Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıl olcak ama ilk kez aşılama oldun daha tüp bebeği hiç denemedin bile
Şimdiki aşama o bakalım birazcık yıkık yıkık geziyim adet olunca toparlarım. Doktora söyledim 3 gün sonra tekrarla diyo sanki 3 gün sonra yükselcekmiş gibi

Şimdiki aşama o bakalım birazcık yıkık yıkık geziyim adet olunca toparlarım. Doktora söyledim 3 gün sonra tekrarla diyo sanki 3 gün sonra yükselcekmiş gibi

Vardır bi bildiği, öyle deme. Benim de 13 ay oldu çok Yorgun’um üstelik eşim hiç destek değil tek başımayım ama pes etsem ne olacak ki, ağlamakla geçiyor her gün ama elde var sıfır

Kocaeli kadın Doğum doktoru öneren var mı aranızda, hemen hemen hepsine gittim gerçi ama umut işte

Kızlar merhaba 4-5 aydır korunmuyoruz bzde ama henuz hamile kalamadım sizde nedir durumlar

Kuzumm bitanemm aglamk istiyordun aglaa rahatla biraz akit icindekini..kiyamam sanaa her ay ayni durumlari bnde yasadim inanki her ay husran ne demek ck iyi bilirim..tup bebekle olur insallah o da mi olmadi bi daha bi daha..elden baska birsey gelmiyrki..Rabbim nasip etmedikten sonra kicimizi yirtsak olmuyo iste..istedigimiz yer oyle bir yer ki..insallah tez zamanda nasip olsun..Rabbim ici evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin insallah..bizede sag salim kucagimiza almayi..
Tup bebege basladiginda pozitif ol igneleri ilaclari her aldiginda bebegin sana gelecek onun icin butun bunlar de kendine..insallah Rabbim nasip edecek kuzum insallah..

Benden daha çok bekleyen var hiç kavuşamayan var belki üzülmemde yanlış ama işte üzülüyo insan yine de. Nasip, nasipten ötesi yok. Belki de hiç olmicak Allah sabır sıhhat versin inşallah

minik kalp0753 kuzucuk minnakmissin daha erkenden ndn bu siteyi buldun kuzucuk sen :) Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah isteyen herkese tabiki yasi yk istedikten sonra bu isin.. ne kdr zamandir deniyorsunuz

Cnım 4 aydır deniyoruzda işte napalım yaş genç ama tıp'Da diyorki gardaş senin normal yolla bebişin olmaz 1de dış gebelik var. dış gebeliği araştırırken buldum bu siteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…