Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ,nasılsınGünaydınlar kızçeler
napim balım büyük gün yavas yavas yaklaşıyor tabi bende kendimi sakatlamaktan geri kalmıyorum sabah uyandım dizim çok ağrıyor heralde dün evde bi ters hareket yaptım onun ağrısı çıkmıştır, sen nasılsınGünaydın canım ,nasılsın
Heyecan dorukta değil mi canım :) Ayy inşallah tutar ya. Zaten böyle günlerde aksilikler bizi buluyornapim balım büyük gün yavas yavas yaklaşıyor tabi bende kendimi sakatlamaktan geri kalmıyorum sabah uyandım dizim çok ağrıyor heralde dün evde bi ters hareket yaptım onun ağrısı çıkmıştır, sen nasılsın
hahah evet heyecan artıyo sınırdayım şuan 12.güne girdim bugün yarın tamamdır git gide kasıklarımda ağrı katlanıyo önceden tek sağ ağrırdı şimdi solda ağrımaya başladıHeyecan dorukta değil mi canım :) Ayy inşallah tutar ya. Zaten böyle günlerde aksilikler bizi buluyor
iyiyim kuzum ben de şükür :)

kotu dusunmemeye calis canimyok kuzum bi sorun yok hamdolsun eşim yanımda değil. 2 gündür kötü rüyalar görüyorum. psikolojik midir nedir
ovülasyon mu buKIZLAAARR![]()
Değerlendır muhakkakEverett dün akşam oldu bu akşamda mi olcak kiovülasyon mu buDeğerlendır muhakkak

Ay ben hiç bilmiyorum ilk defa bu ay deniyoruz bız ovülasyon kullanmadım . Her gun değerğlendirdikEverett dün akşam oldu bu akşamda mi olcak ki![]()

Değerlendir kuzum bu akşam yada yarın sabahEverett dün akşam oldu bu akşamda mi olcak ki![]()
Ay çatlıycak mutlaka değerlendir canım, bugün de olsun benceKIZLAAARR![]()
tamam dün akşam oldu bugün de olsun o zamanDeğerlendir kuzum bu akşam yada yarın sabah![]()
sonunda yakaladım ya kıvrandım o kadarAy çatlıycak mutlaka değerlendir canım, bugün de olsun bence
Aynen fırsatı kaçırma inşallah tutar bu ay ..sonunda yakaladım ya kıvrandım o kadar
bu akşam da yapim o zaman canım![]()
tamam canım korkuyom sperm kalitesi için bi gün boş bigün dolu diyolar ya benimde dün akşam değerlendirme oldu bugün piki gördüm bugün de boş geçmim bariAynen fırsatı kaçırma inşallah tutar bu ay ..
vallahi kuzum bende dün akşam değerlendirmiştim bilmiyom ki bu akşamda değerlendirim bariAy ben hiç bilmiyorum ilk defa bu ay deniyoruz bız ovülasyon kullanmadım . Her gun değerğlendirdik
Yumurtlamam bugun gösterıyor ve bugunde düğün var
Akşam geç saatte artık bişeyler yapmaya çalışcaz![]()
Evet canim. Predictor yapmıştım. 6 gun öncesine kadar sonuc verenden güya:) 3 gun kala bariz negatifti. Silik falan Hicbir sey yoktu. Adet günüm ucuz testlerle öğrendim.Canım hayırlı olsun . Senin erken gebelik testinde çıkmadı sonra cıktı değil mi