- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Gitti canım doktor ameliyat dedi onu uzatıyor. Olacağım diyor ama haftaya haftaya diye diye atıyor günler geçiyor bakalım ne zaman keyfi yetecek.Esin hiç mi gitmedi doktora kuzum, bu kocaları ikna etmek zor oluyor valla cNim maalesef inatlari inat. sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir bitanem.
Biz de eşim aşılamaya yanaşmıyor saldık çayıra mevlam kayıra kuzum
İnşallah keslir canım ya evet sordum kullanabilirsin dediDr.una sordun demi hu donemde de kullanabilirmiymissin cnm..sonucu ne zmn aliyrz nasipse
Bnmde iyi diyelim iyi olsn yavrm kahve lekeler sanki kesiliyo gibi insallah..bakalim hayirlisi Allahtan insallah
Amin insAllah canımDanisayim kuzm cok sagolasin...bnde eklerm kuzum ustune hic suphm ykbi saglikla gelsinde insallah bakicaz sonasina
Tmm kuzum ck sukurİnşallah keslir canım ya evet sordum kullanabilirsin dedi
tosun geldik tosun gidicezama herkes kilodan müzdarip böyle olmaz hanımlar yazgeldi geçiyor
umut var mı:))Bata son 2 gün
dengeli beslen cnm sabah guzelce kahvaltini yap ogle aksam sebze salata ağırlıklı ye ama tqmamen karbonu kesme bence ya corba ya pilav ya ekmek yr yaninda mutlaka yogurdu bol tuket ara ogun olarak yemeklerin yaninda istersen kesinlikle verirsin ben nerdeyse bi bucuk senedir uğraşıyorum kilolarla alirken kolay qma vermek baya emek istiyor adetim bi gecse hemen yeniden spora agirlik vericem egzersizlere devam edicem su an cnm istemiyor pek yine de dikkat edeyim die yapmıyorum egzersiz nolur nolmqz yürüyüşü aksatmiyorum ama hergun mutlaka en az bi saat yürüyorum
olur mu hiç öyle canım ikna et herhalde yediremiyor kendine. bizimki de ilk zamanlar öyleydi kabullendi. Böyle ertelemekle olmaz balım üzüldüm vallaGitti canım doktor ameliyat dedi onu uzatıyor. Olacağım diyor ama haftaya haftaya diye diye atıyor günler geçiyor bakalım ne zaman keyfi yetecek.
Ne bileyim canım yediremiyor mu korkuyormu bilemedim. :)olur mu hiç öyle canım ikna et herhalde yediremiyor kendine. bizimki de ilk zamanlar öyleydi kabullendi. Böyle ertelemekle olmaz balım üzüldüm valla
her ay ki gibi bi ihtimal bekliyorum bakalım canım hayırlısı yoksa da aksamadan geldiği için sevincemumut var mı:))
aynen vala sonra gitsin kilolarvalla o kadar güzel anlattın ki kuzum zaten bahçe ektim sebzelerim de organık bol sebze salata tüketirim bi de spor oh mis:)
durumlar nasıl balimher ay ki gibi bi ihtimal bekliyorum bakalım canım hayırlısı yoksa da aksamadan geldiği için sevincem
aynen vala sonra gitsin kilolar
varikosel mi var kuzuNe bileyim canım yediremiyor mu korkuyormu bilemedim. :)
Nerden uydurdun bunu merak ettimp a t u l i hamile misin, aşk olsun bize soylemedin
Bu nasıl bir üslup yaNerden uydurdun bunu merak ettim
Sen kendini üslubuna bak olmayan şeyi olmuş gibi lanse ediyorsun cvp vermicem sana rabia iyi günler.Bu nasıl bir üslup ya
Bunun üslupla ne alâkası var ya ?Sen kendini üslubuna bak olmayan şeyi olmuş gibi lanse ediyorsun cvp vermicem sana rabia iyi günler.
Durumlar beklemedeyim cnm ya bugün ya yarın adet günüm bklm rutin psikolojik belirtiler vardurumlar nasıl balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?