sıkıntı yapma lütfen bi sürü kür var

Eklentiler

• 2018-12-10-17-09-04.webp
    2018-12-10-17-09-04.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X