• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş mutluluk gözyaşların olur her daim her namazda her çektiğim zikirde sizlerde varsınız... Bakıyorum televizyondan öyle kurban olduğum rabbim akıl sağlığı yerinde olmayan daha kendine bakmakta aciz olan o kadar kadına bu duyguyu yaşatmış ki... Rabbim diyorum hazinende çoktur yeter ki sen ol de.. o onların sınavı buda bizim.. . Allahım buradaki tüm kardeşlerime ve bana hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah... saol kuzum etiketle bakım sana zahmet
amin ne güzel bi dua ağzına sağlık Allah razı olsun

Kızlar bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı hep dua ediyorum sizlerede sizlerde bana edin ve miniğimi sağlıkla kucağıma alayım inşaallah Allahım.Bugün bende sağlık ocağına gittim yarın öğlen deri sonuç duramadım kendi çalıştığım hastanede verdim kan ve sonucum 396 çıktı kızlar inşaallah bundan sonra süreç sıkıntısız işler:KK200:

Kuzumm maşaallah sana ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Yavrum bunda 3 çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum :):) t de bi çizgi var orayı net görüyorum inşaallah vardır yaaaaa :KK24:

Yok balım beklemiş ya o akmış c'nin yanındaki :-) Valla 50li test almıştım kuzum eşime verdim sakla bana verme diye hepsini bitirdim neredeyse. :-)
israf oluyor.

İnşaallah canımın içi eksik etme duanda :)

Ve sivilcelerim çıkmış bulunmakta adet olcam kızlar hayırlı olsun... :(

Ve sivilcelerim çıkmış bulunmakta adet olcam kızlar hayırlı olsun... :KK43:

Balımm üzme kendini lütfen, herşey olacağına varır ❤️❤️

:KK20: umitsizlik yk hemennn kirmizilari gorene kdr umudumuz olmaliiii elimizdn baska bisi gelmiyrr

Şu kızın motivesine bayılıyorum ya (:

Canım sanki birşeyler var gibi ama resimlerde tam renk çıkmayabiliyor. Sen az da olsa renklenmeyi fark edebildiysen vardır. Çünkü bi farklılık olmayınca bembeyaz kalıyor test. İnşallah da vardır Allah'ın izniyle :KK200:

Allah razı olsun canım benim. Rahim kontrolü yaptım yukarı çıkmamış. Gebelik yok yani. Rabbimden hayırlısı olsun kuzum :dua:

Balımm üzme kendini lütfen, herşey olacağına varır ❤️❤️

Şu kızın motivesine bayılıyorum ya :-)

Allah razı olsun canım benim. Rahim kontrolü yaptım yukarı çıkmamış. Gebelik yok yani. Rabbimden hayırlısı olsun kuzum :dua:
Bende bayıldım onun motivesine ablacım çok tatlı :)

Rahim kontrolünü nasıl yapıyosun abla :KK39:

Allah razı olsun canım benim. Rahim kontrolü yaptım yukarı çıkmamış. Gebelik yok yani. Rabbimden hayırlısı olsun kuzum :dua:[/QUOTE]
Olacak Allah'ın izniyle canımmm, geç olsun sağlıkla sıhhatle olsun.. "Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır.. ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz." diye buyruluyor bize.. Hayırlısını bekleyeceğiz.. Hamilenin duası kabul olur derler, burdaki hamişler de bizden duasını eksik etmediği sürece sırtımız yere gelmez :KK15:
Biz böyle heyecandan ve meraktan elimizde gebelik testleri ile dolaşır olduk :) Biraz salsak daha mı kolay olur acaba :olamaz:

Bende bayıldım onun motivesine ablacım çok tatlı :)

Rahim kontrolünü nasıl yapıyosun abla :KK39:
https://www.google.com/amp/s/www.ka...milelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/?amp=1
bunu denedim Yawru (:

Olacak Allah'ın izniyle canımmm, geç olsun sağlıkla sıhhatle olsun.. "Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır.. ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz." diye buyruluyor bize.. Hayırlısını bekleyeceğiz.. Hamilenin duası kabul olur derler, burdaki hamişler de bizden duasını eksik etmediği sürece sırtımız yere gelmez :KK15:
Biz böyle heyecandan ve meraktan elimizde gebelik testleri ile dolaşır olduk :) Biraz salsak daha mı kolay olur acaba

Sorma kuzum ya, keşke hiç kafaya takmasak, oluruna bıraksak ama yapamıyoruz canım :((

https://www.google.com/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/elle-hamilelik-testi-duyan-yapan-varmi.383824/?amp=1
bunu denedim Yawru :-)

Sorma kuzum ya, keşke hiç kafaya takmasak, oluruna bıraksak ama yapamıyoruz canım :KK43:(
Abla birde bunu dene o zaman :)
15. yüzyıl sonlarında yazılmış kadınlara dair tıbbi irfan koleksiyonu olan Kadın İncil’inde “Bir kadının hamile olup olmadığını bilmek istiyorsanız bir leğene işemesini ve sonra bu leğene mandal ya da anahtar koymasını isteyin; üç ya da dört saat boyunca bu mandalı idrarın içerisinde bırakın. İdrarı leğenden dökün ve mandalı kaldırın. Eğer leğende mandal izi varsa, kadın hamiledir.” yazar.

Abla birde bunu dene o zaman :)
15. yüzyıl sonlarında yazılmış kadınlara dair tıbbi irfan koleksiyonu olan Kadın İncil’inde “Bir kadının hamile olup olmadığını bilmek istiyorsanız bir leğene işemesini ve sonra bu leğene mandal ya da anahtar koymasını isteyin; üç ya da dört saat boyunca bu mandalı idrarın içerisinde bırakın. İdrarı leğenden dökün ve mandalı kaldırın. Eğer leğende mandal izi varsa, kadın hamiledir.” yazar.
Valla bu çok ilginçmiş kuzum ya sabah deneyeyim valla merak ettim :)))

Sırf meraktan yapıcam he :))
Ama nasıl iz kalacak onu bilemedim

Back
X