Kistin varken aşılama yapılabilir mi ki? Aslında başka bi doktora mı gözüksen acaba bi yılı geçmiş belki kist için bişey yaparlar
Eşin de gittimi doktoraÇok doktora gittim canım, hepsi kistle hamile kalırsın diyo ve kistin çaresi gebelik diyo, stresten olmuyo diyorlar
Gitti canım yalvar yakar, test sonuçları normal çıktı ama hızda biraz düşüklük vardı promen k kullandıEşin de gittimi doktora
İşe yaradımı şimdi eşim kullanıyor ama testi tekrarlamayacaz doktor değiştirdikGitti canım yalvar yakar, test sonuçları normal çıktı ama hızda biraz düşüklük vardı promen k kullandı
İşe yaradımı şimdi eşim kullanıyor ama testi tekrarlamayacaz doktor değiştirdik
Allah allah neden öyle yapıyo kiO da memnun kalmadı bi daha gitmedi doktora. Benim eşim asla doktora gitmeyen biri, çocuk olayını da sürekli sallıyor olmaZsa olmaz diye, üzüntümden kahrımdan ölcem artık
Allah allah neden öyle yapıyo ki
Allah yardımcın olsun ablacım ne diyeyim bilemedim kiBencil çünkü. Ben hergün ne laflar duyuyorum insanlardan içim yanıyo, olursa olur lafından başla bişey bilmiyo
Aynen öyle, benim bir de boş gebeliğim de var 2017de. İnsan üzüntüden ne yapacağını bilemiyor, sağolasınAllah yardımcın olsun ablacım ne diyeyim bilemedim kiZaten çevre baskısı çok kötü benim de hiç hoşuma gitmiyor
İnşallah olur hayırlısıylaÇok doktora gittim canım, hepsi kistle hamile kalırsın diyo ve kistin çaresi gebelik diyo, stresten olmuyo diyorlar
Yüzyılda verdim 2 saate çıkar dedi bakalım
Kız cihanda da verebilirdin 10 dkya çıkıyomuş öyle duydum bi de daha ucuz galibaYüzyılda verdim 2 saate çıkar dedi bakalım
Hadi yaa olsun adeti bekle yinede belki testte göstermezAhh minnoşlarım ahh bende pespembe tek çizgi çıktı o yüzden resim çekmedim
Ben sizlere dedim içimdeki ses haklı çıktıo zaman neden bunca ağrı neyse
Artıkpawlover haber bekliceeez
p a t u l i
R4bi4
fotoğraf çekip atsana bakalım bi testineAhh minnoşlarım ahh bende pespembe tek çizgi çıktı o yüzden resim çekmedim
Ben sizlere dedim içimdeki ses haklı çıktıo zaman neden bunca ağrı neyse
Artıkpawlover haber bekliceeez
p a t u l i
R4bi4
Hadi yaa olsun adeti bekle yinede belki testte göstermez
fataoğraf çekip atsana bakalım bi testine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?