- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.583
- 133
Gelir inşaAllah ablacım bişey sorcam ben sana hani kağıt gebelik testi kullananlar oluyo ya onu nerden alıyorlar güvenilir miÇok çok haklısın canım, dileğim tez zamanda gelsin o hayırlı vakit![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir inşaAllah ablacım bişey sorcam ben sana hani kağıt gebelik testi kullananlar oluyo ya onu nerden alıyorlar güvenilir miÇok çok haklısın canım, dileğim tez zamanda gelsin o hayırlı vakit![]()
Valla onu netten aldım ama kaset test benim canım. Laboquick 'in kağıt testleri var nette bulabilirsin kuzumGelir inşaAllah ablacım bişey sorcam ben sana hani kağıt gebelik testi kullananlar oluyo ya onu nerden alıyorlar güvenilir mi
oooffCnm benim test 1.20 cok uzuldum oysaki emindim olduguna kasikta baya batmalarim falan vardi test silik cikmisti gercekten birdaha erken test yapmicam
Hatırlamıyorum ki kuzum yurtiçiydi galiba. Ben kartla aldım. Sitede kapıda ödeme seçeneği vardı diye hatırlıyorumhangi kargo getiriyor canım
Sabır kuzum sabır... Elimizden geleni yapıyoruz. Elbet gelecek...Cnm benim test 1.20 cok uzuldum oysaki emindim olduguna kasikta baya batmalarim falan vardi test silik cikmisti gercekten birdaha erken test yapmicam
Ben de kartla alıyorum kuzum bu verdiğin linktekiler pahalı ama.Hatırlamıyorum ki kuzum yurtiçiydi galiba. Ben kartla aldım. Sitede kapıda ödeme seçeneği vardı diye hatırlıyorum
12. Gündeyim hala çatlama ibaresi yok. Testi akşam 9 da yapıyorum son bir saat bi şey içmeden... Belki de yanlış yapıyorum. Sabah ilk idrarla olmuyor, 12/4 arası ben işteyim. 8/10 arası olur diyor videoda... Bilemedim. Belki de yumurta yok :)
Canımm çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin . Sıkıntı yapma lütfen bi sürü kür varkızlar merhaba ben bir süre bat takibi yapamayacağım, eşimin sperm sonuçları kötü çıktı, eşime şuanda tedaviye başlandı, Rabbim kısa sürede şifa verir inşallah![]()
ister istemez insanın morali bozuluyor canım ilaç tedavise başlandı bende bir yandan kür araştırıyorum daha bugün öğrendikCanımm çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin . Sıkıntı yapma lütfen bi sürü kür var
Canımsın çok çok sagol burdan yazicm size. Eğer hamile olursm ayrıntı neler yaptım yazicam size. Rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin.imkanın varsa yarın kan testi yaptır canım, biraz sabrederim diyorsan regl gününü bekle :)![]()
cnm ama elimde degil teste baksanaSabır kuzum sabır... Elimizden geleni yapıyoruz. Elbet gelecek...
Haklısın kuzum, dermansız dert yaratmadı Allahister istemez insanın morali bozuluyor canım ilaç tedavise başlandı bende bir yandan kür araştırıyorum daha bugün öğrendik