• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım ,nasılsın
napim balım büyük gün yavas yavas yaklaşıyor tabi bende kendimi sakatlamaktan geri kalmıyorum sabah uyandım dizim çok ağrıyor heralde dün evde bi ters hareket yaptım onun ağrısı çıkmıştır, sen nasılsın

napim balım büyük gün yavas yavas yaklaşıyor tabi bende kendimi sakatlamaktan geri kalmıyorum sabah uyandım dizim çok ağrıyor heralde dün evde bi ters hareket yaptım onun ağrısı çıkmıştır, sen nasılsın
Heyecan dorukta değil mi canım :) Ayy inşallah tutar ya. Zaten böyle günlerde aksilikler bizi buluyor

iyiyim kuzum ben de şükür :)

Heyecan dorukta değil mi canım :) Ayy inşallah tutar ya. Zaten böyle günlerde aksilikler bizi buluyor

iyiyim kuzum ben de şükür :)
hahah evet heyecan artıyo sınırdayım şuan 12.güne girdim bugün yarın tamamdır git gide kasıklarımda ağrı katlanıyo önceden tek sağ ağrırdı şimdi solda ağrımaya başladı :spor:

allah daha daha iyi etsin canım benimmmm:anne::anneadayı::KK200:

Slm kızlar şimdi yazacağım şey inşallah sizlere umut olur :KK66:benim bir arkadaşım in 11yil çocuğu olmadi bildiğim kadarıyla tiroit i vardı 11 yıldan sonra tüp bebekle ikizleri oldu bir kız bir erkek şimdi ikizler 9 aylık oldular.ve arkadaşım şu an tekrar hamileymiş hemde doğal yollardan ve hemdeeeee tekrar ikizlere hamile :KK3:duyunca şok oldum ve doğumdan sonra düzenli regl görmediği halde böyle bisey olmuş yani bu şu demek ki herşey kafada bitiyor bi defa daha kanıtlandı o ikizleri ile uğraşırken ve aklının ucundan geçmezken tekrar ikizlere hamile kaldı inşallah sizlere de en kısa zamanda nasip olur :anneadayı:

KIZLAAARR :skandal::skandal:

Eklentiler

• Screenshot_20180929-123219.webp
    Screenshot_20180929-123219.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 38
Everett dün akşam oldu bu akşamda mi olcak ki :skandal:
Ay ben hiç bilmiyorum ilk defa bu ay deniyoruz bız ovülasyon kullanmadım . Her gun değerğlendirdik :KK53:
Yumurtlamam bugun gösterıyor ve bugunde düğün var :kızgın::KK14:
Akşam geç saatte artık bişeyler yapmaya çalışcaz :KK45:

Ay ben hiç bilmiyorum ilk defa bu ay deniyoruz bız ovülasyon kullanmadım . Her gun değerğlendirdik :KK53:
Yumurtlamam bugun gösterıyor ve bugunde düğün var :kızgın::KK14:
Akşam geç saatte artık bişeyler yapmaya çalışcaz :KK45:
vallahi kuzum bende dün akşam değerlendirmiştim bilmiyom ki bu akşamda değerlendirim bari :oops:

Back
X