• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 2018-12-10-17-09-04.webp
    2018-12-10-17-09-04.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 2018-12-08 11.46.42.webp
    2018-12-08 11.46.42.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 34
İnş kuzum ama sanmıyorum bizimkiler öyle sürprizli gelmezler baksana ne çok uğraştırdılar böyle kolay olmıcak gelişleri
Ugrqsiriz bizde yavrm be isimiz ne :) dr.a gittiginde bizide haberdar et emi bnde asilama icin gidicem belki ayni asamalardan geceriz

Aminnn balım, şükür bu da bir gelişme. İnşaallah olumlu sonuçlar elde edersiniz ❤️❤️

Nerdesin tatlım sen :))

Ayyhh bal yaa :)) Sanki biz çok yaşadık :-)

Olacak tatlış ama şu kafaya çok takıyoruz be mübarek :-)
Kizzz gogus agrisindan bahsetmistm ben :))) hamileligi elbet yasamadik :)

:cry:hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim tedavi sonuç verir umarım, eşimede birşey yansıtamıyorum, zaten üzülüyor, onda bir sorun çıkcağını düşünmemiştim hiç bir sorun varsa bendedir diyordum :KK43:

Olumlu düşün canım benim, eşin kot pantolon giyiyorsa giymesin bi süre. O da olumsuz etki yapıyormuş. Hiçbir şey halledilmeyecek gibi değil kuzum elhamdülillah

Olumlu düşün canım benim, eşin kot pantolon giyiyorsa giymesin bi süre. O da olumsuz etki yapıyormuş. Hiçbir şey halledilmeyecek gibi değil kuzum elhamdülillah
yok canım kot giymez hiç ama çok sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi

Kuzum kan verdi sonucu 1.20 :KK43:
Aaaa :silah: ablacım ben hiç okumuyorum ki testlere göre yorum yaptım çok üzüldüm ya :(( Y yaprakali üzülmek yok çalışmalara devam rabbim hayırlı zamanı bekliyo vermek için tez zamanda gelir o zamanda inşaAllah çok özür dilerim görmemiştin ben senin kan sonucunu

Selam kızlar, nasılsınız? Ben bu ayı pas geçiyorum. Rektal kanamam var sebebi bulunmadı henüz o yüzden bu ay denemicem bebek, önce sağlığımı bi elime alayım hayırlısıyla

Back
X