belirtilere takılma bebişimDurumlar beklemedeyim cnm ya bugün ya yarın adet günüm bklm rutin psikolojik belirtiler vardün bütün gün uyudum herhaldr akşam film izlerken uyuyakalmışım gece uyuyamam derken gecede deliksiz uyudum
Kuzu Bn senın diğer sayfada attığın gebelik testini gördüm yarında kan tahlili vercem demiştin... Transfer oldu ya o yüzden Hamile mi diye dedim Rabia ya yani öyle bırsey olduğunda emin ol burada senın mutluluğun herkesin mutluluğu oluyor yani bunda bı art nıyet yok.. Hiç böyle gerilmeyin rabbim hepimize nasip etsin inşNerden uydurdun bunu merak ettim
Takilmamayi öğreniyor insan bi sure sonra bklm hayırlısı balım mutlaka haber veririm muhtrmelen umutlar temmuza diyebelirtilere takılma bebişim
Heyecanla bekliyorum valla seni :)
Amiiin canım inşAllahKuzu Bn senın diğer sayfada attığın gebelik testini gördüm yarında kan tahlili vercem demiştin... Transfer oldu ya o yüzden Hamile mi diye dedim Rabia ya yani öyle bırsey olduğunda emin ol burada senın mutluluğun herkesin mutluluğu oluyor yani bunda bı art nıyet yok.. Hiç böyle gerilmeyin rabbim hepimize nasip etsin inş
Evet canım maalesefvarikosel mi var kuzu
Kac gunun vardi cnm bataKizlar dun test yaptim erken olanlardan ama negatif hala adette olmadim ama ara ara kasıklarimda agri oluyor sadece arkadaşım hamilr once o da erken gebelik yapmıştım cikmadi bekle bi kac gun yine yap normalde çıkmıştı dedibklm nolcak
Bat dündü canımKac gunun vardi cnm bata
Vallla hepimiz yarin toplucak gidelm kan vermye bence ne kdr co beklyen varBat dündü canım
Benim yeni gevti daha beklerim kan için en kotu bi hafta cnm belki bi kac gun ssonra hala gelmemiş olursa test yaoarim bi daha senin kac gun geçmiştiVallla hepimiz yarin toplucak gidelm kan vermye bence ne kdr co beklyen varherkesin bati gelmis gecio
Bnm ki gecmedi sali gunu olmam lazm. ☺ insllh olmam yaa.Benim yeni gevti daha beklerim kan için en kotu bi hafta cnm belki bi kac gun ssonra hala gelmemiş olursa test yaoarim bi daha senin kac gun geçmişti
İnşAllah canım hayırlısıyla 9 ay olmazsın insAllahBnm ki gecmedi sali gunu olmam lazm. ☺ insllh olmam yaa.
Ay valla eger hamissem buyuk supriz olcak. Ailemin ilk torunu olcak. Herkes dort gozle beklio . Kaynvalidem ario ne var ne yok dio surekli direk soramio hamile deil misin diyeİnşAllah canım hayırlısıyla 9 ay olmazsın insAllah
İnsAllah Rabbim gönlünüze göre versin cnm ne kadarlık evlisin yas kac bu aradaAy valla eger hamissem buyuk supriz olcak. Ailemin ilk torunu olcak. Herkes dort gozle beklio . Kaynvalidem ario ne var ne yok dio surekli direk soramio hamile deil misin diyeonlra kalsa ilk aydan yapmamizi istiolr
Amin insllh hepimize. 8.ayimz bitti 25 bucuk yasndymİnsAllah Rabbim gönlünüze göre versin cnm ne kadarlık evlisin yas kac bu arada
MasAllah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insAllah bende 25 yaşındayımAmin insllh hepimize. 8.ayimz bitti 25 bucuk yasndym
Evet gordmMasAllah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insAllah bende 25 yaşındayım
Evet cnm Eylülde 6 senelik evli olucam bende kızım da 4 bucuk yaşında insAllah kardeş istiyoruzEvet gordmsenin bi tane kizin var galiba
Masllh ne guzl . Bence de tam zamni insllh sizin de olur.nerde oturuosn . Istnbldym benEvet cnm Eylülde 6 senelik evli olucam bende kızım da 4 bucuk yaşında insAllah kardeş istiyoruz
Konyadayim canım bende insAllah bizce de öyle ama bklm Rabbim ne zmn nasip edecekMasllh ne guzl . Bence de tam zamni insllh sizin de olur.nerde oturuosn . Istnbldym ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?