• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bu çok ilginçmiş kuzum ya sabah deneyeyim valla merak ettim :)))

Sırf meraktan yapıcam he :))
Ama nasıl iz kalacak onu bilemedim
Ben koydum bakalım abla 7 gibi felan haber veririm sana nasıl olduğunu :)

Selamlar kızlarr,
Ovulasyon testim bugün silikleşmeye başladı. Son ilişki pazar gece oldu inşallah tutar. yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalan var mı acaba :hasta:

Güzellerim bi bakın bu test bozuk mu

Kuzum daha bat ına 4 gün varmış. Bence var bebiş. Çok erken yapmışsın bu zamanda bu kadar silik olması normal. Ultra erken gebelik testlerinden yapsana onların hassasiyeti bi tık daha fazla. Çok heycanlıııı :halay:

Selamlar kızlarr,
Ovulasyon testim bugün silikleşmeye başladı. Son ilişki pazar gece oldu inşallah tutar. yumurtlamadan 3 gün önce hamile kalan var mı acaba :hasta:

Spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor canım, inşaallah tutar :dua:

Kuzum daha bat ına 4 gün varmış. Bence var bebiş. Çok erken yapmışsın bu zamanda bu kadar silik olması normal. Ultra erken gebelik testlerinden yapsana onların hassasiyeti bi tık daha fazla. Çok heycanlıııı :halay:

Ay inşallah balııımm ya inşaallah vardır :dua:
Tek eczane tanıdık olduğu için eşim almaz utanır :)) Batı bekliycem inşallah :)

Kuzumm maşaallah sana ❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Yok balım beklemiş ya o akmış c'nin yanındaki :-) Valla 50li test almıştım kuzum eşime verdim sakla bana verme diye hepsini bitirdim neredeyse. :-)
israf oluyor.

İnşaallah canımın içi eksik etme duanda :)
Ha beklediyse normal canım var gibi inşallah sonu da öyle olsun :):)

Canım sanki birşeyler var gibi ama resimlerde tam renk çıkmayabiliyor. Sen az da olsa renklenmeyi fark edebildiysen vardır. Çünkü bi farklılık olmayınca bembeyaz kalıyor test. İnşallah da vardır Allah'ın izniyle :KK200:
Evet canim benim aşırı temiz çıkıyordu

Bebiş geldikten sonra eşlerin üzerindeki ilgi çekiliyor ya kıskançlık krizine giriyorlar :):) şimdiden yavaştan alıştırın :):)
Bence de şimdiden alıştırmak lazım o zaman canım :) bebiş bi gelse uzun bi süre ilgi odağı o olur zaten :)

Hayırlısı olsun kuzum ya :)
Amaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)

Amaan bizimkisi bi umut işte canım ablam yok benim hayırlıısı olsun inşallah senin testin çok net bence var gbi ama sen yok diyosun hayırlısı olsun hakkımızda ablacım :)
amiiinnn inşaallah kardeşim benim ❤️❤️

Kız Allahtan eşim testleri sakladı yoksa şimdiye kaç tane yapmıştım :D

Herkese yine selam Çatlatma iğnesinin 9. Günü kanda 6,60 cıktı degerim 10. Günü 4,2 cıktı . Artık olmaz dimi ?
Cnm dünde sana yazacaktım ama üzmekten korktum o iğnenin etkisinden dolayı 12 gunden sonra tamamen kayboluyor diye biliyorum Bn doktorum kesinlikle o günden önce tahlil yapmamanız gerektiğini söylemişti

Back
X