• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim TSH değerim ilk yaptırdığım tahlilde 6.12 çıktı ilaca gerek yok dediler 2 ay sonra tekrarladım 4.16 çıktı. Başka bir doktora gösterdim bu sonucu oda aynı şeyi söyledi ilaç yazmadı. Fakat ben kime soruyorsam bu değerle ilaç kullandıklarını söylüyorlar. Başka bir doktor buldum ona gitmeye karar verdim adetimin 3.günümü ölçülüyor bu TSH değeri yoksa herhangi bir gün gitsem ölçüm yaparmıla ?
Evet o değerle ilaç yazılır canım, adetin 3. günü (kanamanın en yoğun olduğu gün) yapılıyor. ondan sonraki günlerde yalancı sonuç çıkıyor kuzum

Bugün doktordan geldim başınızın etini yemiştim adet mi ara kanama mı diye kesinleşti adetmişşş :) erken olmuşum bitmişim şükür nasıl sevindimya
ohh hamdolsun canım çalışmalara devam :)

canım ben hormon testi ve progestron testi oldum eşimde doktora gitti en son hsg çekildim hemen aşılama demesi şaşırtıcı klomen ve igne der sanmıştım.
valla ben de şaşırdım canım bi dahaki sefere başka bir doktora gideyim.

Kuzum ben hep duam da Rabbim bana sona en çabuk ulaşacağım yolu nasip et derdim bi sıkıntı varsa çabucak halledersiniz zaten kuzum hemen vermiyorlar günü sperm için de gerçi Zekai tahire en az 3 günlük perhizle giderseniz ora alıyo testi bi vakit ayarlasın bunun için şu an Ankaradayken naçizane tavsiyem :KK66:
valla artık nasibimizde ne varsa balım. o ebe de hastaymış oğlunun yanına gitmiş bu ay tökezledim anlıycağın

R4bi4 R4bi4 yavrum regl oldum bugün. yeni bat da 26 ekim diyebiliriz. hayırlısı..
bu arada senin hsag işi de uzamış ama her şeyde hayır vardır gülüm. eşin de çabalamalı ama, belki sorun ondan kaynaklanıyor. en azından sorun varsa bilip ona göre yol alırsınız..
Son batın olur inşaallah canım benim.
Artık bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum hayırlısı olsun

İstanbuldayım evet canım devlete gittim. Bi yanım aşılama dene diyo diğer yanımda hem maddi hem manevi oyalancağına sabrın tükenince git özele tüp dene diyo öyle ikilemde kalıp duruyorum :)
Bu ay da dene olmazsa tüp yaptırırsın balım nasıl istersen :)

Elimizde değerler olsaydı bi iki tavsiye verirdim kuzum bu arada d vitaminine baktırdın mı hiç ?
D vitaminim 4 çıkmıştı Kuzum çok düşük.
Onun dışındaki fsh e2 amh falan hepsi çok güzel dedi doktor. hiçbir sorun yok dedi. işte Hacamatcı tüplerin kapalı demişti. hsg çekmediler ama :(

Back
X